אכן כן

../images/Emo13.gif../images/Emo25.gifאכן כן

כל מה שקרה לי עם החברה הכי טובה שלי לימד אותי דבר או שניים..זה היה שיעור לחיים בחצי שנה..חצי שנה שאני שמחה מאוד שהיא נגמרה..באשר אליה לפני כמה ימים היא פשוט התקשרה אליי ואמרה לי שאני אפס..לא ממש התייחסתי כי היום אני יודעת שאני בחיים לא אחזור לדבר איתה שוב..עצוב לי שאנשים עכשיו מתחילים להתחבר אלייה ..עצוב לי בשבילם כי אני ממש מקקווה שהם לא יעברו את מה שאני עברתי איתה..חצי שנה של השפלות תחננונים ומה לא....העיקר שהיום אני נורא שמחה שאני גמרתי את זה איתה...והיום אני מחחיייכת ...ומי שהפסיד זאת היא ולא אני....מי שלא יודע לקבל אותי עם החסרונות והיתרונות שלי בעיה שלו...העיק'ר שאיתה גמרתי..עכשעיו אני מנססה לחפש אנשים חדשים כחי השלישיה שהייתה התפרקה ועכשיו החברה השלישית הולכת איתה באם זה טוב לה אז שצתהיה איתה אני רק מקווה שהיהיא אף פפעם לא תיפגע כמו שאני נפגעתי....ודרך אגב הכי מוזר שאיתה היא עדיין לא רבה...אבל תמיד יש פעם ראשונה ..אני גם ממש לא מפחדת כי אני יודעת שאני אכיר עוד אנשים במהלך חיי...והעיקר העיקר שזה נגמר....הסיוט הזה נגמר...והיום אני יודעת מי הם החברים שהם באמת איתי ומי לא...נעשיתי בוגרת יותר ומנוסה יותר....

sh53

New member
יכול להיות שתקבלי הרבה טלפונים

ממנה בתקופה הקרובה בה היא תכנה אותך אפס, כי אולי יכאב לה שאת לא כואבת, מתוסכלת, לבד, סובלת וכו' - יכול להיות שהיא תעשה הכל כדי שתרגישי ככה, אז אם את יודעת שהיא פועלת ככה מתוך הסיבה לנקמה, אז לא לייחס לזה חשיבות ולהיות חזקה

למעלה