קרקטורה...

evil i

New member
הממ... דוגרי, בתכל'ס.

כשהם נורמלים הם מקבלים הרבה יותר.

evil i

New member
רק להבהיר

כשאני אומר "הם" אני מתכוון "ארגוני הטרור", ולא "הערבים". אני לא גזען.

spidey 82

New member
גזען!

מין הסתם בתקופת רגיעה תמיד תהיה נכונות להגיע להסדרים. אבל מה לעשות ונסראללה ושות' מאמינים רק בהשמדת ישראל, כך שחוץ מעסקת טננבאום מעולם ישראל לא הגיעה איתם להבנה (לא שבמקרה הזה הייתה הצלחה גדולה, אבל לצורך העניין...)

spidey 82

New member
בתור קומיקסאי אתה בהחלט לא מבין

בדיחות...
ובהודעה המקורית שלי כמובן שהתייחסתי לארגוני הטרור בלבד.

אתם כאלה תמימים. שיש בזה משהו נחמד

כשאני אומר ערבים אני לא מתכון לכל הערבים. כאילו, כמו שאומרים הישראלים הם לא מנומסים או המתנחלים פאנטים או השמאלנים סהרורים אז גם לא מתכוונים לכולם, רק לרובם או לאחוזים ניכרים מאוד (לדעת הדובר כמובן)אז תזכרו, כשאומרים ציבור מסויים לא מתכוונים לכולו, רק לרובו. לא יודע איך זה אצלכם........... נ"ב: כדי שלא תהרגו אותי סופית. רובו זה 80% שהצביעו לחמאס בעזה ואחוזים דומים שתומכים בלבנון בהמשך הטרור הטילים וזה כמעט כל תושבי איראן וזה כל הכפרים הבדואים (חלקם) והערבים שיורים זיקוקי דינור בזמן צפירת יום הזיכרון וגם האלה שכנופלים טילים על הילדים שלהם קוראים להם שהידים ואומרים שישראל אשמה וזה תושבי מצרים שצופים בטלויזיה הממלכתית שלהם בתוכנית שמראה חיילי צה"ל עוקרים לילדה בבית חולים עינים כדי לשתול לילד יהודי ולא ממש מתרגשים ועוד' ועוד'. בטח מנהל הפורום ימחוק את הדיאלוג הזה.. לא התכוונתי לפתוח כאן דיון פוליטי אבל קשה לי לשתוק כשכשאני קורא לציבור שיוצאים ממנו אחוזים כאלה של רוצחים ותומכיהם (ולא סתם רוצחים, אלא רוצחי יהודים, כאילו אותנו) אז קוראים לי גזען. הלוואי והייתי רואה התנפלות כזאת על מישו שבזמן ההפגנות נגד הנסיגה כתב על המתנחלים שהם אלימים.

ailag

New member
בקשר לפסקה האחרונה

(התשובה הזאת היא עם "הכובע הניהולי" שלי, להבדיל מהתשובה האישית שאני מנסה לנסח) דיברת על מחיקות. אז השרשור עצמו לא ימחק, אבל אם ימשיך הוא יעבור לאוף טופיק. (ותוכל להעלות את הציור שוב לשרשורציורים שיעלה מחר אם תרצה) עם זאת, אקדים תרופה למכה: ברור לכולנו שיש גבולות שיחה מקובלים גם בשרשור אוף טופיקי. בלי קללות זה ברור, אבל גם בלי ביטויים בוטים מדי ("כולם צריכים למות!" למשל
). והאמת, הודעות שעלולות להיות בוטות מדי הן בד"כ לא אפקטיביות ממילא. לא יענו להן, יריבו איתן. ושלישית, שוב הקדמת תרופה, אני מבקשת להשאיר את כ-ל הדיונים הפוליטיים בשרשור נפרד - כרגע אפשר בשרשור הזה, אח"כ בשרשור אוף טופיק
. מנסיון העבר, כשדיונים רגילים על קומיקס בפורום הופכים להיות ויכוח אופטופיקי טעון לא נעים להיות בפורום. אז שדיוני הקומיקס ישארו דיוני קומיקס. וזהו בינתיים..

ailag

New member
ותשובה אישית

תושבי עזה זה ממש, אבל ממש לא רוב הערבים. גם לא הבדואים. כמעט כל תושבי איראן? שאל את מרג'אן סטראפי מפרספוליס (אם עוד לא קראת את החלק הראשון תקרא, יש אותו מתורגם בחנויות קומיקס/ספרים) בתור "כמעט כל תושבי איראן". מוזר, לא שמעתי גינוי שלה ע"י איראנים. לעומת זאת, אם כבר הזכרת חגיגות בזמן יום הזיכרון, זכור שיש גם חרדים שחוגגים באותו זמן. קראתי מתישהו בתפוז הודעה של מישהו חרדי שהריץ קטעים באזעקה - התקשר לשירות לקוחות וצחק על המוקדן ששתק בזמן האזעקה. האם אכליל מזה ואגיד שרוב הדתיים כאלו? איך זה יגרום לך להרגיש? הרי החרדים הם אכן בעלי משקל והשפעה בעולם הדתי.. יוצאים מעט מאוד רוצחים ערביים. אם נגביר את השנאה לערבים עם כאלו קביעות, יצאו יותר. ובקשר לקריקטורה המקורית, דוקא פירשתי אותה כמו ההסתייגות של מולי - פירשתי שהיא מדברת רק על ארגוני הטרור. במקרה זה, כן, רוב חברי ארגוני הטרור הם בד"כ טרוריסטים
גליה שמכירה כמה ערבים ישראליים והם נחמדים, עד כמה שהכרנו. גם כמה לא ישראליים מצ'אטים.

evil i

New member
bollocks!

