שאלון

../images/Emo13.gifשאלון

כמה דיסקים של שרית יש לך ?
כמה DVD של שרית יש לך ?
יש לך תמונות של שרית בחדר ?
איזה שיר שלה אתה אוהב מכל אלבום ?
יש לך שירים שלה במחשב ?
כמה זמן אתה שומע את שרית ביום?
בכמה הופעות שלה היית ?
איזה הופעה הייתה הכי טובה ?
איפה הכי היית רוצה שתופיע ?
פגשת את שרית במציאות ?
אתה מגדיר את עצמך כמעריץ , מחבב , או אוהב את שרית ?
מה היית רוצה ששרית תעשה בקרוב ( סרט , מחזמר , סיבוב הופעה בכל הארץ , הופעה בקיסריה ) ?
שמך
גילך
איכן אתה גר
איסי - מסנג'ר
כמה שנים מעריץ את שרית חדד
מה עשית היום?
מה מתכנן לקראת סוף החופש?

המשך

האם הערצתם עוד סלבריטאים לפני שרית? מה הערצה הזאת נותנת לכם? יש לשרית שירים מסוימים שאתם יכולים להגיד שאתם לא אוהבים? לשרית הרבה כשרונות, איזה כשרון אחד בלבד שיש לשרית, הייתם רוצים שיהיה לכם גם? בפעם הראשונה שפגשתם את שרית מקרוב, האם היא ענתה על הציפיות שלכם? תמנו שיר אחד של שרית שממש דיבר עליכם/עזר לכם בסיטואציה מסוימת? האם הייתם רוצים להיות זמרים מצליחים כמו שרית? איזה תכונה לדעתם היא הכי בולטת אצל שרית? תמנו 2 תכונות בשרית שאתם הכי אוהבים: אם הייתם יכולים לשאול אותה 3 שאלות מה הייתם שואלים ? אם היה לכם עכשיו, ממש ברגעים האלה טלפון, והייתם שומעים את שרית חדד מעבר לקו – כתבו את התגובה שלדעתם הייתם מגיבים בה באותו הרגע : לרשותכם יום אחד מלא עם שרית חדד, ועליכם לקחת אותה למקום כלשהוא, לאן הייתם לוקחים אותה ומה הייתם עושים? איזה קליפ של שרית הכי אהבתם? כמה חתימות יש לכם כבר משרית? אתם אוספים חומר על שרית בתיקיות? האם קניתם את הבובה של שרית? מה השמועה הכי מעפנה ששמעת על שרית אי פעם? יצא לכן להיות פעם באירוע של שרית? (כגון בר מצווה, חתונה...) יצא לכם כבר לדבר עם שרית בטלפון?

המשך וזהו ../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

מתי הפעם האחרונה חשבתם על שרית?
מה אתם מעדיפים לתת לשרית (חייבים 1 בלבד לבחור) - נשיקה או חיבוק?
מה הדבר הכי מצחיק ששרית אמרה לכם אי פעם
האם פעם הייתם עצבניים עליה מאיזה שהיא סיבה?
מ1 עד 10. כמה שרית לדעתכם יפה בכנות !
תמנו תכונה אחת שיש לשרית לא טובה באישיות שלה
מה אתם הכי הכי מעריכים בה?
מילה 1 שהייתם מגדירים את שרית איתה
תכונה 1 שיש בשרית שהייתם רוצים שיהיה לכם גם
כמה אחוזים (תרשמו) מהיום שלכם אתם חושבים על שרית?
האם יצא לכם לחשוב מה שרית חושבת על כל גלי האהבה מסביבה?
האתם נראה לכם שהערצה סביב שרית היא היסטרית?
חשבת פעם על החיים שלה למשל למה היא לא נשואה או אין שמועות על חבר מה דעתכם ?
האם שרית השפיעה על חייכם בצורה זו או אחרת?
האם הייתם רוצים ששרית תהיה חברה אמיתית שלכם?
כשאתם אומרים ששרית מלכה אתם באמת באמת מתכוונים לזה?
מה זכור להם מהפעם הראשונה שפגשתם אותה?

