Any Man Of Mine

sharabigfan

New member
../images/Emo13.gifAny Man Of Mine../images/Emo13.gif

בהחלט שיר מדהים שיר מאוד קאנטרי קצב מעולה----אני חולה על השיר הזזה-- פשוט אוהבת את השיר הזה:)) ההתחלה מאוד יפה שאניה שואלת שם mmmmm this is what a woman wants:) תודו שזה ממש יפה:) עכשיו אני חושבת שאמרתי את זה פעם שאניה שם ממש נראית טבעית בלי הרבה איפור ככה ממש מאושרת שם הקטע עם הסוס מאוד אהבתי ממש קטע לא שגרתי הסוס החזיר לשאניה את המגבת ?:) מעניין:9 אחרי זה ששאניה שם רוקדת בסוף גם אהבתייי יהההה אני פשוט אוהבת את השיר:))))) שיר מדהים לקליפ מעולה:)) יש הרבה ירוק בעיינים אווירה רגועה מעניין איפה הקליפ צולם למשהו יש מושג?????? וחשבתם על המילים כמה שזה נכון ששאניה אומרת נגיד ככה שאם משהי עשתה ובישלה והכינה וגבר בא לאכול ובדרך כלל אם הוא יגיד שזה לא טוב! אז היא תכין מחדש אבל שאניה באה ואומרת לא טוב לך ?? איתי כדאי לך שתגיד שזה יאמי יאמי אם לא ביי ביי:)))) המילים ממש נכונות:)))))))))))) ושמתי לב פעם היה כאן משהו בשם cessar או משהו כזה מעניין או לא כאן יותר חבל:(

m L m

New member
../images/Emo150.gifAny Man Of Mine../images/Emo150.gif

חכיתי לקליפ הזה! אז ככה, זה הקליפ הראשון של שאניה שראיתי. זה הקליפ שגרם לי להכיר את שאניה ולכן אני מאוד אוהבת אותו! לפי מה שידוע לי הקליפ הזה הוא אחד הקליפים הראשונים שהיא צילמה בדיסק השני שלה. אבל עוד לפני שהדיסק יצא לאוויר ובטוח שלפני שהוא הצליח בצורה מדהימה. קודם כל- טבע. הקליפ מלא בטבע.... אם זה בשדות המדהימים שזוהרים בירוק ואם זה בסוס המרהיב שנותן לשאניה את המגבת שלה
באחת הפעמים האחרונות שראיתי את הקליפ קלטתי משהו- זה נראה כאילו שאניה מתכוננת לפגישת חלומותיה. כלומר- בהתחלה אנחנו רואים את שאניה עובדת בחוה אח"כ אנחנו רואים אותה מתחילה להתארגן- מתקלחת, מתלבשת שמה עגילים ובמשך כל היום שרה על הגבר שהיא רוצה. אני אישיתי מאוד אוהבת את הקליפ הזה וכמו שאמרתי למעלה- תמיד תהייה לו פינה מיוחדת אצלי כי הוא זה שהכיר לי את שאניה. ד"א- אם אני אשיר כל היום על איזה גבר אני רוצה אני אמצע את גבר חלומותי

למעלה