שלום...

שמיקי

New member
../images/Emo13.gifשלום...

קלטתי שיש פורום של רוק מתקדם..(איך לא ראיתי לפני?) אז שלום שלום=] כל מקרה.. אני צריכה כמה המלצות מה דעתכם על אלבום.. hatfield and the north- the rotters club איך הוא? ולהקות. caravan-מה האלבום הכי טוב לדעתכם..? ואיך הם.. the nice.. כנ"ל.. אממ תודה..

RedCherry

New member
Htafield and the north

לדעתי האלבום ממש מעולה, אבל צריך להתרגל אליו. לא מדובר באלבום דרמטי במיוחד, או איזו סערת רגשות, הוא הרבה יותר מזכיר אלבום ג'אז מאוד מוזר, אבל בכל זאת יפהפה. The Nice, זה לא ממש פרוג, אבל זה אלבום ממש מעולה. רוק פסיכודלי כבד עם הרבה קלידים (האמת שלפעמים זה מזכיר לי את Colosseum). גם מאוד מומלץ, אבל לא אם אתה מחפש פרוג מתוחכם. Caravan- יש לי רק אלבום אחד שלהם אז אין לי ממש זכות להמליץ לך.

RamiSun

New member
Caravan

האלבום הכי טוב שלהם לדעתי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=503

epitaph

New member
לא יודע אם בשבילי הוא הכי טוב...

אבל הכי טוב להתחיל איתו לדעתי, יש להם גם את If I Could Do It All Over Again, I'll Do It All Over You שהוא גם נהדר וכנ"ל לגבי Waterloo Lily ו Girls Who Grow Plump at Night. בנוסף גם הראשון שלהם מאוד מומלץ אם כי הוא הרבה יותר פופ פסיכודלי (וטוב מאוד בזה). כל זה ושכחתי לומר מה האהוב עליי, Live at Fairfield Halls 1974, פשוט תענוג...

למעלה