מגיב

מתי הפעם האחרונה חשבתם על שרית?לפני שניה חח מה אתם מעדיפים לתת לשרית (חייבים 1 בלבד לבחור) - נשיקה או חיבוק?חיבוק עוד לא קיבלתי אחד כזה חח מה הדבר הכי מצחיק ששרית אמרה לכם אי פעם?חח לא זוכר אבל היא אמרה כמה האם פעם הייתם עצבניים עליה מאיזה שהיא סיבה?לא למה שאהיה מ1 עד 10. כמה שרית לדעתכם יפה:9 היא סוף הדרך (כש10 זה מושלם ואף אחד אינו מושלם) בכנות ! תמנו תכונה אחת שיש לשרית לא טובה באישיות שלה?לא שידוע לי מה אתם הכי הכי מעריכים בה?את הענווה שלה מילה 1 שהייתם מגדירים את שרית איתה:הכל תכונה 1 שיש בשרית שהייתם רוצים שיהיה לכם:התחברות עם כל אחד גם כמה אחוזים (תרשמו) מהיום שלכם אתם חושבים על שרית?50 אחוז חחח האם יצא לכם לחשוב מה שרית חושבת על כל גלי האהבה מסביבה?כן.... האתם נראה לכם שהערצה סביב שרית היא היסטרית?מבחינתי אני אעריץ כול הזמן אבל מבחינת אנשים ההערצה היא כבר לא היסטרית כמו בזמן אשליות מתוקות חשבת פעם על החיים שלה למשל למה היא לא נשואה או אין שמועות על חבר מה דעתכם ?שכל אחד יעשה מה שבא לו מתי שבא לו האם שרית השפיעה על חייכם בצורה זו או אחרת?בערך האם הייתם רוצים ששרית תהיה חברה אמיתית שלכם?כן כן כן כשאתם אומרים ששרית מלכה אתם באמת באמת מתכוונים לזה?כן מה זכור להם מהפעם הראשונה שפגשתם אותה?רעידות כאבי בטן וכמעט הצעלפתי תשאלי את מי שהיה שם חחח:)

עונה

האם הערצתם עוד סלבריטאים לפני שרית?לא אבל יש אומנים שאני אוהב :) אומנם לא כמו שרית אבל אוהב מה הערצה הזאת נותנת לכם?אושר יש לשרית שירים מסוימים שאתם יכולים להגיד שאתם לא אוהבים?לא נראה לי לשרית הרבה כשרונות, איזה כשרון אחד בלבד שיש לשרית, הייתם רוצים שיהיה לכם גם?שירה בפעם הראשונה שפגשתם את שרית מקרוב, האם היא ענתה על הציפיות שלכם?מעל ומעבר תמנו שיר אחד של שרית שממש דיבר עליכם/עזר לכם בסיטואציה מסוימת?לראות את הכאב האם הייתם רוצים להיות זמרים מצליחים כמו שרית?ברור איזה תכונה לדעתם היא הכי בולטת אצל שרית?ענווה וחברותיות תמנו 2 תכונות בשרית שאתם הכי אוהבים:כנ"ל אם הייתם יכולים לשאול אותה 3 שאלות מה הייתם שואלים ?מממ לא יודע הייתי מת לקיים איתה שיחה חח אם היה לכם עכשיו, ממש ברגעים האלה טלפון, והייתם שומעים את שרית חדד מעבר לקו – כתבו את התגובה שלדעתם הייתם מגיבים בה באותו הרגע :מתעלף במקרה הטוב במקרה הגרוע התקף לב חח לרשותכם יום אחד מלא עם שרית חדד, ועליכם לקחת אותה למקום כלשהוא, לאן הייתם לוקחים אותה ומה הייתם עושים?יום כיף במקום כלשהוא איזה קליפ של שרית הכי אהבתם?חגיגה כמה חתימות יש לכם כבר משרית?3-4 בערך אתם אוספים חומר על שרית בתיקיות?לא אבל יש כתבות וכאלה האם קניתם את הבובה של שרית?כן מה השמועה הכי מעפנה ששמעת על שרית אי פעם?משוגעת יצא לכן להיות פעם באירוע של שרית? (כגון בר מצווה, חתונה...) לצערי לא יצא לכם כבר לדבר עם שרית בטלפון?לא...

