שרשור אחר הצהריים

רינתי77

Well-known member
גם אני עניתי לך למעלה..צריך להפסיק להיפגש

ככה...
נקבע משהו מסודר..

צרצרה1

New member
רינתוש את עושה אותי לסבית../images/Emo24.gif../images/Emo34.gif

אני מתה על התגובות והחוכמה שלך.

goodpink

New member
ענבר שאלה. לא סובלת אותה לא יכולה הקול

שלה אפילו מעצבן.

צרצרה1

New member
בזיון מה שאיתן ענה. שיודה שעמד לו, שטעה,

במקום לברבר בלי סוף חפירות על "מחוייבות להפקה ולתוכנית". יוצא שאיתן דפק (סליחה) את קרן בגלל "מחוייבות לתכנית".......... דביל !!!!!!!!!!!!!!!!

adiyon2

New member
הוא בסה"כ התכוון להגיד שבגלל מחויבות הוא לא

בחר את דניאל וזהו, אלא ניסה עם בנות אחרות. שכב עם קרן כי היה איתה ברגע אינטימי סגור בחדר, היא הציעה והוא לקח. לא נראה לי בעייתי.

goodpink

New member
אמר בגלל ההפקה ובגלל שרצה לתת צאנס אמיתי

אבל ברגע שיצא הבין שלמעשה למרות זה ובגלל זה הוא מרגיש לדניאל.

KEEK

Member
מבלי להוריד את האשמה מאיתן

כולנו רואים את שיטות הפעולה של קרן שהיא רוצה גבר לא אתפלא אם נכנסה לו למקלחת באמצע מבלי שידע והתעלקה עליו פתאום

צרצרה1

New member
קיק, הראו את זה (למרות שזה היה מתחת

לשמיכות). זה היה אחרי שאיתן פיהק לקרן כל הזמן בחוץ, שיחק עם הסמארטפון כל הזמן, לא דיבר אליה והיא ישבה מבואסת. ואז איתן אמר שהוא עייף והלכו לישון. ואז במיטה היא פנתה לכיוונו, ובדיוק כמו שהיא עושה כל הזמן לגב - חיפשה את פיו והם התנשקו ו.... וזה קרה אז.

izmeral1

New member
נכו קיק המתוק. גם ביקה מבן המנחה של קרן......

ומיוני .הרגה אותם עד שהם היו למענה ולא למען גב. למה כי היא ביקשה את עזרתם. אחרי הדייט להבין יותר את איתן לכנס לחפור יותר. וההצעה ו ההתגובה .את נלחמת בכול הדברים נעזור לך. לדוגמה איתן הרבה בבריכה. תנסי שם. ומה לא עשתה כדי לחנוק אותו. וראו זאת כולם המכלה" הבזזויה רצה ברדיפה מושפלת עד כדי כך שנכנה בכולם. בלי להריג. והתיח מאתי. לא עזרת לי. אני אתנער ממך. לא יצא לי דבר מאיתן אני אזרוק אותך. וגם הקניאה שאתי תומכת אחרי הדייט העלוב שלה עם איתן. יוצאת ואתי תןמכת בדניאל. לא אתי אני המלכה של כולם פה. חיה רעה את כול הקפים טרצה. מחצה את ליהי המדרובה. ומחבקת אותה מצד שני. כול מה שנגעה קרן זה רק למטרתה. בלבד והצליחה. גם לתת עוד כמה חפירות לבנים שהיו המומים. איך היא מצהירה על ההתאהבות שלה לאיתן. והם היו חלק למענה בן נגד דניאל. -כמובן. יוני המוקסם ממנה. ומאמין שלה. את כולם דובה כדי חהיות עם גב גם. זה נורמלי. אז תספרו. היא נפגעה. זה טוב מגיע לה. מה לעשות האמת תמיד פוגעת באנשים הבזויים. כול הכבוד לאיתן. טעה עשה לא נהנה. לא טעים בורחים מזכיר קצת את עמיר וסיוון העציץ החופרת גם. ועם הרבה נסיון למצלצה לקנות נקודות. למדו הרבה החוליגניות תת רמה של נשיות בגרוש.כאלה יגידו על אתי תת רמה. הצחיקו אותי ורבים. על אתי. אין הרבה מה להגיד. נכון הפה שלה גרם להרבה דברים לא יפים? השאלה מי ולמי . הם אותם יפיי הנפש. שעליהם עשתה עליהום פח. אז אתי עם בעיה כן לא ערמומית. וחסר הרבה אינטילגנציה זה כן אתי. אז לא כולם למדו הרבה.?

כל המודחות היו נגד ליהי ובן

ואמרו לה איך היא מצטיירת בחוץ ליז הגנה על קרן והאשימה את אתי בעליהום. את גב וקרן רוצים להוציא טוב.

KEEK

Member
ענבר שואלת את איתן למה זרם עם קרן

למרות שהרגיש לדניאל הוא אומר במפורש שהיתה לו מחוייבות למשחק אפשר להבין מדבריו שהוא פעל רק לפי הוראות של ההפקה הפרצוף של קרן ברקע שהיא מבינה שהיה איתה רק כי הכריחו אותו, פשוט פרייסלס..

שרית 68

New member
כמה שגב אסטרטג גב מבין שעשה טעות שהדיח את אתי

אתי בחוץ יותר בעד דניאל ואורטל עם ליהי היתה יוצאת היתה בעד קרן וגב
גב עשה טעות גדולה לדעתי

KEEK

Member
חן מפרגנת לדניאל

אומרת לה שההתנהלות שלה מושלמת שהזוגיות שלהם מייצגת את כל מה שהאחרות חיפשו ושאר הבנות ברקע מוחאות כפיים

KEEK

Member
מזהה את הקול.. לא ממש בעייתי

רק עם אלה שהודחו בהתחלה קשה לי עכשיו למשל ענבר דיברה.. את הקול המעצבן שלה קשה לא לזהות

למעלה