bollocks!
(וזה ציטוט של ג'ון קונסטנטין, מה שהופך את הדיון הזה לקשור לפורום) אני מסכים עם מה שגליה אמרה למטה, ואני חושב שזה רק מראה עד כמה הראייה שלך מאוד צרה, הארי. אתה אוהב לדבר על הערבים האלה שלך, ועל השמאלנים, אבל שוכח את הציבורים שכבר כמעט בנו קונצנזוס נגדם פה במדינה. החרדים שגונבים כסף, נטורי קירתא, נוער הגבעות, התנחלויות קיצוניות, החרדים ששמים זין על יום הזיכרון, החרדים שמפיצים פשקווילים הקוראים לרצח הומואים, ועוד... אני מאמין שאם כבר עושים מלחמת חורמה נגד מגזרים אשר "הורסים לנו את המדינה" או "רוצחים בנו", אז כדאי באותה מידה גם להתחיל עם המניאק שרצח ראש ממשלה, עם הבנזונה שרצח הומו במצעד, עם כל החארות שקוראים לעצמם "רב" ואונסים בחורות, את המניאקים שמחתנים את הילדות שלהם בנישואי בוסר, ואת הזונות שעושים מנגל במצבות לחללי צה"ל בזמן הצפירות של יום הזיכרון ("מה זה הרעש הזה ינעל רבאק? תנמיכו! אני לא שומע כלום! כל שנה אותו דבר..."), את הבני אלף שקוראים לחיילי צה"ל נאצים רק כי הפעם החוק נגדם (גוף קטיף! גוש קטיף!) אבל יודעים טוב מאוד להשתמש בחיילים כמגן אנושי כנגד הערבושים המסריחים האלה, ועוד. אגב, כל האנשים הנ"ל נכנסים תחת ההגדרה המקסימה של יהודים. איזה קטע, נכון? אל תטרח להגיב כאן, אני נוסע לשרת בצבא. תגיב לי במסרים אם יש לך משהו אישי להגיד לי.