שאלון סוכתי

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo13.gifשאלון סוכתי

לא יודעת כמה זה ידבר כאן ואם אצל כולם בונים סוכה אבל בכל אופן חיברתי משהו לכבוד החג שמתקרב בצעדי ענק.... 1.אוהבים ריבת אתרוגים? 2.מה דעתכם על ריח האתרוג? 3.ראיתם פעם איך אתרוג נראה לאחר כמה חודשים? איך? 4.איזה תפקיד נראה לכם הכי מתאים ללולב? 5.אוהבים את ריח ההדס? 6.סוכה קנויה או בנויה מקרשים? 7.סכך קנים או סכך טרי ירוק? 8.ישנתם פעם בסוכה? איך היה? 9.מקשטים את הסוכה? 10.קרה לכם פעם שהסוכה עפה לכם עם הרוח? 11.איך אתם מבלים בחג הסוכות? חג שמח

eshkolit32

New member
שאלון נהדר!

בדיוק עברתי ליד כיכר רבין וראיתי את הדוכנים שבהם מוכרים את כל האביזרים לסוכות וחשבתי כמה כיף היה להיות קטנה.. כמה שנים לא ישבתי בסוכה, זה לא לענין.... 1. מעולם לא טעמתי ריבת אתרוגים. איפה אפשר להשיג דבר כזה?? 2. ריח האתרוג הוא ריח קסום בעיני שתמיד מזכיר לי את סבא שלי (שהיה איש דתי), שתמיד היה נותן לנו להריח אותו ואימא שלי היתה חושבת שהוא ממש דוחף לנו אותו לאף, זה תמיד הצחיק אותי כילדה... 3. אני לא חושבת שראיתי אתרוג שאינו טרי. למה איך הוא נראה? בטח מקומט למדי... 4. תפקיד ללולב, לא יודעת אין לי ממש מושג למה את מתכוונת....אולי זקיף (שומר ראש), בגלל שהוא ארוך וגבוה כזה...? 5. ריח ההדס לצערי לא זכור לי, מאמינה שהוא ריח טוב. 6. סוכה בנויה מקרשים פי אלף טובה יותר....כשמכינים משהו לבד זה הרבה יותר מספק מלקנות אותו. 7. סכך קנים, מה זה אומר? מיובש? 8. לא ישנתי בסוכה אבל זוכרת שקרובי משפחה שלי ישנו ועוד בלילה שהיו בו סופה וגשם, זה נחשב? 9. קישטתי סוכה רק פעם אחת כשבנו לנו בשכונה וזה הכל
10. סוכה שעפה לי עם הרוח לא היתה כי היתה רק אחת והיא לא עפה. 11. כרגע אין תכניות לסוכות חוץ מעבודה שאני מתכוונת להמשיך ולסיים, לנוח, אולי לפגוש חברות. תודה מותק על השאלון

A GIFT OF LOVE

New member
היי פמלההההה

ריבת אתרוגים- אני בטוחה שאפשר להשיג בחנויות שמוכרות סלטים תוצרת עצמית אבל אין הרבה כאלה... איך אתרוג נראה? ממש קטנטן ומקומט. זהו אני חושבת... ערב טוב שיהיה לך!

את רוצה לבוא?

את תמיד מוזמנת........... אבל לא נראה לי שאמא שלי תכין עכשיו ריבת אתרוגים................. יש לה הרבה על הראש...

תשובותתתת

1.אוהבים ריבת אתרוגים?
לאאאא 2.מה דעתכם על ריח האתרוג?
מעולההה 3.ראיתם פעם איך אתרוג נראה לאחר כמה חודשים? איך?
לא.. למה זה מעניין? 4.איזה תפקיד נראה לכם הכי מתאים ללולב?
לתת לך מכות ,ימעצבנת.......
5.אוהבים את ריח ההדס?
מצ'עמםםםםםםם לייייייייייייייייי 6.סוכה קנויה או בנויה מקרשים?
בנויה 7.סכך קנים או סכך טרי ירוק?
טרי מהתנור.. 8.ישנתם פעם בסוכה? איך היה?
לא 9.מקשטים את הסוכה?
היום קישטתי - סיוטטטטטטטטטטטטטט 10.קרה לכם פעם שהסוכה עפה לכם עם הרוח?
כשהייתי קטנה, אצל דודים.. 11.איך אתם מבלים בחג הסוכות?
צריכה לשבת על תוכניה

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo7.gifמעליבה אחת...

השאלון שלי לא משעמםםםםם אמאאאאא היא מעליבה אותי........... מרגיזה אחת...

