שלום לכולם

ד פ נ א

New member
../images/Emo13.gifשלום לכולם

אני מחפשת ספר, שהוא אינדקס לכל התרופות ההומאופתיות, מין ספר, שאני שלא למדתי אוכל להשתמש בו לבד לצורכי המשפחתיים. האם יש דבר כזה בעברית, באנגלית ובגרמנית יש לי, אבל אני מחפשת גם בעברית, שאני אהיה בטוחה שאני מבינה, למה כל תרופה משמשת בדיוק! תודה

שמות

הספרים. לצערי איני זוכרת את השם המדוייק. ספר אחד הוא ספר מדף ותיק שנמכר בחניות , יתכן ושמו הוא אינצקלופדיה הומאופתית למשפחה (או דומה), ספר כללי ביותר. ישנו ספר של : שיעורים בהצלת חיים של וגה רוזנברג שהוא מדריך לעזרה ראשונה בהומיאופתיה ניתן להשיגו אצל דר' מיכל יקיר (ניתו לאתר אותה באתר האגודה) פירסמה כאן בפורום הומיאופתית כי כתבה ספר עזרה ראשונה בעברית על גבי האינטרנט וספר חינם, מנוע החיפוש בפורום לדעתי לא עובד ולא הצלחתי לעלות את הודעתה אגב, דר' מיכל יקיר כתבה ספר משובח על רמדיס הומויאופתיות מצמחים, לדעתי מתאים יותר להומיאופתים. מקווה שתעלי משהוא מכל מה שכאן

ניתן להשיג את הספר של וגה גם אצלי

אני ממליצה עליו בחום, הוא קטן ונוח לנשיאה עליך כך שבמקרה של עזרה ראשונה דחופה הוא בהשג יד. וכמובן שהתוכן שלו מצוין , אימפורמציה רבה ומדוייקת ומצד שני מאוד ברור וקריא גם למי שאינו הומאופת. יום טוב

maxpush99

New member
ספר בעברית

ספר טוב ל"עמך" בעברית של ד|"ר אנדרו לוקי "הומאופטיה- המדריך השלם" להשיג בסטימצקי לבריאות

למעלה