שרשור אחר הצהריים

efrat800010

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאכן אורטל תזכה בזכות עצמה בלבד!

היחידה משגיע לה!

ela501

New member
כי לקרן יש גם אישיות כובשת!

אורטל היא כמו תמונה יפה,חוץ מזה היא היתה מלכת היופי של בת ים

efrat800010

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif כי קרן שלך יודעת למכור את עצמה הכי

טוב מכולן שם נדבקה ל2 גברים בשביל המיליון ולא הוכפשה שכבה עם גבר מול כל עם ישראל ולא הוכפשה ליכיכה על ימין ועל שמאל על בנות ולא הוכפשה תכננה תיכנונים וחרם בצורה נוראית ולא הוכפשה הסתירה מרב דיירי הבית מי היא באמת וההפקה דאגה להסתיר זאת גם מהצופים במשדרים

חני 57

New member
אפרת יש תמונות של אורטל

ואורן בברכה נדמה לי יום ראשון ב5 בערב אני פשוט שואלת אם אפשר להוציא את התמונות לפורום ,היו תמונות מהממות !!!

המודחות רוצות את אורטל כזוכה.זה ברור וניכר.

איילת נכנסה באורטל כי איילת חשה משהו לאורן. אבל איילת שאלה שאלה לגיטימית שכולנו פה בפורום שאלנו ושואלים עד היום כולל אורן עצמו.

efrat800010

New member
../images/Emo127.gifגם המודחות וגם הקהל עם אורטל

גם בסקרים גם בהעמדות של הקהל גם ברחוב אנשים שמדברים והנה הוכחה שגם המודחות הבחורה שנבחרה על פי רב קולות וצריכה לקבל את המיליון היא אורטל

KEEK

Member
המודחות רוצות את אורטל

הקהל רוצה את אורטל אבל ההפקה רוצה את קרן בכוח.

sivan513

New member
איילת קבעה עובדה

שאורטל משחקת באורן, זאת אפילו לא הייתה שאלה ולא ברור למה, אורטל לא עשתה לאיילת כלום ההפך היא הגנה עליה חוץ ממה שאמרה לאורן כנראה שהשאלה באה בעקבות זה..

צרצרה1

New member
אורטל אמרה את האמת. איילת הילדותית היתה

מאוהבת באיתן כמו גרופית חסרת ביקורת עצמית. לי אין ספק שדרך אורן היא חיפשה את קרבתו של איתן....

מאוד מאכזב...מאיפה זה בא לה?!

מה היא לא ראתה שדווקא אורטל היתה היחידה שנכנסה בענבר אחרי מה שעשתה לאיילת? מעניין מה גרם לה להיכנס ככה באורטל, אולי היא בעצם היתה מאוהבת באורן?...היא ראתה משהו שאורטל אמרה עליה שפספסתי?.. או שמא ההפקה כיוונה אותה לשאול את השאלה הזאת, אבל גם אם כן איך היא הסכימה לשאול ככה בתוקפנות אם היא לא חושבת ככה... מאוד מוזר ומאכזב...

sendibar0

New member
לאורטל יש משפחה בעלת אמצעים די דלים

זו שאלה ניבזית לשאול, כשהיא כבר הצהירה שהזכיה שלה היא בשביל משפחתה. ותודה לאל, אורן לא היה מעמיד אותה בפני בחירה כזו

צרצרה1

New member
לא מבינה את הקינאה באורטל בגלל ההכסף

לא יודעת מי זו ששאלה, אבל למה זה עניינה מה אורטל תעשה עם הכסף??

למעלה