אני מסתייגת מ"הפלת" האחריות הפלות - לא מתאים לשרשור הזה
א אומלה 5 New member 11/12/06 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תודה! אפשר גם ג'קו תעשה לי מי שששששפיר, או ג'קו תעשה לי ססססקירת מערכות או ג'קו תעזור בלחיצות
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תודה! אפשר גם ג'קו תעשה לי מי שששששפיר, או ג'קו תעשה לי ססססקירת מערכות או ג'קו תעזור בלחיצות
L livi4 New member 12/12/06 #41 יאנוש' דוריתוש' כפיתוש' וכל השאר... ברוך בואכן... כבר יומיים לא הייתי בפורום ... עומס סוף השליש וצריך לכתוב תעו.... אז מה נשמע ? מה חדש ? התגעגתי אליכן ! ההופעה הבאה נראית לי רחוקה - בת"א . אוףףףףף..... ג'קו צא לרחובות ותן לראותך חתיך שכמותך ....
יאנוש' דוריתוש' כפיתוש' וכל השאר... ברוך בואכן... כבר יומיים לא הייתי בפורום ... עומס סוף השליש וצריך לכתוב תעו.... אז מה נשמע ? מה חדש ? התגעגתי אליכן ! ההופעה הבאה נראית לי רחוקה - בת"א . אוףףףףף..... ג'קו צא לרחובות ותן לראותך חתיך שכמותך ....
K kapit5 New member 12/12/06 #48 כדי ליקפוץ לבקר הוא צריך קודם לצאת לרחובות.חוץ מזה תחשבו באיזה אינטנסביות הדברים קרו בשבועיים האחרונים.קח שיש הפתעות בחיים ובסוף הוא עוד יקפוץ לבקר.
כדי ליקפוץ לבקר הוא צריך קודם לצאת לרחובות.חוץ מזה תחשבו באיזה אינטנסביות הדברים קרו בשבועיים האחרונים.קח שיש הפתעות בחיים ובסוף הוא עוד יקפוץ לבקר.
ד דורית41 New member 12/12/06 #50 אני לא יכולה להתאפק. במקום צא לרחובות-תכנס לנו לפורום להופעה פרטית..והמבינות כנראה יבינו.
K kapit5 New member 12/12/06 #60 ../images/Emo6.gif לרגע חשבתי שיש הופעה בעיר רחובות.ושם- עוד לא הייתי..... מה קורה בהופעה בת'א,זה מוגבל לגיל מסוים?
../images/Emo6.gif לרגע חשבתי שיש הופעה בעיר רחובות.ושם- עוד לא הייתי..... מה קורה בהופעה בת'א,זה מוגבל לגיל מסוים?
ד דורית41 New member 12/12/06 #56 שרה ברחובות זה ששיר של ריטה לא? אתן יודעות,ריטה קליינשטיין.אני מקווה שג'קו לא יקרא את ההודעה הזו,כי,כאמור,ההקאות כרגע שמורות רק לנטי.
שרה ברחובות זה ששיר של ריטה לא? אתן יודעות,ריטה קליינשטיין.אני מקווה שג'קו לא יקרא את ההודעה הזו,כי,כאמור,ההקאות כרגע שמורות רק לנטי.