עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

N i c o l e

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif../images/Emo41.gifעברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמינה! איזה כיף!!! ומחר אני שוב צריכה להגיע לבאר שבע......(ממבשרת...) ואי! היה היום פשוט מעייף. הגעתי לשם ואיתי הגיעו איזה עוד 3000 איש. הגעתי לשלב הראשון (אחרי שחיכיתי שעות...), עברתי...האמת שהרבה אנשים עברו את השלב הזה, ובוחן היה ממש מוכר לי...גבוה כזה עם קוקו, חתיך כזה...לא משנה, עברתי! ואז...שעות עד האודישן השני, חיכינו שם וכל 20 דקות או יותר קראו ל20 אנשים לבוא להבחן...חיכיתי שם בערך שעתיים וחצי... ואז הגעתי לשלב השני, נכנסתי עם עוד 20 אנשים לוועדה שנקראת "ועדת סינון" איזה שם נורא...אבל הבוחנים היו נחמדים מאד ועברתי גם את השלב הזה שבו כבר סיננו די הרבה... לשלב השלישי כבר לא חיכיתי הרבה זמן...נכנסנו לחדר של "ועדת סינון 2" שם כבר היו בוחנים מוכרים יותר- היה יואב צפיר, והרבה מהכוכבים מהעונה שעברה היו שם לתמיכה...נכנסנו סך הכל 4 אנשים, כל אחד שר, שוחח קצת עם הבוחנים...שאר אלה שנבחנו איתי שרו שני שירים ויותר, אותי עצרו באמצע השיר הראשון... אבל גם את השלב הזה עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בשלב הזה לדעתי סיננו חצי ממי שעבר את השלב השני...נראה לי שמתוך 3000 שהיו היום עברו אולי חמישים, אם לא פחות....אבל אני לא טובה במספרים, אולי אני טועה... ומחר אני צריכה להגיע לאודישן ה-4, שנראה לי שהוא כבר מול צביקה הדר ומתי כספי והוא כבר מצולם לטלוויזיה.... קיצור, היה מעייף היום אבל חוויה אמיתית....ואני עדיין בשוק שעברתי את כל השלבים להיות...

perrinat

New member
../images/Emo140.gifיאאאאאאאאא, ../images/Emo49.gif../images/Emo103.gif

איזה יופי
כל הכבוד
שיהיה הרבה הרבה הרבה בהצלחה בהמשך האודישנים
אני אחזיק לך אצבעות

שיר מקסים... ../images/Emo20.gif../images/Emo80.gif

באמת, שרתי אותו בטקס העירוני של רבין.. אני מאוד שמחה בשבילך, וגם בשביל יקיר ... המון המון המון בהצלחה... ואם הגעת עד לכאן, את יכולה להגיע גם הלאה רק על תשכחי את החברים הקטנים שלך בפורום כשתהיי מפורסמת...

איזה יופי../images/Emo9.gif../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif

ולא יכול להיות שעברו 50 כי יש עוד אודישנים בבאר שבע.. או שאולי כן עברו 50 ובאודישן מחר יעבירו עוד 50 ואז מתוכם יסננו חצי.. בכל מקרה אני כנראה נוסעת מחר
לי

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif עברתייייייייייייייייייייייי

הקיצר עברתי את כל האודישנים היום ומחר ב9 אני צריך להיות בתאטרון ב"ש...

vale la pena

New member
איזה כיף לך!!!!!!../images/Emo24.gif

כל הכבוד!!!!! אני לא עברתי........ אל תשכחי מאיפה באת...
המון המון בהצלחה!!!!!!!!

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif כל הכבוד לך

איזו אחת התחילה להתנפל עליי בגלל שעברתי. שאני צעיר לעומתה, שאין לי כלום על הראש זה לא היה נעים... כל הכבוד על הפירגון

Craz¥ L

New member
../images/Emo24.gifכל הכבוד

כולנו פה מחזיקים אצבעות בשבילךךךךךךךךךךךךך

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אמאאאאאאאאאאאא

הגעתי לתאטרון כולי נרגש נכנסתי הכנסו אותנו בקבוצות שמו עלינו מעין מייק אפ עליתי והיה לי רוק בגרון ריקי גל ביקשה שאני אשיר שוב ואני נהייתי חיוור הרגליים רעדיו לי הסברתי לה שום דבר לא עולה לי בראש וביקשתי לרדת מהבמה אני כ"כ טיפש וכ"כ שונא את עצמי הכשלתי את עצמי אני שונא את עצמייייייייייי אני מפגר וטיפש

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אני לא קולט

כאילו סבבה הגעתי לשלב גבוה ואני גאה בעצמי אבל הקטע הוא שנשארתי עם רגשי אשמה ענקיים לא נתתי לעצמי הזדמנות נהייתי חיוור ורעדתי כמו מפגר על הבמה

למעלה