שבת שלום לכולם

הודעה ממש ממש ממש ממש חשובה כנסו...

שתהיי לנו שבת שלום אנשים ונדע רק בשורות טובות כולנו (היהודים) אני חוזר לכתוב אליכם כאן אחרי שהבעתי דעה על שמאלנית ......@###$%%$%$#$&&&^%## (אני פשוט לא יכול לקלל) והושעתי לכמה זמן.......(בקטנה) למי שלא יצא לשמוע או לראות את הכתבה שעשו על השיר החדש של עמיר(שיר מדהים) אז שייחפש את זה מהר (פה בפורום באחד ההודעות למטה) עמיר מגיב שם על השיר ומתבטא לעניין (כמו תמיד) אני מציע לנאורים שמבינינו(השמאלנים #@%#$%@#$) לא להכנס בעצם תכנסו לא יזיקו לכם קצת עצבים.......(אני מקווה שורד לא תפסול תהודעה הזאת, ורד אחותי זאת מדינה חופשית תתעוררי!!) אז סחתיין עלייך אהוד יערי.... ושבת שלום אחים ואחיות שלי (מוטי מאיר חולה עלייך....) (תודו שזאת אחת ההודעות היפות שהיו פה בפורום.....)

ו ר ד ב

New member
לא אחותך (ותודה לאל שכך)

אני ערה וערנית ב"ה וחוזרת על מה שכבר אמרתי בעבר: הודעות פוגעות אשר - מעליבות, משמיצות, או קוראות להסתה ימחקו ללא הודעה מוקדמת. ואם צריך לחסום את אותו אדם, אני לא מהססת (אתה בטח יודע...) אני מסכימה שזכותו של כל אדם להביע דעה, גם היא בדיוק ההפך משלך, כל עוד זה נעשה בצורה אנושית ומכובדת - זה מעולה! כל עוד זה נעשה בדרך אחרת ממה שאני נוהגת ודוגלת - מקומה של ההודעה לא כאן. "דרך ארץ קדמה לתורה" "ואהבת לרעך כמוך" - עלייך להפנים שבגלל שנאת חינם בין יהודי ליהודי נחרב בית המקדש אתה לא נותן לו אפילו סיכוי להיבנות מחדש... בקשר למילים: נאור, נאורה, נאורים לדעתי נתקע לך התקליט, תן מכה על הגב זה אמור להשתחרר...
(לדעתי נתקע לך עוד משהו, אבל לא נעסוק בזה) הבנו שאתה מאוד "חכם" ושאתה יודע מה אומרת המילה הזאת, עכשיו אתה יכול להפסיק להשתמש בה... כמות הפעמים שתשתמש באותה המילה לא תוכיח ותראה על חוכמה, זה רק מראה שאתה אדם צר אופקים שלא מסוגל לקבל דעות אחרות משלו! נ.ב - מוטי, מצאנו לך אהוב אז תישמר ממנו!

בקשר לאהוב שלי....

רק שתדעי לך ורד וכל הפורום.....שטל שרביט בן אדם מאוד נחמד ואין לכם מושג למה הוא אומר את הדברים האלו...את פשוט לא מכירה אותו מספיק אז אל תשמיצי לפני שתדעי ותראי את כל התמונה כולה.... חייתי עם הבחור כמעט שנתיים יום יום אז אני קצת מכיר אותו יותר טוב מכם...אז בבקשה לא להגיד דברים סתםם.....

ו ר ד ב

New member
זה ממש לא משנה למה אמר מה שאמר....

צריך ורצוי לכבד גם דעות אחרות משלך, אתה לא חייב להסכים איתם! אבל בטח שלא לקלל ולפגוע בגלל זה... שבוע טוב ובשורות טובות

golf123

New member
קצת באיחור, ובכל זאת...

עד סוף הערב, כשתצא השבת וחלק מהנפשות הפועלות בפורום הזה תוכלנה שוב להגיב כאן, אתה הולך לעוף מהפורום הזה על טיל - קטיושה/סקאד/קסאם - מחק את המיותר. בעצם, תוכל לבחור בעצמך את הטיל החביב עליך. את המלחמות האהובות עליך כל-כך, תוכל לחרחר במקום אחר אי שם הרחק מהפורום הזה. קפיש??? ואחרונת המתנשאות עלי אדמות היא גרציה - נשמה טובה שאתה מעיז להוציא את דיבתה כאן. אני מקווה שברבות הימים, הנאורות תמצא גם אותך, כי נכון להיום, היא עוד ממש רחוקה ממך. זהו, ועם דבריך אלו האחרונים, חתמת וסיימת את מקומך איתנו - אנא ממך, התרחק מכאן לא על-מנת לחזור, והפעם זה ממש, אבל ממש ברצינות.

maia r

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo24.gif

מהמפקדת מאיה
והמבין יבין...

למעלה