משה 102

New member
עונה על החלק הראשון

כמה דיסקים של שרית יש לך ? 14 דיסקים. יש לי את כולם.. כמה DVD של שרית יש לך? אין לי DVD של שרית חדד, אבל יש ליח 2 הופעות שלה בקיסריה ששמורות לי בהוט מג'יק - חגיגה ומיס מיוזיק. הDVD של שרית חדד "נסיכה של שמחה" לא נכלל בדיסקים. לפי דעתי זה DVD שמתאים בעיקר לילדים ולכן אני לא אקנה אותו! יש לך תמונות של שרית בחדר ? לא.. איזה שיר שלה אתה אוהב מכל אלבום ? לא חשבתי על זה.. כל השירים שלה פשוט יפים!! יש לך שירים שלה במחשב ? כן - אהבה מעבר לפינה והשיר אליפות שהיא ביצעה למכבי חיפה. כמה זמן אתה שומע את שרית ביום? זה לא קבוע בכמה הופעות שלה היית ? 2 הופעות (אחת בנתניה לפני שבוע ואחת באשדוד במימונה) איזה הופעה הייתה הכי טובה ? באשדוד איפה הכי היית רוצה שתופיע ? בבאר שבע. הגיע הזמן לא? פגשת את שרית במציאות ? כן - במפגש המעריצים ובהופעות.. אתה מגדיר את עצמך כמעריץ , מחבב , או אוהב את שרית ? מעריץ. מה היית רוצה ששרית תעשה בקרוב ( סרט , מחזמר , סיבוב הופעה בכל הארץ , הופעה בקיסריה ) ? סרט. שמך - משה. גילך - 17 וחצי. איכן אתה גר - בבאר שבע. איסי - 223237226 כמה שנים מעריץ את שרית חדד - 5 שנים.

מגיב

כמה דיסקים של שרית יש לך ?כולם כמה DVD של שרית יש לך ?אין יש לך תמונות של שרית בחדר ?כן איזה שיר שלה אתה אוהב מכל אלבום ?את כולם יש לך שירים שלה במחשב ?רמיקסים וכאלה.... כמה זמן אתה שומע את שרית ביום?תלוי לפעמים שעה לפעמים כל היום בכמה הופעות שלה היית ?לא זוכר איזה 10 איזה הופעה הייתה הכי טובה ?הכי אהבתי זאת הייתה הופעה בגן סאקר לפני שנתיים איפה הכי היית רוצה שתופיע ?ירושלים פגשת את שרית במציאות ?ברור:) אתה מגדיר את עצמך כמעריץ , מחבב , או אוהב את שרית ?מעריץ ואוהב:) מה היית רוצה ששרית תעשה בקרוב ( סרט , מחזמר , סיבוב הופעה בכל הארץ , הופעה בקיסריה ) ?מה שהיא תוכל ותרצה טוב לי שמך אליעד גילך 15 ו7 חודשים היכן אתה גר ירושלים איסי - מסנג'ר למי שיש יש והשאר מוזמנים לבקש בפרטי כמה שנים מעריץ את שרית חדד?הערצה כבדה 2 ומשהו אבל כל הזמן משאני זוכר את עצמי הערצתי אותה מה עשית היום?לא משהו מיוחד מה מתכנן לקראת סוף החופש?ווליום כינרת!!

