סיכום השבוע

ady18

Well-known member
../images/Emo13.gifסיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של איה]- שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה?

ady18

Well-known member
:)

שיר השבוע של איה הסוף של הסיפור שירים לא של איה בעיקר אילנית עשה את השבוע הגמר של מגודלים בילוי השבוע הופעה של אילנית מחכה הופעה של עינת שרוף תוכנית השבוע ליאור שלין מאכל השבוע: מלבי

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifמסכמתתת

שיר השבוע שלכם [של איה]- נומי, האישה עם השקית! שיר השבוע שלכם [לא של איה]- אביתר בנאי- עד מחר בילוי השבוע שלכם- תל אביב ! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הדבר היחיד שראיתי זה קטעים מיוטיוב
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - סופשבוע רגוע בגלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] תמונה שצילמתי בת"א, תכף אני אעלה משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- לא הרס אבל איכזב: הופעה של מרסדס בנד- מה זה.??, אייס בראוניז ברולדין- זה לא משהו כמו שזה נשמע, ולא פגשתי את שיר בת"א
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הרבה הופעות!! של משינה, אפרת גוש ושלמה ארצי! מאכל השבוע: טורטיה! משפט השבוע שלכם: "אני אלכוהליסט ואני צריך לשתות" האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? לא פגשתי אבל אני עוד ב-היי מההופעה שבוע שעבר... בא לי שובבב

שונצצ

New member
מסכמת שבוע ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]- טניה, שפה זרה, הסוף של הסיפור, שיר אהבה פשוט, השיר של איתי (שמעתי כ"כ הרבה איה השבוע!) שיר השבוע שלכם [לא של איה]- Wish You Were - Kate Voegele בילוי השבוע שלכם- וואי היה הרבה
מסעדה לכבוד הגיוס של חברה, מסיבה לכבוד הגיוס של חברה אחרת, סרט ופיצה אצל חברה שלישית
חחחח אחלה שבוע היה בסופו של דבר סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- מגרש ביתי תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- דניאל
משהו שהרס לכם את השבוע- צה"ל |בעע|, אכזבה מחברות משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שום דבר מיוחד מאכל השבוע: פסטה משפט השבוע שלכם: כאפוווווווווות! האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? נופ... וגם אני כמו מיכל עדיין די בהיי משבוע שעבר...

הקיפוד מסכמ"ש

שיר השבוע שלכם [של איה]- שיר סיכום "לסיכום אפשר לאמר ת שלא הינו מתאימים" - מוקדש לחברה בה עבדתי ב 5 שנים האחרונות שיר השבוע שלכם [לא של איה]- "תגידי לו " - מוקדש למנהלת כוח האדם שאפגוש מחר בילוי השבוע שלכם- בריכה עם הילדים סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא ראיתי תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - המילה האחרונה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- יהונתן נוגה וגלי משהו שהרס לכם את השבוע- הבוס של הבוס שלי ושאר ירקות משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא - שימוע - נו יאללה שיגמר כבר מאכל השבוע: - חרא משפט השבוע שלכם: - המשפט של קאפקא האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? - הלואי - השבוע לא

למעלה