A GIFT OF LOVE

New member
וגם אני עונה

1.אוהבים ריבת אתרוגים? לאאאא 2.מה דעתכם על ריח האתרוג?נעים... 3.ראיתם פעם איך אתרוג נראה לאחר כמה חודשים? איך? ראיתי לאחר שנה. ממש קטן ומקומט וגם ירקרק חום כזה... 4.איזה תפקיד נראה לכם הכי מתאים ללולב? שוט. 5.אוהבים את ריח ההדס? מאודדדד 6.סוכה קנויה או בנויה מקרשים?בנויה.. זה הכי סוכה. 7.סכך קנים או סכך טרי ירוק? טרי ירוק, סוכתי אמיתי כזה. 8.ישנתם פעם בסוכה? איך היה? כן, עם אבא. היה קררר אבל סבבה. 9.מקשטים את הסוכה? כן. 10.קרה לכם פעם שהסוכה עפה לכם עם הרוח? לא. 11.איך אתם מבלים בחג הסוכות?אין עדיין תוכנת מיוחדת יוץ מהמפגש ואולי אני גם אפגש עם אנשים של פגשתי מזמן... תודה גיפט

אני אענה על הקצת שיש לי לענות

1.אוהבים ריבת אתרוגים? אף פעם לא טעמתי,וזה לא נשמע לי טעים במיוחד 2.מה דעתכם על ריח האתרוג? אין לי מושג מה הריח שלו 3.ראיתם פעם איך אתרוג נראה לאחר כמה חודשים? איך? -מניחה שהוא מקומט 4.איזה תפקיד נראה לכם הכי מתאים ללולב? -חלק מהעץ? 5.אוהבים את ריח ההדס? -אותו אני דווקא מכירה ולא מתה עליו 6.סוכה קנויה או בנויה מקרשים? -אפשר לקנות סוכה? טוב לדעת.. פעם כשהייתי קטנה היינו בונים סוכה מברזלים ועליהם שמנו סדין 7.סכך קנים או סכך טרי ירוק? -??! 8.ישנתם פעם בסוכה? איך היה? -מזמן כשהיתי קטנה.. זה נחמד להכין קישוטים לסוכה אבל לשבת שם זה מגעיל עם הגוקים שקופצים לאוכל. 9.מקשטים את הסוכה? -לא, כי אין לי סוכה 10.קרה לכם פעם שהסוכה עפה לכם עם הרוח? לא 11.איך אתם מבלים בחג הסוכות? לא הייתי קוראת לזה בילוי,אלא חובה ללכת לדודים שלי הביתה

טיפקסית

New member
סוכה בלאט

1.ריבת אתרוגים? יש דבר כזה? 2.ריח נהדר 3.כן ראיתי,יש לנו שני אנשים בקיבוץ שמגדלים אתרוגים,זה לא נראה טוב כי האתרוג נרקב,המרקם יותר רך,הצבע של האתרוג משתנה [לפחות ככה זה היה אצלינו]. 4.אין לי מושג 5.כם להדס יש ריח טוב,הוא גם מתאים לקישוט יומיומי בבית,שיח מדהים,יש לי ליד הבית 6.אצלינו בקיבוץ בונים מקרשים 7.סכך ירוק טרי מכפות תמרים 8.לא יצא לי לישון אי פעם בסוכה 9.אצלינו בקיבוץ נותנים לילדים הקטנים לקשט את הסוכה וזה נורא יפה לפעמים 10.לא קרה 11.בקיבוץ בונים סוכה גדולה ובערב החג [מחר] כולם מתאספים ויש טקס קצר ולאחריו ערב שירה בציבור בסוכה. אגב זוכרים שבגן היו מלמדים אותנו את המשמעות של ארבעת המינים? בוא נראה אם אתם זוכרים אתרוג-יש בו טעם ויש בו ריח-,כך הם בני ישראל יש יש בהם מעשים טובים ויש בהם תורה הדס-יש בו ריח ואין בו טעם כך הם בני ישראל,יש בהם מעשים טובים ואין בהם תורה לולב-יש בו טעם [בגלל התמרים] אין בו ריח,כך הם בני ישראל יש בהם תורה ואין בהם מעשים טובים ערבה-אין בה ריח ואין בה טעם,כך הם בני ישראל אין בהם מעשים טובים ואין בהם תורה

LiorShap

New member
גלורי גלורי

1.אוהבים ריבת אתרוגים? לא ידוע לי על דבר כזה. [עד עכשיו] 2.מה דעתכם על ריח האתרוג? לוזוכר... 3.ראיתם פעם איך אתרוג נראה לאחר כמה חודשים? איך? לוידע,רקוב? חח 4.איזה תפקיד נראה לכם הכי מתאים ללולב? לולב זה הארוך הזה? 5.אוהבים את ריח ההדס? לא זוכר איך הוא מריח 6.סוכה קנויה או בנויה מקרשים? אינלנו סוכה,אבל אם אי פעם אני ארצה שתהיה לי אז אני אבנה לבד,הכי מגניב 7.סכך קנים או סכך טרי ירוק? לוידע... 8.ישנתם פעם בסוכה? איך היה? לא... 9.מקשטים את הסוכה?לא... 10.קרה לכם פעם שהסוכה עפה לכם עם הרוח? לא... 11.איך אתם מבלים בחג הסוכות? אצל דודים,כרגיל

למעלה