שלום לכולם!!

ludashit

New member
../images/Emo13.gif שלום לכולם!!

אני חדשה פה! אני בת 21 , ואני רוצה להתחיל ללמוד ריקודי בטן! שוטטתי לי באינטרנט ומצאתי לי חוג של ריקודי בטן באבן גבירול 30 בת"א! אני רוצה להתקשר מחר ולהירשם לחוג! אבל אני מפחדת , אני לא יודעת מה צריך להביא לשיעור הראשון! מישהיא יכולה לעזור לי? תודה מראש!

tzurtzur

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לפורום המקסים שלנו ו.. מזל טוב על הבחירה המוצלחת
לא מכירה את מי שמלמד\ת באבן גבירול אבל אני בטוחה שמספיק שרק תבואי פתוחה לקבל ולזרום ולהנות והכל כבר יסתדר מאליו. הצעיפים, התנועות, המוזיקה המדהימה.. הכל יגיע בזמן שלו ויתחבר לאט לאט לפאזל ענקי ומענג. פשוט תהני מכל צעד ראשון שאת עושה. זאת חוויה וזכות גדולה. וכמובן שאם בא לך, את מוזמנת לספר איך היה
בהצלחה

tlingit

New member
ברוכה הבאה ludashit ../images/Emo24.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
לשיעור הראשון את יכולה להגיע בנחת, המטרה היא הרי להכיר ולראות
אם את רוצה, תוכלי לרכוש צעיף אגן (זה עם המטבעות שקושרים על הצד) תמצאי כאלה יפהפיים ובמחיר זול בשוק הפשפשים את יכולה להגיע לשיעור עם בגד נוח לפעילות או עם חצאית רכה שתנוע יחד עם התנועות שלך המטרה שאת תרגישי נוח, ועם הזמן תלמדי מה הנוהגים וההרגלים של המקום בעיקר, קחי אויר ותהני
כל המטרה היא להנות ולהוסיף אושר לחיים
אני מזמינה אותך לספר לנו קצת על עצמך, למשל מה את אוהבת בריקודי בטן, איך את מתחברת לתחום וכו'

ludashit

New member
היי ,

אני אספר קצת על עצמי , אני חיילת משוחררת בת 21 , עובדת כקלדנית!! משלימה בגרויות בתיכון ת"א. וזהו... האמת שאני מכירה את הריקודי בטן רק מהטלנובלה מערוץ ויוה "האחד" מי שמכיר .... ותמיד משך אותי , אבל פחדתי , עד שחבר שלי שכנע אותי ואמר לי שיש לי את זה וזה אחלה התעמלות לשרירי בטן , וכל מיני דברים כאלה.. אז חשבתי לעצמי למה לא? אני עובדת בקפלן פינת אבן-גבירול כך שזה דיי נוח לי , מעניין איך יהיה השיעור. האמת שעוד לא התקשרתי , מחר על הבוקר אני אתקשר !! כמה בערך אמור לעלות הקורס?? מישהו יודע?

tlingit

New member
../images/Emo45.gif איזה יופי

כיף להכיר
ואיזה אחלה חבר
בלוחות שלנו תוכלי להתרשם מטווח המחירים באיזור גוש-דן (
לחצי על הקישור בפס הכחול בראש העמוד הזה)

למעלה