שאלה לי יש.

Rony f

New member
אפשר גם פסקולים?

אם אפשר פסקולים-->אז 'פלורנטין' ו'שירת הסירנה' ולא לפי הסדר!-- *אביתר בנאי [ראשון] *עומד על נייר *מוש בן ארי-שניהם *שוטי הנבואה-שניהם

xdye1

New member
כמובן, לא לפי הסדר..

עברי לידר-האנשים החדשים אביתר בנאי-הראשון שרון הולצמן-סיכוי קלוש עברי לידר-מלטף ומשקר רגב-שעת האפס דנה ברגר-עד הקצה אסף אמדורסקי-Live אביתר בנאי-שיר טיול זהו[=

אל תהרגו אותי

אבל ב5 הגדולים שלי אני מכלילה רק את אביתר הראשון... :) אז 1.אביתר בנאי 2. מאיר- האקוסטי שמצורף לאוסף 3.שלומי שבן 4.אלג'יר האחרון 5.תיסלם - רדיו חזק 6.ברי-האחר 7.איפה הילד האחרון.. נראה לי זהו וזה כבר 7 :)

אל תהרגו אותי

אבל ב5 הגדולים שלי אני מכלילה רק את אביתר הראשון... :) אז 1.אביתר בנאי 2. מאיר- האקוסטי שמצורף לאוסף 3.שלומי שבן 4.אלג'יר האחרון 5.תיסלם - רדיו חזק 6.ברי-האחר 7.איפה הילד האחרון.. נראה לי זהו וזה כבר 7 :)

5 הכי טובים

נאמנות ותשוקה- אלג'יר אביתר בנאי- אביתר בנאי מנועים קדימה- אלג'יר ממנטו מורי- אביב גפן שיר טיול- אביתר בנאי

ה אש

New member
קשה..

אבל יש כמה שהם ממש טובים: 1. אביתר בנאי- אביתר בנאי 2. שלמה ארצי- דרכים 3. שלמה ארצי- כרטיס ללונה פארק 4. יזהר אשדות- ההופעה מהראדרוק קפה 5. קובי אוז- דמעות וים אלה רק כמה שעולים עכשיו לראש.. אבל אני חושב שאין ממש הרבה אלבומים שממש כל האלבום הוא טוב. לפי דעתי, יש הרבה אמנים שרק כמה מהשירים שלהם באלבום הם טובים.

paper pieces

New member
אמממ

בעיקרון דיי נדיר שאני מוצאת דיסק שאני אוהבת בו ממש ממש את כל השירים... אבל יש כמה כאלה
: אביתר בנאי - אביתר בנאי אביתר בנאי - עומד על נייר עברי לידר - יותר טוב כלום מכמעט עברי לידר - זה לא אותו דבר גלעד שגב - עכשיו טוב אפרת גוש - אפרת גוש זהו בערך...
שירי מיימון עכשיו באווויזיון :)

מממממ...../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif

אביתר בנאי\אביתר בנאי עומד על נייר\אביתר בנאי עברי לידר-הכל חוץ מהאלקטרוני אפרת גוש\אפרת גוש מוניקה סקס-הכל! אולי זה אני\יוני בלוך

הכי טובים

אביתר בנאי-אביתר בנאי אלג'יר-מנועים קדימה הקספרים-הדיסק השני עברי לידר-מלטף ומשקר עברי לידר-יותר טוב כלום מכמעט אפרת בן צור-צוללת אני רוצה להוסיף עוד כמה אבל זה ייצא יותר מידי אז נעצור פה איכשהו.

זה הכי קשה בעולם.........

שילה פרבר-תתנהגי יפה
אביתר בנאי-אביתר בנאי
רונה קינן- לנשום בספירה לאחור
המכשפות- זמנים מוזרים
היהודים- היהודים (הראשון כאילו)
ברי סחרוף- חם על הירח אוף יש עוד כל כך הרבה........:-\

238

New member
לדעתי:

בס"ד שלמה ארצי-דרכים שלמה ארצי-חצות שלמה ארצי-ההופעה 97 שלמה ארצי-ירח ריטה ורמי-הופעה חיה אביתר בנאי-אביתר בנאי שלומי שבת וחברים אהוד בנאי-ענה לי

238

New member
וכמובן../images/Emo163.gif

בס"ד איך שכחתי-הכל או לא כלום ,ברי סחרוף

0mroosh

New member
אוי כיף!!

אז ככה: 1.איזבו-the fun makers! גאוני, פשוט גאוני! 2.עברי לידר-האנשים החדשים. 3.עברי לידר-יותר טוב כלום מכמעט 4.עברי לידר-מלטף ומשקר. 5.אביתר בנאי-שיר טיול. 6.אביתר בנאי-אביתר בנאי. 7.פירות אסורים-קורין אלאל. 8.הפסקול של ללכת על המים[זה נחשב , נכון?]. 9.רונה קינן-לנשום בספירה לאחור [מדהים מדהים!]. :)

darling2

New member
אני!!!../images/Emo9.gif

אז ככה... 1. האנשים החדשים- עברי לידר 2. אביתר בנאי- הדיסק הראשון 3. רונה קינן-לספור בשניה לאחור..(למרות שאין לי הוא מדהים) 4. אפרת גוש-אפרת גוש 5. יותר טוב כלום מכמעט- עברי לידר 6. אביתר בנאי-עומד על נייר אנשים תנו
הכל לטובה! איש יקר טוב שחזרת אלינו...

OniOn Of a dOwn

New member
בלע, זה קשה נראה לי

היהודים - מציאות נפרדת אביתר בנאי - אביתר בנאי מוניקה סקס - יחסים פתוחים ברי - (אוי זה יהיה קשה לבחור אחד
)האחר ברי - נגיעות רונה קינן - לנשום בספירה לאחור יזהר אשדות הלייב ואחרון
אבטיפוס - מה החזאי מבין. נמ זהו אני חוזר ללמוד לעוד מתכונת כייפית במתמטיקה

למעלה