שלום לכולם...

../images/Emo13.gifשלום לכולם...

להודעה זו אני מצרפת את התמונה שלי... ואני מאד רוצה שתגידו לי איך להתאפר ומה כדאי....במיוחד כמה עצות טובות מיותם שממש ממש נדהמתי מהעבודות שלו!!! תודה...

little bony

New member
אני לא אהבתי..

נטליה כזו מהממת! אם איפור עדין היא נראית ממש ממשמושלם.. האיפור הזה כאילו הופך אותה למשו שהיא לא.. האיפור עצמו יפה אבל אני יותר אוהבת שמאפרים אותה יפה..

RutyTuti

New member
את יפייפיה!

הייתי מדגישה אצלך את כול עיניים בשחור , - צללית שחורה , איליינר , מסקרה , פשוט להדגיש אותן לתת להן מראה חתולי , כי הן ממש , אבל מממש יפות. סומק אפרסק כזה , ואודם בצבע טבעי.. סה"כ כול איפור נראה לי יתאים לך , את ממש יפה.

תודה על המחמאות....

יש לי צלליות שחורות...אבל אני ממש לא יודעת איך להתאפר איתם...לא יוצא לי יפה...באסה..

yottami

New member
יאנה תודה לך על המחמאות...כנסי

לדעתי את ממש יפה ולא צריך הרבה צלליות כהות אם בכלל כי אין שום דבר לשנות לך בצורת העין...אני ממליץ לך על הצלליות המבריקות שבאות בצורת אבקה...הן הכי נוחות לשימוש והכי פרקטיות ומרשימות...האחת של איל מקיאג' קליפסו פינק....שזה ורוד מוזהב עדין כזה מאד יחמיא לך לצבע העיניים...השני אלקטריק פוקסיה גם מאד יפה....של איל מקיאג' כמובן...על הברקה עדינה על עצם הלחי אני ממליץ לך בחום..זה נקרא שימר MOONGLOW של איל מקיאג' וזה נותן אפקט סוף הדרך מראה זוהר וחי....לשים אותו על עצמות הלחי....הגלוסים שאני ממליץ לך הם בגווני שקוף ורדרד...או בגונים חום טבעי שמעניק ניקיון לשפתיים ומראה חושני וסקסי...כמובן לא לוותר על מסקרה מעבה....וסומק בגוונים ורדרדים....

יותם האלוף!

עצות טובות...ואני מבטיחה לאמץ אותם! אבל...בוא נגיד שאני לא ממש ידע איך להשתמש בכל מה שאמרת לי...במיוחד בצלליות, ובכלל לאחרונה ממש לא יוצא לי להתפאר יפה...

Leeeeeeee

New member
רק עוד משהו.....

יש לך עיינים ירוקות מדהימות! ואם את רוצה להבליט אותם עוד יותר, אז כדאי לך לעשות אפקט עם צללית סגולה מתחת לעין, ככה שיהיה קו ריסים תחתון מאוד דק אבל מעושן, ואם בא לך, אפילו מסקרה סגולה! לי יש עיינים חומות שנוטות לירוק, ואם אני עושה את זה, אז זה מדגיש את הירוק שבעיינים. כדאי לך לנסות

למעלה