שלום..

nm147

New member
../images/Emo13.gif שלום..

יש לי שאלה- אני הולכת להכין עוגת ביסקוויטים, והקרם הולך ככה 2 שמנת מתוקה+2 כוסות חלב+ 2 אינסטנט פודינג וניל. הבעיה שקניתי בטעות 1 אינסטנט שוקו ואחד וניל השאלה אם אפשר לחלק את המתכון ולעשות כך: 1 שמנת מתוקה+ כוס חלב+ אינסטנט 1( שוקו) 1 שמנת מתוקה+ כוס חלב+ אינסטנט 1( וניל) מקווה שזה מובן... תודה..
 

clcl

New member
בוודאי שאפשר תכיני שתי שכבות בשני צבעים וטיפ

קטן.... תקציפי קודם את הקרם הבהיר..... ורק אח"כ את הקרם הכהה.... כך לא תצטרכי לשטוף בין ההכנות את הקערה והמקצף.
 

clcl

New member
עוד הארה../images/Emo62.gif אם היה בכוונתך

שזו תהיה עוגה גדולה היינו רחבה וגבוהה אזי תיקחי בחשבון שבמצב זה שאת מכינה שתי שכבות בצבע שונה .... להכין בתבנית קטנה יותר, כך העוגה תהיה גבוהה יותר ותוכלי להנות יותר ויזואלית מהגובה העוגה ולא לקבל שתי שכבות נמוכות שכמעט לא ניתן יהיה לראות את ההבדלים. אני מקווה שגם אני הצלחתי להעביר ההסבר בצורה ברורה.
 

clcl

New member
אגב, אני תמיד מכינה ב- 2 צבעים כאשר אחד מהם

הוא ורוד.... וזה הולך נפלא עם שני הטעמים... הן הווניל והן השוקולד.
 

clcl

New member
ועוד דבר קטן... מאחר ואני מכינה בתבנית פיירקס

גדולה אני מכינה עם כמות וחצי היינו: אחד וחצי אינסטנט פודינג + אחד וחצי כוסות חלב + אחד וחצי קופסאות שמנת מתוקה. כך העוגה גבוהה ומתאימה לטעמי. ואגב, את יכולה להפריש מעט מהקרם הבהיר (התחתון) .... אותו למרוח בשכבה דקיקה על שכבת הביסקוויטים העליונה ועליו לגרר שוקולד.
 

nm147

New member
../images/Emo24.gif תודה רבה על הטיפים המעולים

אני תמיד שמחה ללמוד דברים חדשים שוב
 
למעלה