עונה

כמה דיסקים של שרית יש לך ? את כולם כמה DVD של שרית יש לך ? אין לי יש לך תמונות של שרית בחדר ? דאאא..... איזה שיר שלה אתה אוהב מכל אלבום ? :-O זה יקח המון זמןן! יש הרבה שיריםם יש לך שירים שלה במחשב ? יאפ כמה זמן אתה שומע את שרית ביום? אין יום שלא בכמה הופעות שלה היית ? 1 איזה הופעה הייתה הכי טובה ? היתי רק באחת איפה הכי היית רוצה שתופיע ? בחיפה פגשת את שרית במציאות ? כן אתה מגדיר את עצמך כמעריץ , מחבב , או אוהב את שרית ? סוגדת!!!! מה היית רוצה ששרית תעשה בקרוב ( סרט , מחזמר , סיבוב הופעה בכל הארץ , הופעה בקיסריה ) ? סרט!!! שמך ענבל רפאל גילך 15 וחצי איכן אתה גר חיפה איסי - מסנג'ר 391403619 כמה שנים מעריץ את שרית חדד אממ.... משנת 98 מה עשית היום? ישנתי הרבה מה מתכנן לקראת סוף החופש? לראות את הסרט הסודות... האם הערצתם עוד סלבריטאים לפני שרית? אני חושבת שכן... אבל לא באותה רמה מה הערצה הזאת נותנת לכם? סיפוקקק
יש לשרית שירים מסוימים שאתם יכולים להגיד שאתם לא אוהבים? אולי איזה 1.... לשרית הרבה כשרונות, איזה כשרון אחד בלבד שיש לשרית, הייתם רוצים שיהיה לכם גם? --- אני לא יודעת בפעם הראשונה שפגשתם את שרית מקרוב, האם היא ענתה על הציפיות שלכם? כןןןןןן תמנו שיר אחד של שרית שממש דיבר עליכם/עזר לכם בסיטואציה מסוימת? הרבה שירים עוזרים לי האם הייתם רוצים להיות זמרים מצליחים כמו שרית? יאאא איזה תכונה לדעתם היא הכי בולטת אצל שרית? שהיא יודעת לשיר? תמנו 2 תכונות בשרית שאתם הכי אוהבים: היא בעיניי מקסימה, לא צריך רק 2 תכונות! את כולה אני אוהבת אם הייתם יכולים לשאול אותה 3 שאלות מה הייתם שואלים ? אני חושבת שברגע שאני אדבר איתה [ אם בכלל ] אני אקפא על מקומי... אם היה לכם עכשיו, ממש ברגעים האלה טלפון, והייתם שומעים את שרית חדד מעבר לקו – כתבו את התגובה שלדעתם הייתם מגיבים בה באותו הרגע : בשוקס טוטאלי לרשותכם יום אחד מלא עם שרית חדד, ועליכם לקחת אותה למקום כלשהוא, לאן הייתם לוקחים אותה ומה הייתם עושים? אממ... שתראה כמה החדר שלי מלא בתמונות שלה... אני לא יודעת.. שאלה קשה.. איזה קליפ של שרית הכי אהבתם? בושם צרפתיייייייי כמה חתימות יש לכם כבר משרית? 4 אתם אוספים חומר על שרית בתיקיות? חחחח כן!! האם קניתם את הבובה של שרית? לא מה השמועה הכי מעפנה ששמעת על שרית אי פעם? שהיא אממ... לסבית [ ? ] יצא לכן להיות פעם באירוע של שרית? (כגון בר מצווה, חתונה...) לא יצא לכם כבר לדבר עם שרית בטלפון? לצערי לא מתי הפעם האחרונה חשבתם על שרית? עכשיו שאני עונה על השאלון מה אתם מעדיפים לתת לשרית (חייבים 1 בלבד לבחור) - נשיקה או חיבוק? חיבוקק!! מה הדבר הכי מצחיק ששרית אמרה לכם אי פעם לי אישית? :-O האם פעם הייתם עצבניים עליה מאיזה שהיא סיבה? חח כן.. על הכתבה האחרונה שלה ב 7 לילות היה איזה משהו שהיא אמרה מ1 עד 10. כמה שרית לדעתכם יפה בכנות ! אני רואה את היופי של האנשים באופי ואם חובה אז 7 אבל בתחילת הקריירה תאמינו או לא אני חושבת 1000 עדיף להיות טביעית! להישאר כמו שהיא אבל שיהיה תמנו תכונה אחת שיש לשרית לא טובה באישיות שלה אני לא יודעת מה אתם הכי הכי מעריכים בה? שהיא לא מרמיה את האף שלה אפילו שהיא כל כך מצליחה מילה 1 שהייתם מגדירים את שרית איתה מושלמת תכונה 1 שיש בשרית שהייתם רוצים שיהיה לכם גם כמה אחוזים (תרשמו) מהיום שלכם אתם חושבים על שרית? 82% פעם זה היה 100% האם יצא לכם לחשוב מה שרית חושבת על כל גלי האהבה מסביבה? לא הבנתי האתם נראה לכם שהערצה סביב שרית היא היסטרית? הערצה שלי.. כן.. אני סוגדת לאישה הזאתתת חשבת פעם על החיים שלה למשל למה היא לא נשואה או אין שמועות על חבר מה דעתכם ? זה לא ככה ברוב הז'אנג המזרחי?? ולא..אין לי על זה דעה האם שרית השפיעה על חייכם בצורה זו או אחרת? כן האם הייתם רוצים ששרית תהיה חברה אמיתית שלכם? חחחחח שאלה רטורית כשאתם אומרים ששרית מלכה אתם באמת באמת מתכוונים לזה? כן כן וכןן!! מה זכור להם מהפעם הראשונה שפגשתם אותה? שהיה לי נורא חם פתאום ושבכיתי

