שלום לכולם!

../images/Emo13.gifשלום לכולם!

אני חדשה פה, הגעתי דרך יונתן. אני אמורה להתגייס בספטמבר ואני מאוד מעוניינת לגדל חיה חדשה. הניסיון עם האיגואנה היה מר (לצערי הרגתי אותה בטעות כשהשארתי את הטרריום בטמפרטורה גבוהה מדי) אבל אני ממש לא רוצה לוותר על זוחל כלשהו. האם יש לכם הצעה לזחל שאפשר לגדל במסגרת המגבלות בשירות צה''לי (יציאה הבייתה פעם בשבוע)? המון תודה מראש- הילה חיה ציפיס.

BabaGee

New member
אז ככה...

היו על זה הרבה דיונים אבל הנה קישור לאחד שמקיף כמה אספקטים של בחירת הזוחל באדיבות NAJA. כעיקרון לפי הדרישות שלך אז כל הלטאות ירדו מהפרק (דורשות טיפול יומיומי)נחשים דורשים פחות טיפול אבל עדיין דרושה רמה בסיסית של השגחה יומיומית, לנקות את הטרריום במידה והייתה יציאה , לחפש סימנים של מחלות (חס וחלילה), להחליף מצע במידה והנחש הצליח להפוך את הכלי מים נניח. את האכלות את יכולה לבצע בסופי השבוע ואם נניח אז יצא ונשארת שבת אז אין בעיה רצינית אם תדלגי על האכלה פעם בכמה זמן.

ברוכה הבאה לפורום

אני מסכים עם באבא שלטאות ושממיות לא יתאימו בשל הצורך בטיפול יום יומי. נחש יכול להיות אפשרי אבל רצוי לצבור קצת ניסיון לפני שעוברים לטפל בו רק בסופי שבוע. בכל מקרה את מוזמנת לעבור על הודעות קודמות ולקבל רעיונות.

למעלה