שבוע טוב

../images/Emo13.gifשבוע טוב../images/Emo13.gif

אז מה קורה איתכן
איך עבר השבוע
ובחג
ומה ככה
אז אצלי קצת לחוץ...עכשיו מתחילות כל הבחינות בלחץ מטורף..
נגיד שבוע הבא- ישלי מתכונת בע"פ בתושבע , בגרות בע"פ בתושבע ומתכונת באישות..(-יחידה שניגשים בכתב..) שיהיה לכולן המונמון הצלחה בלימודים
ואני מצטערת מראש אם לא אוכל לשרוץ בפורום.. בכל זאת, יב'.. עוד 3 חודשים של השקעה..
המון בהצלחה
ותשמרו על הפורום
מקווה שאצליח להיותפה למרות הלחץ..

אלעריש

New member
מתכונת באישות יומשני..

בס"ד ואז יומעיון במתמטיקה...
מזל שיש חופש רביעי חמישי...
מה אתן עושות ביומהעצמאות? [באתי לכתוב לג' בעומר...] אני ביום הזיכרון אהיה אי"ה בטקס בואדי חרמיה [דרומית לשילה...], וביום העצמאות מתלבטת- או חומש או מגרון... אתן? שיהיה לכולן המון בהצלחות... [במיוחד לשביעית-שמינית, שחורשות עכשיו ת'חיים שלהם...]

שלום שבוע טוב! =]!!

מלא זמן לא ההיתי פה.. ( =[..) חח איתי הכל סבבה! השבוע רק מתחיל אז.... אם עוד לא ידעתן אנ בכיתה ט' ואני צכה לבחור מגמה..- אני מתלבטת בין ביולוגיה לפיזיקה בנות שבמגמה יכולות לתת לי המלצה למגמה להסבר??! תודה....!

בתור אחת שהיתה בשתי המגמות../images/Emo6.gif....

מה אני אגיד לך? לכל דבר יש חסרונות ויתרונות... אחד החסרונות הגדולים של ביולוגיה זה הביוטופ, עבודה שחוקרים בה בית גידול אקולוגי.. העבודה שלי נמשכת כבר שנה וחצי וצריך להשקיע בזה המון בסוף- בכתיבת העבודה.. אבל מצד שני, החומר מעניין ולא קשה...
פיזיקה לעומת זאת נראה בהתחלה כנחמד ולא קשה, אבל תאמיני לי- זה קשה.. חברות שלי גאונות במגמה ומוציאות 85 לאחר חרישה מאומצת.. ביב' החומר רק מסתבך..וגם אצלנו המורה רחפן אז זה לא משו.. ב"הצלחה נשמה

למעלה