צריכה עצה

just a girl21

New member
../images/Emo13.gifצריכה עצה

שלום לכולם, פעם ראשונה (ולא אחרונה) שלי כאן
אולי זה לא המקום המתאים אבל אני אשמח אם בכל זאת תענו לי (וכמה שיותר מהר)... אם דיברתי עם מישהו מהאינטרנט (צ'ט) בטלפון (פעם אחת וצ'וטטנו יחד פעם אחת) ואני לא ממש חושבת שיש לזה עתיד (בעיקר כי אין לי זמן כרגע) האם אני אמורה להתקשר ולהגיד לו או לא להתקשר ופשוט להעלם? אני יודעת זו שאלה נורא מטומטמת אבל נראה לי ילדותי פשוט להעלם (הוא בכל זאת בנאדם) ונורא דבילי כביכול לקטוע משהו שמעולם לא היה... תודה לכולכם וחג שמח!!!

היי יקירה...

הנה עצה מהירה: תלוי בהרגשה שלך. תלוי איך את היית מעדיפה שיתיחסו אליך. לדעתי, אם לא נעים לך לדבר איתו, את יכולה לשלוח לו מסר...פשוט להיות כנה איתו. זו הדרך היפה יותר. פשוט כדי שלא יתחיל לעשות ספקולציות למה נעלמת...

Rנבוני

New member
במקומו

הייתי רוצה מאד שתגידי לי משהו. שתסבירי. האינטרנט נותן ים של הזדמנויות אבל הוא גם אכזר.נותן אפשרות להעלם ברגע.להשאיר את הצד השני מבולבל ולא יודע היכן הוא עומד. אז תכתבי לו משהו. בין אם הוא שכח אותך ובין אם הוא חושב עלייך הוא ישמח לקבל את ההסבר. תסיימי את הקשר עם הרגשה טובה בלב.
Rנבוני

just a girl21

New member
תודה לכולם!!

הייתי זקוקה ל"זריקת העידוד" שנתתם לי ואכן התקשרתי ונפרדנו לשלום... נגולה אבן מעל ליבי, אבל עכשיו צצות התהיות אולי פספסתי, הוא היה נחמד מאוד ונפסל סתם כי אין לי כרגע זמן ולא נפגשתי מעודי עם מישהו מהאינטרנט (שמעתי רק חוויות לא מוצלחות) מה שמביא אותי לשאלתי הבאה: האם יצאה לכם אהבה / קשר מהאינטרנט??

מודה באשמה...

חויתי קשר נפלא בעיקבות פגישה וירטואלית... אני פשוט חושבת שהאינטרנט הוא עוד מקום לפגוש בו ולהכיר בו אנשים בנוחות יחסית... כמו שפגישה רגילה יכולה להסתיים באהבה גדולה או במפח נפש...כך גם באינטרנט... מקווה שתהיי שלמה עם עצמך ועם הבחירה שלך

למעלה