שלום

crazy lilo

New member
../images/Emo13.gif שלום

שלום לכל חובבי באפי ואנג'ל! אני מעריצה מושבעת של באפי כבר מהעונה הראשונה (ששודרה בזמנו בערוץ 2), וגיליתי את הפורום המקסים הזה רק לפני חודש בערך... לפני כשנה השותפה שלי הביאה מארה"ב מארז DVD של כל העונות של באפי וכמובן שערכתי מרתונים מטורפים, אך לצערי הרב השותפה שלי עזבה ולקחה איתה את המארז כולו
לאחר שהבנתי שאני פשוט חייבת לקנות את המארז, פניתי לאמזון. שאלתי היא: האם ה Collector's Set הוא מארז מלא של כל העונות כולן? אני מניחה שכן, אך אני מעדיפה להיות בטוחה ב100% לפני שאני מוציאה מכיסי סכום לא מבוטל של כסף...האם יש מישהו כאן שקנה או שיודע בוודאות מה מכיל ה Collector's Set? או שאולי עדיף לקנות כל עונה בנפרד? (קשישה שכמותי פשוט לא מבינה בכל התחום הזה ...) תודה, לבנת

ping93

New member
ה-Chosen Collection

המארז כולל את כל העונות, פלוס דיסק בונוס, חוברת קטנה עם תקצירים לכל הפרקים, ומכתב מג'וס. בתוכן הדיסקים אין הבדל מהמארזים הנפרדים, וחוץ מזה המארז נורא יפה. קניתי את המארז שלי לפני שנה, ואני מרוצה ממנו מאוד.

tsou

New member
מארזים מארזים

הי, עקרונית אנבל לי קונה את שני המארזים שלי היום, התכנים של כל מארזי האספנים זהים , מה שמשתנה זו בעיקר האריזה וכמובן המכתב מג'וש שלפעמים קיים ולפעמים לא. לי אישית יש לא מעט מארזי אספנים מהסוג שאני מציעה כאן למכירה- דדווד, אוז.. אגב אם לגמרי במקרה יש ביניכם חובבי זינה, אני מוכרת גם את המארז המלא- האמריקאי- (הפרטים בפורום זינה)

nick at noon

New member
שמת לב לשתי להודעה מתחתנו

מישהי מציעה למכירה מארז של באפי ב350 שקל זה פחות מחצי ממה שתוכלי להשיג מאמזון. לא שאני מכיר אותה, אבל נראה לי שווה לבדוק לפני שאת משלמת כפול.

למעלה