עונה

כמה דיסקים של שרית יש לך ?כולם כמה DVD של שרית יש לך ?1 יש לך תמונות של שרית בחדר ?הרבה איזה שיר שלה אתה אוהב מכל אלבום ?את כולם יש לך שירים שלה במחשב ?כן יש מלא כמה זמן אתה שומע את שרית ביום?שלוש עד ארבע שעות בכמה הופעות שלה היית ?10 איזה הופעה הייתה הכי טובה ?הראשונה איפה הכי היית רוצה שתופיע ?בבת מיצווה שלי פגשת את שרית במציאות ?רק בהופעות ראיתי אותה אתה מגדיר את עצמך כמעריץ , מחבב , או אוהב את שרית ?אוהבת ומעריצה את שרית מה היית רוצה ששרית תעשה בקרוב ( סרט , מחזמר , סיבוב הופעה בכל הארץ , הופעה בקיסריה ) ?סרט שמך:אתי גילך:12 איכן אתה גר:נתניה איסי - מסנג'ר :435199710 כמה שנים מעריץ את שרית חדד:10 מה עשית היום?הייתי ביומולדת של חברה מה מתכנן לקראת סוף החופש?מסיבה אצל חבר שלי עם כל החברים כדי ליסגור את החופש האם הערצתם עוד סלבריטאים לפני שרית?כן מה הערצה הזאת נותנת לכם?לאהוב אותה יותר ויותר יש לשרית שירים מסוימים שאתם יכולים להגיד שאתם לא אוהבים?כן לשרית הרבה כשרונות, איזה כשרון אחד בלבד שיש לשרית, הייתם רוצים שיהיה לכם גם?יש לי כישרון של שירה ואני לא צריכה שום קישורן מימנה כי כבר קיבלתי אותו מלידה בפעם הראשונה שפגשתם את שרית מקרוב, האם היא ענתה על הציפיות שלכם?עוד לא פגשתי אותה תמנו שיר אחד של שרית שממש דיבר עליכם/עזר לכם בסיטואציה מסוימת?השיר זה ששומר עליי האם הייתם רוצים להיות זמרים מצליחים כמו שרית?כן ואני עוד חושבת שיבוא יום כזה איזה תכונה לדעתם היא הכי בולטת אצל שרית?השירה תמנו 2 תכונות בשרית שאתם הכי אוהבים:שירה,ולדרבק על התרבוקה אם הייתם יכולים לשאול אותה 3 שאלות מה הייתם שואלים ?אפשר את הטלפון שלך?כמה את לוקחת להופעה לבת מיצווה שלי?אפשר להיפגש עוד כמה פעמים איתך? אם היה לכם עכשיו, ממש ברגעים האלה טלפון, והייתם שומעים את שרית חדד מעבר לקו – כתבו את התגובה שלדעתם הייתם מגיבים בה באותו הרגע :וואי אמא אני מתה זאת שרית חדד!! לרשותכם יום אחד מלא עם שרית חדד, ועליכם לקחת אותה למקום כלשהוא, לאן הייתם לוקחים אותה ומה הייתם עושים?הייתי הולכת איתה לקניון לעשות שופינג ולטייל בים על יאכטה ואז הייתי לוקחת אותה אליי הביתה איזה קליפ של שרית הכי אהבתם?חגיגה כמה חתימות יש לכם כבר משרית?0 אתם אוספים חומר על שרית בתיקיות?כן האם קניתם את הבובה של שרית?לא מה השמועה הכי מעפנה ששמעת על שרית אי פעם?שהצבע האדום בשיער לא מתאים לה יצא לכן להיות פעם באירוע של שרית? (כגון בר מצווה, חתונה...)לא יצא לכם כבר לדבר עם שרית בטלפון?לא מתי הפעם האחרונה חשבתם על שרית?ליפני שנייה מה אתם מעדיפים לתת לשרית (חייבים 1 בלבד לבחור) - נשיקה או חיבוק?נשיקה מה הדבר הכי מצחיק ששרית אמרה לכם אי פעם?היא לא אמרה לי האם פעם הייתם עצבניים עליה מאיזה שהיא סיבה?כן מ1 עד 10. כמה שרית לדעתכם יפה בכנות !9 וחצי תמנו תכונה אחת שיש לשרית לא טובה באישיות שלה:שהיא צריכה לעשות הפסקה ולהוציא דיסק אחרי 3 או 4 שנים מה אתם הכי הכי מעריכים בה?שהיא שרה יפה מילה 1 שהייתם מגדירים את שרית איתה?שירה תכונה 1 שיש בשרית שהייתם רוצים שיהיה לכם גם?לדרבק בתרבוקה למרות שאני למדתי קצת אבל אני לא מסוגלת לנגן מהר כמו שרית כמה אחוזים (תרשמו) מהיום שלכם אתם חושבים על שרית?20% האם יצא לכם לחשוב מה שרית חושבת על כל גלי האהבה מסביבה?כן האתם נראה לכם שהערצה סביב שרית היא היסטרית?לא חשבת פעם על החיים שלה למשל למה היא לא נשואה או אין שמועות על חבר מה דעתכם ?כן האם שרית השפיעה על חייכם בצורה זו או אחרת? כן האם הייתם רוצים ששרית תהיה חברה אמיתית שלכם? כן כשאתם אומרים ששרית מלכה אתם באמת באמת מתכוונים לזה?לא ממש אולי קצת אבל לי יש רק מלכה אחת בחיים מה זכור להם מהפעם הראשונה שפגשתם אותה?

