שאלה לי יש.

../images/Emo13.gifשאלה לי יש.

אנחנו כל הזמן מדברים על אביתר ומדרגים את השירים שלו/ מכינים את האלבום המושלם מתוך כל השירים שלו, וזה די הגיוני [בהתחשב בעובדה שזה פורום אביתר בנאי, נו
]. ברק כתב שרשור למטה ש"עומד על נייר" הוא אחד הדיסקים הטובים בארץ. וזה גרם לי לחשוב על העובדה שלא מעט אנשים בפורום חובבי מוסיקה ישראלית בכלל, ואביתר בפרט. אז לשאלה שלי, אחרי כל הנאום- מהם לדעתכם הדיסקים הטובים בארץ? 5-10 ככה. שבת שלום לכולם.

InfeCtedShesek

New member
אחלה טופיק ../images/Emo45.gif

טוב, זה לא לפי סדר, אבל זה בערך מה שאני חושבת: אביתר בנאי עומד על נייר שיר טיול כמה אהבה/מאיר אנטארטיקה/ קורין אלאל זמנים מוזרים/ המכשפות מתכסות/ המכשפות "חברים שרים קורין" יותר ממני/ ארקדי דוכין רדיו בלהבלה/ החברים של נטאשה ו.. לא יודעת, יש עוד, אבל אלה המועדפים :)

abarak88

New member
מאאאגניב! ../images/Emo13.gif

אז ככה בזמן האחרון חידשתי את מלאי הדיסקים שלי אז ככה שבאמת הייתי אובייקטיבי לגבי זה.... הדיסקים הכי טובים בארץ: אביתר בנאי-הדיסק הראשון עומד על נייר | אביתר בנאי האנשים החדשים| עברי לידר לנשום בספירה לאחור |רונה קינן שיר טיול |אביתר בנאי מלטף ומשקר| עברי לידר יותר טוב כלום מכמעט| עברי לידר זה לא אותו דבר | עברי לידר טוב אז נדמה לי שזהו זה..למרות שיש כאן רק שלושה אמנים אבל בכל זאת...הם ה"פייברטים" שלי
שבת שלום לכולם

evib

New member
וואי... קצת מביך

כי כשתראו את הרשימה שלי תבינו עד כמה אני מטורפת אבל... נו, טוב...
קודם כל אני לא מסוגלת לדרג כי זה מאוד תלוי בתקופות (ובמקרה שלי גם שוב נכנס העניין המוסרי של לעשות בחירה בין אחים ואני לעולם לא אעשה את זה גם בגלל זה וגם בגלל ששניהם הכי מדהימים בעולם בכלל...) אבל אני פשוט אתן רשימה של כל האלבומים שאני אוהבת ויש לי... אז ככה: אביתר בנאי: עומד על נייר אביתר בנאי שיר טיול מאיר בנאי: האלבום הראשון הצבעים משתנים ההופעה החיה גשם וביניהם לב סדוק מנגינת הנדודים האקוסטי האוסף דומינו (עם ארקדי דוכין) ואם כבר מדברים על ארקדי אז יש לי גם את "יותר ממני- האוסף" שלו... אממ... יש לי את "יציאה" של שלום חנוך ומשה לוי, את "המיטב" של מאיר אריאל, את "חברים שרים קורין" ו"הכחול של השמיים" שלה, יש לי את רונית שחר "שלום לתמימות", את "הכחול האפור הזה" של סיוון שביט, "דרך" של מוש בן-ארי וכו' וכו' וכו' (אהוד, משינה, החברים של נטאשה, איפה הילד, נורית גלרון, יהודית רביץ ועוד רבים וטובים...
) האמת שמבחינת ה"פייבוריטים" שלי יכולתי להפסיק ישר אחרי מאיר (בנאי) אבל אתם יודעים, לא יפה... בגדול כן, זה המצב... אלו האלבומים היחידים שנשמעים כאן כמעט ללא הפסקה והשאר הם להפסקות הקצרות שכבר יש... נ.ב: אני נוסעת בסופ"ש הקרוב להביא עוד אלבום לרשימה- אפרת גוש.. קיבלתי ממנה רושם ממש טוב...
יום טוב וסופ"ש נפלא...

ח ל ו ן

New member
נההה ../images/Emo99.gifנושא כיפי!

אוקיי כמו אצל האחרים זה גם לא לפי סדר כלשהו, כי פשוט אין לי כח להיכנס לזה. אז הנה: אביתר בנאי/אביתר בנאי שיר טיול/אביתר בנאי עומד על נייר/אביתר בנאי חברים שרים קורין/קורין אלאל שוטי הנבואה/שוטי הנבואה לנשום בספירה לאחור/רונה קינן משירי אברהם חלפי/אריק איינשטיין ויוני רכטר אפרת גוש/אפרת גוש כוורת בפארק*3/כוורת לגבי השניים האחרונים זה לא לגמרי בטוח... פשוט זה מה שעלה לי בראש כרגע

הו, קצת קשה:]

אביתר בנאי-שיר טיול החברים של נטאשה-רדיו בלה בלה ברי סחרוף-סימנים של חולשה אפרת גוש-אפרת גוש שלומי שבן-שלומי שבן ערן צור-אתה חברה שלי אביב גפן-חלולים מוניקה סקס-יחסים פתוחים איגי וקסמן-אדום ויש עוד, וקשה לי;(

A N I g M A

New member
קשה, אבל יופי של נושא. כפרעלייך../images/Emo9.gif

1. הראשון של אביתר
2. רונה קינן - לנשום בספירה לאחור 3. אפרת גוש 4. היהודים (לייב) 5. עברי לידר - יותר טוב כלום מכמעט 6. אלג'יר - מנועים קדימה 7. מאיר בנאי - האוסף, והאקוסטי שמצורף פשוט מדהים. אליה
די, אסור יותר

evib

New member
אגב...

סתם שתדעי, את "אליה" של מאיר בנאי יש בגירסא קצת שונה ב"לב סדוק" אם את אוהבת את השיר כדאי לך לבדוק גם אותה... (היא המקורית...)

NAstyBOY1

New member
אוהוו, זה טוב ../images/Emo13.gif

1. יהושע-יהושע
2. אביתר בנאי-אביתר בנאי 3. היהודים-מציאות נפרדת 4. היהודים-פחד מוות 5. אביתר בנאי-עומד על נייר 6. רעש- רעש רק רעש ק 7. אתי אנקרי- רואה לך בעיניים 8. שלומי שבן-שלומי שבן

NAstyBOY1

New member
חחח כולנו מתים על צ'ארלי...

אפרופו יהושע: הם אומרים שאביתר בנאי הוא אחד הגורמים המשפיעים עליהם... כבוד

למעלה