סיפור קטן...

../images/Emo13.gifסיפור קטן...

לפני כמה שנים הלכתי לי ברחוב באורלנדו... בדיוק לפני שנכנסתי לאחד הפארקים של דיסני... פתאום שמתי לב לחנות קטנה שמוכרת דברים של כוכבי רוק... לדוגמא: החליפת אופנוע של אלוויס פרסלי... או העותק הראשון שיצא של ג'ושוע טרי של יו 2... בקיצור המון המון דברים כאלה... ופתאום מה אני רואה: גיטרה שחורה חתומה באדום על ידי חברי נירוונה בתוך מסגרת זכוכית... מה שטוב שהגיטרה למכירה... 15,000 דולר... וזה לא מכיר בשמיים... בכל מקרה כסף לגיטרה לא ממש היה לי... אז הסתפקתי בלהצטלם איתה אבל שנייה לפני שאבא שלי לחץ על הפלאש המוכרת עצרה אותנו והסבירה שאסור לצלם בחנות...

ש ו ק ה

New member
איך זה שלא קנו את הגיטרה הזאת מזמן?

הלוואי היו לי 15000 דולר/ש"ח בשבילה... ומה זה אסור לצלם?!?!

tomgavish

New member
אסור לצלם מוצרים כמעט בשום מקום

בארה"ב הם בני זונות בקטע הזה, ו15,000 דולר אני מניח, ואני מניח שאין הרבה אנשים שיודעים שזה שם, ויש מלא גיטרות חתומות בידי חברי נירוונה אתם חושבים שזאת היחידה?

Runaway Train

New member
גם אני היית שם....:(((((((((

למה לא ראיתי שום חנות כזו!?!?!?! איפה זה היה ? ליד איזה פארק??

life style

New member
סיפור קטן 2....

בשבועיים האחרונים הייתי בפריס. פתחו שם דיסנילנד חדש ובדיסני לנד הזה יש רכבת הרים שנקראת- רוקנ רולרקוסטר (סליחה על העברית) בתירגום חופשי רכבת הרים של הרוק. בזמן שאתה מחכה שם בתור יש בצדדים גיטרות חתומות של להקות רוק והרבה פוסטרים של אלבומים מפורסמים. מה שלא היה שם זה שום איזכור לנירוונה - עצבים
הצטלמתי ליד הגיטרה של הצי'לי פייפרס וליד זו של פרל ג'אם. התחיל ולצעוק עליי מאחורה שאני אתקדם וקללות בצרפתית אני לא יודעת אז לא הספקתי להצטלם הרבה. לפחות זה

Yippy skippy

New member
שתפתחתי את התמונות, או שאם כבר

פתחת אותן, שלחי לכאן :)!!! זה אמנם לא קשור, אבל בא לי לראות. הממ.. איזה חוצפה שאין שם שום אזכור לניורוונה...

למעלה