liron162

New member
עונה

כמה דיסקים של שרית יש לך ? 6 כמה DVD של שרית יש לך ? 4 נראה לי יש לך תמונות של שרית בחדר ? כן איזה שיר שלה אתה אוהב מכל אלבום ? אמממממ..לא יודעת יש כ"כ הרבה שירים קשה לבחור יש לך שירים שלה במחשב ? כן כמה זמן אתה שומע את שרית ביום? אממ..כמה שעות בכמה הופעות שלה היית ? הייתי בכמה..לא סופרת איזה הופעה הייתה הכי טובה ? אממ כולן! אין הופעה לא טובה של שרית איפה הכי היית רוצה שתופיע ? בדרוםםםם!! פגשת את שרית במציאות ? כן אתה מגדיר את עצמך כמעריץ , מחבב , או אוהב את שרית ? אוהבת מה היית רוצה ששרית תעשה בקרוב ( סרט , מחזמר , סיבוב הופעה בכל הארץ , הופעה בקיסריה ) ? סרט שמך? לירון גילך? 18 איכן אתה גר? קיבוץ ברור חיל ליד שדרות איסי - מסנג'ר ? יש בפרטים בתפוז כמה שנים מעריץ את שרית חדד? 7 שנים בערך מה עשית היום? כלום מה מתכנן לקראת סוף החופש? כלום

למעלה