שבוע טוב לכולם. מה שלומכם איך אתם מרגישים??? אצלי הכל בסדר.
ע ענת71 New member 6/11/04 #1 ../images/Emo13.gifשבוע טוב לכולם. מה שלומכם איך אתם מרגישים??? אצלי הכל בסדר.
M moribat New member 6/11/04 #2 שבוע טוב ענת../images/Emo24.gif שמחה לשמוע שהכל בסדר אצלך. שבוע טוב לכולכם....
Q qt1 New member 6/11/04 #3 אני רציתי לכתוב לה קודם../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif איך שמחתי לקרוא שהסתדרת עם 1/2 למיקטל ענת לימור מה עם הגרון נשמה שבוע טוב לענת , לימור ולכולם
אני רציתי לכתוב לה קודם../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif איך שמחתי לקרוא שהסתדרת עם 1/2 למיקטל ענת לימור מה עם הגרון נשמה שבוע טוב לענת , לימור ולכולם
M moribat New member 6/11/04 #5 אז הקדמתי אותך..... הגרון לא משהו..וגם נראה לי יש חום.. אבל מחר יהיה כבר יותר טוב...... שבוע טוב לכולנו!
אז הקדמתי אותך..... הגרון לא משהו..וגם נראה לי יש חום.. אבל מחר יהיה כבר יותר טוב...... שבוע טוב לכולנו!
י יפעת 1 2 New member 7/11/04 #8 אני מתנצלת לימור לא התכוונתי להדביק אותך....אל תדאגי כולי הזדהות...תרגישי טוב! שיעבור מהר!
ע ענת71 New member 6/11/04 #6 ../images/Emo184.gifאני צריכה לעלות את המינון. מחר אני צריכה להתחיל לקחת כדור שלם. זה קצת מפחיד אותי!!!
../images/Emo184.gifאני צריכה לעלות את המינון. מחר אני צריכה להתחיל לקחת כדור שלם. זה קצת מפחיד אותי!!!
M moribat New member 6/11/04 #7 בהצלחה ענת.אני בטוחה שיהיה בסדר. וכל מה שלא ייראה לך, תתייעצי כמובן עם הרופא....