hello

newKiticat

New member
../images/Emo13.gif hello

אולי זה לא המקום, אבל אני אנסה בכל זאת.... אני בת 21, גבוהה, ושמנה. הרבה זמן חשבתי על זה, ועכשיו אני מעיזה לשאול. איך יודעים איך את מתאימה לדגמן PLUS SIZE? איך עושים את זה- למי פונים? יש סוכנויות לדוגמניות מלאות? ובכלל- האם יש גם גבול משקלי לדוגמניות כאלו? כי הדוגמנית של מתאים לי לדוג'- לא שמנה- סתם אחת שיש לה ציצים וטיפל'ה תחת. אפשר להתקיים מזה? (אגב, יש לזה יתרון כלשהוא בארה"ב? כלומר- האם יותר קל לבסס את עצמך כאן מאשרבארץ?)

אפשר להתקיים מזה?

תחשבי לבד. את מכירה דוגמנית אחת שמנה מפורסמת ? את רואה בפרסומות דוגמניות שמנות ? פעמים בשנה יש איזה שהוא "פסטיבל אופנה "לנשים מלאות" ופה ושם יש איזה תצוגת אופנה בטלויזיה כאשר רוב ההכנסות משתלשלות לכיסן של.... האמרגניות שמנות ויפות יש ה.מ.ו.ן כמעט כולן !!! אנחנו לא אמריקה בשום דבר ...

המונשרי

New member
יש תחרות מלכת יופי לשמנות

נדמה לי שאסתריקה מגיד מארגנת אותה [בדרום הארץ]. הייתה איזו דוגמנית שמנה מ-א-ד יפה בשם זוהר...משהו. כיום כבר לא שומעים עליה. מה הפלא כשלוקחים את נועה תישבי!! לדגמן לאופנה מלאה.

odaia1

New member
דוגמנית מלאה

באמת חסר מי זו זהר? לאיזו חברה היא דיגמנה?

odaia1

New member
לגבי דוגמנות במידות גדולות

אני מציעה לך לפנות ישירות לחברות המתמחות באופנה למידות מלאות פשוט תבדקי בדפי זהב/באתרים שלהן, תפני למשרדים ןתבקשי לדבר עם מנהלי/ות השיווק צעד שני- לאימג' יש דוגמניות של מידות מלאות+ את יכולה לנסות לפנות אליהם איזו מידה את? (אם מותר לשאול...)

newKiticat

New member
hamm

i uselly 46- and during the army serivce i got to be 48, but am loosing whight now. (just happen to be,,,, i'm not dieting) i hope to reach 44 like i use to be for a very long time... i'm 175 cm. and right now i'm in the us, i can work leagly, so i guess i'm asking if the us- is a batter place to do that for a while. i'm not looking to become rich from this- just want to try something new. if i'm right for it at least.

ליקש

New member
לא לוקחים דוגמניות מעל מידה 44 -46

ואני אומרת את זה מנסיון של אחת שעבדה באחת החברות למידות גדולות . אם את במידות האלו כדאי לשלוח תמונה דרך מייל+דואר לכל החברות של המידות הגדולות : מתאים לי + אשה אשה+ לילית וורדה+ רובנס +עונות -שווה ניסיון . ואם תרצי תשלחי אלי במסר את האי מייל שלך ואני אשלח לך פרטים של סוכן דוגמניות שעובד עם כמה חברות גדולות+טלויזיה וכמובן שכדאי לפנות גם לאסתריקה נגיד מב"ש שקידמה הרבה דוגמניות מלאות בהצלחה!!!

DREAM111

New member
היי

האמת לעומק אני לא ממש יודעת אבל את יכולה לפנות לאסתריקה נגיד ולבדוק איתה את הנושא. ותשמעי לא מזיק לנסות ברשתות של המידות הגדולות לברר איתם, למרות שהם מפרסמים עם דוגמניות רזות לכל דבר כך שלא יודעת כמה זה יעזור לך. בהצלחה.

למעלה