בחור כמוך,
עם כתיבה כ"כ מדויקת, פיסוק נכון, ועברית מצוינת - יוכל בקלות להשלים את (רוב) הבגרויות. (תמיד אמרתי שהפורום הזה משובח, משום שהעברית של אלו שהיו/עדיין שייכים למגזר הדתי-חרדי תקינה ומשובחת) אני במקום מאד דומה לשלך. הייתי פעם יותר מקרובה לעזוב הכל, אבל בקשה של גיסתי לישון אצלה בלילה כי היא צריכה דחוף בייבי סיטר דחתה את הבריחה שלי בכמה שעות.ובאותו לילה נפתחו הסכרים שלי ומאז בחרתי להישאר איפה שאני, חיה בין לבין (תמיד אמרו לי שאני הולכת על הקצה, בודקת גבולות ומחליטה מהם הגבולות שהם אדומים רק בשבילי) אבל לא ויתרתי ונלחמתי בכל מה שניסה לעצור אותי - כדי שאוכל להשלים בגרויות, פסיכופסיכי ותואר ראשון (מינימום). כרגע אני בתהליך של סיום השלמת הבגרויות והפסיכומטרי, תוך הערצה חברתית, סביבתית ומשפחתית מלאה. נכון, ההורים לא תומכים ולא גאים לספר שהבת משלימה בגרויות, (שלא לדבר על כך שאני לומדת במעורב ויש לי חברים בנים), אבל הם גאים בבת המשכילה שלהם, שרוצה להגיע הכי רחוק שאפשר, ושעושה מה שטוב לה. למדתי עם חבר'ה חוזרים בשאלה, שהתחילו מאפס אפסים והגיעו לציונים מעולים, וזה בגלל צורת הלימוד הישיבתית, שמקנה כלים ויכולות להתמודד עם הפערים מול המגזר הכללי. אני אפנה אליך במסר עם פרטים יותר מדויקים. בכל מקרה, אני לא מציעה לך ללכת להלל משום שאז לא תהיה לך דרך חזרה. אם היית כותב שבחרת לחזור בשאלה - לא הייתי כותבת לך שורה זו. שיהיה לך המוני הצלחות! ~פדיקור כבר עשית?~