כפרעלייךך!!!
S Simply Blonde New member 11/2/07 #18 חחחח../images/Emo68.gif נו שמות שמות לדבר באוויר זה שטויות אוווווווווווף. בא לי אביב ביום רביעי.
S Simply Blonde New member 11/2/07 #25 יואואאואו../images/Emo68.gif כולי ריגושים ורינונים. *כבר מכינה את המיטה שלך* חחחחח רק שלא יתחרט או משהו שניה לפני
יואואאואו../images/Emo68.gif כולי ריגושים ורינונים. *כבר מכינה את המיטה שלך* חחחחח רק שלא יתחרט או משהו שניה לפני
ג גליזה New member 11/2/07 #27 ../images/Emo6.gifבת'כלס אני לא הכי שואלת אותו רק הייתי צריכה להשיג כסף מ..מישהו הוא אמר שאולי בן דוד שלי יסיע אותי עד רעננה, ואפילו לא אצטרך לסוע ברכבת.. אבל נראה כבר אני אתחבר למסן ב9 ככה, עכשיו אני בהפסקה מהלימודים
../images/Emo6.gifבת'כלס אני לא הכי שואלת אותו רק הייתי צריכה להשיג כסף מ..מישהו הוא אמר שאולי בן דוד שלי יסיע אותי עד רעננה, ואפילו לא אצטרך לסוע ברכבת.. אבל נראה כבר אני אתחבר למסן ב9 ככה, עכשיו אני בהפסקה מהלימודים
S Simply Blonde New member 11/2/07 #50 סבבה אהובתי../images/Emo68.gif זה לא משנה לי איך תבואי אם את באה ברכבת את יורדת מהרכבת ואי כבר מטפלת בך
סבבה אהובתי../images/Emo68.gif זה לא משנה לי איך תבואי אם את באה ברכבת את יורדת מהרכבת ואי כבר מטפלת בך
N nemo the great New member 11/2/07 #58 אבל אבל אבל... ../images/Emo19.gif איף זה לא מכובד לבוא כי את צריכה להתייחס רק לגל.
ס סרח האשכנזי New member 11/2/07 #39 פעם אחרונה שבדקת? אני מצטער מאוד, הבדיקה הזו לא תקפה. תצטרכי לבוא אליי לבדיקה נוספת! הוו יבנה עיר האורות
פעם אחרונה שבדקת? אני מצטער מאוד, הבדיקה הזו לא תקפה. תצטרכי לבוא אליי לבדיקה נוספת! הוו יבנה עיר האורות
ג גליזה New member 11/2/07 #43 ../images/Emo3.gifלא תניח למשפט הזה, הא? עיר האורות זה כמו..זה כמו שיש לנו פה את "המרכז ל"אומנויות" הבמה" כי עאלק אומנויות
../images/Emo3.gifלא תניח למשפט הזה, הא? עיר האורות זה כמו..זה כמו שיש לנו פה את "המרכז ל"אומנויות" הבמה" כי עאלק אומנויות
ס סרח האשכנזי New member 11/2/07 #48 אומנויות של יבנה XD כמו שבכפרים ערביים יש גם בתי ספר לאומנויות אפיית הטאבון ואומנויות חליבת גמלים
ג גליזה New member 11/2/07 #49 ../images/Emo3.gifנראה לך?!?! יש לנו פה מחסור בגמלים אנחנו הולכים על ריקוד ומשחק בלי ריקוד ומשחק הרבה יותר מאתגר, מה לא?
../images/Emo3.gifנראה לך?!?! יש לנו פה מחסור בגמלים אנחנו הולכים על ריקוד ומשחק בלי ריקוד ומשחק הרבה יותר מאתגר, מה לא?
ס סרח האשכנזי New member 11/2/07 #61 יפה יפה אני מבין ששבק ס' לא היו מוכשרים באף אחת מה"אומנויות" האלה אז הם הביאו לארץ את אומנות ההיפ-הופ
יפה יפה אני מבין ששבק ס' לא היו מוכשרים באף אחת מה"אומנויות" האלה אז הם הביאו לארץ את אומנות ההיפ-הופ