Tinke®Bell

New member
לעדי../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

זה בשבילך.. מאיה-את שלך עוד לא קיבלתי.

חוצפה!

ראה הודעה קודמת: מהגמדה שלך ששווה יותר מכולם! מה זה אמור להביע? איפה השיוויון! אני חושבת שאני מאד משקיעה בענקית שלי ואני לא מוכנה שמישהו יגיד שהוא הכי טוב!! אז לגמדה של עדי: מה שעשית באמת מהמם אבל בכל זאת... תזכרי שכולם שווי זכויות בעולם הזה!!

גמדודית

New member
לגמדה שלי דליההההההההההה

היי מה המצב? סוריי שאתמול לא שלחתי לך כלום פשוט המחשב לא הצליח לעלות את התמונות אז הנה מה שהכנתי מקווה שתהני וההודעה לא תימקח משום מהההה

צו צאנג

New member
איזה חמוד תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ממש אין לי מושג מי את......... ולנושא אחר: רומי, הגמדה שלך מאוד מצטערת אבל יש לה מסבר מחשבי והיא ביקשה ממני לפרסם בשמה את מה שהיא הכינה לך ולבקש סליחה על האיחור! אז תהני!!!!!!!! והענקית שלי: שוב תווווווווווודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

צו צאנג

New member
אם משהי רוצה להכין משהו לגמדה/

ענקית שלה ולא רוצה שידעו מיהיא אני יכלה לפרסם בשמה דברים, רומי זה בשהילך מהגמדה שלך..... והיא רוצה לציין שהבובה לקוחה מאתר.........

Tinke®Bell

New member
עדיייי../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

יש לך איי סי קיו שדרכו אני אוכל לשלוח לך את המתנות עד שנמצא דרך להעלות אותן לתפוז
כי פשוט בינתיים את מפסידה..

§לוס§

New member
תודה גמדונת! אני בעונש..אבל חמקתי!

רעה שכמותי!! הלכתי, בה ביי גמדונת שילי
אותך!!!! תודה על הככככל! :)

לנועההההההה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

מקווה שהיה לך יום טוב! וסליחה שאני לא מגמדת אותך מספיק... אני מודה שאין לי הרבה זמן... ביצפר רעעעע!

ChocolateGirl

New member
תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה

על הכל!!! את לא מספיקה להגמיד אותי מספיק???? תגידי לי את צוחקת??? אני לא מספיקה להעניק אותך מספיק... אני לא מספיקה להגיד תודה על כל דבר שאת מכינה לי... אז על כל מה שעוד לא מה שאמרתי לך תודה:

למעלה