(וזה ציטוט של ג'ון קונסטנטין, מה שהופך את הדיון הזה לקשור לפורום) אני מסכים עם מה שגליה אמרה למטה, ואני חושב שזה רק מראה עד כמה הראייה שלך מאוד צרה, הארי. אתה אוהב לדבר על הערבים האלה שלך, ועל השמאלנים, אבל שוכח את הציבורים שכבר כמעט בנו קונצנזוס נגדם פה במדינה. החרדים שגונבים כסף, נטורי קירתא, נוער הגבעות, התנחלויות קיצוניות, החרדים ששמים זין על יום הזיכרון, החרדים שמפיצים פשקווילים הקוראים לרצח הומואים, ועוד... אני מאמין שאם כבר עושים מלחמת חורמה נגד מגזרים אשר "הורסים לנו את המדינה" או "רוצחים בנו", אז כדאי באותה מידה גם להתחיל עם המניאק שרצח ראש ממשלה, עם הבנזונה שרצח הומו במצעד, עם כל החארות שקוראים לעצמם "רב" ואונסים בחורות, את המניאקים שמחתנים את הילדות שלהם בנישואי בוסר, ואת הזונות שעושים מנגל במצבות לחללי צה"ל בזמן הצפירות של יום הזיכרון ("מה זה הרעש הזה ינעל רבאק? תנמיכו! אני לא שומע כלום! כל שנה אותו דבר..."), את הבני אלף שקוראים לחיילי צה"ל נאצים רק כי הפעם החוק נגדם (גוף קטיף! גוש קטיף!) אבל יודעים טוב מאוד להשתמש בחיילים כמגן אנושי כנגד הערבושים המסריחים האלה, ועוד. אגב, כל האנשים הנ"ל נכנסים תחת ההגדרה המקסימה של יהודים. איזה קטע, נכון? אל תטרח להגיב כאן, אני נוסע לשרת בצבא. תגיב לי במסרים אם יש לך משהו אישי להגיד לי.

galpl

New member
ערבים הם רק אלה שמוצאם מחצי האי ערב

ולכן על ההגדרה הזו לא עונים האיראנים (שהם ממוצא פרסי, כפי שכבר צוין פה, ויש להם היסטוריה ארוכה מאוד ואפשר בין השאר להזכיר את אחשוורוש, כורש דרייווש וקסקרקסס שהיו מלכי האימפריה הפרסית הקדומה) וגם לא התורכים (שלמיטב זכרוני מוצאם בתת היבשת ההודית בכלל). השבטים הנודדים מחצי האי ערב התפשטו למעשה בכל מדינות המזה"ת עד מזרח וצפון אפריקה. בכל מקרה, אם להיות מדויק יותר, למרות הדברים שאנו חווים יום יום באזורנו המטורלל, רוב המוסלמים לא מאמינים באסלאם אלים (אסלאם= "שלום" בפרוש מילולי). זוהי אמונתם של האסלאמיסטים (לא אסלאמים!) הרדיקאלים מבית מדרשם של חסן אל באנא, מייסד "האחים המוסלמים" במצרים ותלמידו סעיד קוטוב. אלה השתמשו בפסיקות הלכה מסוימות ע"מ להקצין תפסיות דתיות ולאומיות באסלאם הסוני בשנות ה-20 וה- 40 של המאה הקודמת, כאשר בעקבותיהם הלך האייטוללא ח'ומייני בשנות ה-60 כאשר הביא להקצנה של הפלג השיעי, שהיה עד אז מיעוט נרדף וכנוע בתוך הרוב הסוני. אסלאמיסטים אלו, מהווים רק כ-10% מכלל אלה הרואים עצמם השייכים לדת המוסלמית, אך למעשה אחראים לכ-70% מהטרור העולמי! אין בכל מה שכתבתי כדי להצדיק שום דבר שהפסיכים האלה עושים ולכן אני מצרף קיצור לסרט תעודה מעניין מאוד על הטרור האסלאמיסטי והתעמולה האנטישמית הארסית שהם מפיצים: http://video.google.com/videoplay?docid=-2967276362246845611&q=obsession%2Bthe+war+on+terror אורכו של הסרט הוא יותר משעה, אך בכל זאת מומלץ ביותר במסגרת "הכר את אויבך הקם להורגך".

למעלה