חדשה..... אםםם היי... סשה מדימונה (חור בדרום) 14 וקצת יותר מ-וחצי וזהוא..... אני צריך להוסיף עוד ?
3 30STMrock New member 21/9/09 #1 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifחדשה..... אםםם היי... סשה מדימונה (חור בדרום) 14 וקצת יותר מ-וחצי וזהוא..... אני צריך להוסיף עוד ?
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifחדשה..... אםםם היי... סשה מדימונה (חור בדרום) 14 וקצת יותר מ-וחצי וזהוא..... אני צריך להוסיף עוד ?
D DarkDevil1 New member 21/9/09 #2 היי סשה D: אני ברק בן 16 מ...........עיר כזאת....בצפון.... נוו עפולה. ספרי על האהבה שלך לפראמור DDDDDD:
היי סשה D: אני ברק בן 16 מ...........עיר כזאת....בצפון.... נוו עפולה. ספרי על האהבה שלך לפראמור DDDDDD:
נ נסטי XD New member 21/9/09 #3 חחחח אני גרה עוד יותר בחור זה פסדר והרבה יותר דרומה, איזה שעה ממך חחחח P: אני דנה, 16, דרום, ברוכה הבאה
חחחח אני גרה עוד יותר בחור זה פסדר והרבה יותר דרומה, איזה שעה ממך חחחח P: אני דנה, 16, דרום, ברוכה הבאה
R Rock and Roll Baby New member 21/9/09 #5 ../images/Emo105.gifהייייייייייייי אני נופר מהצפון............ השתלבות מהירה
F FallOutGirl New member 22/9/09 #8 ../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifברוכה הבאה D: שחר בת 17 וחצי מראש העין תהני!!
F FallOutGirl New member 22/9/09 #9 ../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיופי.. יצא לי תהני במקום תהנה חחחחח אני רגילה לבנות כאן XD סורי ^^ אז תהנה D: וגם ראש העין זה חור!!
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיופי.. יצא לי תהני במקום תהנה חחחחח אני רגילה לבנות כאן XD סורי ^^ אז תהנה D: וגם ראש העין זה חור!!
F FallOutGirl New member 22/9/09 #11 ../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifלא נכון... כתוב "וזהוא..... אני צריך להוסיף עוד ?" זה בלשון זכר עד כמה שאני יודעת ^^ ואני יודעת שאתה בן חחחח
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifלא נכון... כתוב "וזהוא..... אני צריך להוסיף עוד ?" זה בלשון זכר עד כמה שאני יודעת ^^ ואני יודעת שאתה בן חחחח
F FallOutGirl New member 22/9/09 #13 ../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחחחחחח אז שוב סליחה XD נווו אז אני יצאתי בסדר מההתחלה :]