שלום גליזה, הבטחתי שאני יבוא ..ו..אני פה
ס סרח האשכנזי New member 11/2/07 #3 ברוך בואך חברים של גלידה תמיד מתקבלים אצלינו בזרועות פתוחות למרות שכל אחד מתקבל אצלינו בזרועות פתוחות אבל חברים של גלידה מקבלים יחס מועדף!
ברוך בואך חברים של גלידה תמיד מתקבלים אצלינו בזרועות פתוחות למרות שכל אחד מתקבל אצלינו בזרועות פתוחות אבל חברים של גלידה מקבלים יחס מועדף!
S shak26 New member 11/2/07 #11 אמ.. בפעם האחרונה שבדקתי ..נקבה . אני מיבנה אני לומדת עם גל באותו בית ספר באותה השיכבה באותה הכיתה
S Simply Blonde New member 11/2/07 #13 היי../images/Emo68.gif אני מכירה אנשים מהשכבה שלך ז"א יודעת מי הם ומכירה מי"ב אבל נחסוך ממך,נחסוך וגליז. דיר בלאק
היי../images/Emo68.gif אני מכירה אנשים מהשכבה שלך ז"א יודעת מי הם ומכירה מי"ב אבל נחסוך ממך,נחסוך וגליז. דיר בלאק
S shak26 New member 11/2/07 #24 דונט יו: ../images/Emo99.gif טו מי אין כול כך הרבה מה ללמוד!רק את שפרה
ג גליזה New member 11/2/07 #26 נו יופי, וגיליתי שאין לי את הדף של הסוף לא רוצה שאני אשים לך מאוהב, אני לא אשים לך מאוהב העיקר מגיבים לך למטה בשרשור ואת לא עונה
נו יופי, וגיליתי שאין לי את הדף של הסוף לא רוצה שאני אשים לך מאוהב, אני לא אשים לך מאוהב העיקר מגיבים לך למטה בשרשור ואת לא עונה
S shak26 New member 11/2/07 #29 את צריכה להבין../images/Emo2.gif אני חדשה בכול הקטע הזה של ..הפורום..
S shak26 New member 11/2/07 #35 תפסיקי...נו! את גורמת לי להתגעגע עוד יותר..חוץ מזה את תבואי לראות את התינוק שלה.. ו..את תמיד תיהיה מחוליסטית בליבך מותק גם עם עזבת אותנו
תפסיקי...נו! את גורמת לי להתגעגע עוד יותר..חוץ מזה את תבואי לראות את התינוק שלה.. ו..את תמיד תיהיה מחוליסטית בליבך מותק גם עם עזבת אותנו