חופשה

em0854

New member
הצטרפות לקבוצה

הבעיה היחידה היא שמאד קשה לתאם תאריך שמתאים לכולן. כי כולנו עובדות, מה שלא סיפרתי שהיינו רשומות לטיול אחר בתאריך אחר והטיול התבטל , כשמצאנו תאריך חליפי הוא היה מספר ימים קודם להמועד הראשון. והייתי צריכה להתחנן לחברתי לעבודה שלקחה חופשה "סתם", בלי תוכנית מוגדרת לשנות את מועד החופשה שלה כך שתחליף אותי. כל השינויים האלו הביאו אותי להגיע למועד הטיול עם ה"לשון בחוץ". אך סוף טוב הכל טוב ובעזרת השם בשנה הבאה אהיה איתך בקשר . אחד הדברים שהיה יפה בטיול שהיינו אוטובוס מלא המדריך ישב על המדרגות או עמד. הקבוצה כללה יהודים וערבים מבוגרים וילדים, ומספר מבוגרים שבאו לבד , בלי שותף לחדר וללא הכירות מוקדמת עם אף אחד מהקבוצה. כולם למעט מקרה אחד של שתיים שהלכו לאיבוד, עמדו בלוח הזמנים, התנהגו בנימוס וסיפרו בדיחות ברמקול בנסיעות הארוכות, ואירגנו שירה בציבור.

זה הסוד של טיול טוב

החברה הצמודה המלווה אותך במהלך הטיול ,אנשים המדברים את אותה שפה שלך ואת באה כחלק מהקבוצה , תמהיל טוב של הקבוצה עושה את הטיול למיוחד

em0854

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo160.gifחופשה

אחת לשנה אני ואחותי שהיא אלמנה ותיקה נוסעות יחד לחו"ל, מצטרפות אלינו שתי חברות ילדות. השנה ביקרנו בקרואטיה וסלובניה ארצות מדהימות של המון מיים, ירוק, ושקט לאחר סערה. בסוף כל טיול שכזה אנו מחליטות על יעד הבא ותמיד מצטרפות לטיול מאורגן עקב היותנו "מאותגרות ניווט ונהיגה". זהו טיול של התנתקות תוך מילוי מצברים, אני מכניסה לנייד קוד גישה שנמסר רק לבנותי. גם איתן אני משתדלת להתעדכן במסרונים. חזרתי עם כוחות חדשים, לצערי ישר לאזכרה לבעלי. עם האזכרה התמודדתי בהמון שינה. עכשיו אני מלאה באנרגיות חיוביות להמשיך .

ברוכה השבה

המון אנרגיות טובות זה טוב כדי להתחיל שנה חדשה יש משהו בטיסה מעל הים כך אמרה אמי ז"ל את אשה מעשית עם הרבה חוכמת חיים וטוב שהנסיעה העניקה לך כוחות נפש לעבור את האזכרה של בעלך ז"ל הקשר בין האחיות הוא קשר מחזק מאד הדודות שלי גם התאחדו לצורך נופש וטיולים ככה שניהן יכולות להשתלב בטיולים המאורגנים ולא מרגישות לבד ביען הזוגות שבקבוצה ויש הרבה נשים שיוצאות עם חברה טובה זה פתרון נפלא לנקות את הראש מדי שנה

למעלה