סוד הגן הנעלם ?

paloma blanca

New member
../images/Emo13.gifסוד הגן הנעלם ?

היום בבוקר קראתי כתבה שיותר ויותר זוגות נשואים עוברים לחיים בנפרד ולחוד. במהלך השבוע הם נמצאים הרחק מטעמי עבודה ובסופי שבוע הם יחדיו. לטענתם זהו הפתרון האולטימטיבי לחיים נישואים ארוכים ומאושרים. לא מדובר פה בזוגות שזהו פרק ב' בחייהם או שילדהם כבר עזבו את הקן. מדובר בזוגות צעירים שהתחילו את חייהם ובונים משפחה. האם לדעתכם ניתן לנהל זוגיות שכזאת ? האם באמת זהו סוד הגן הנעלם ?

טאKילה

New member
כאילו בשתי דירות?../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif

או חדרים נפרדים? אני מכירה זוג שחיי בחדרים נפרדים, הסיבה היתה שהוא נוחר מרעיד קירות, ולה זה הפריע ברמות. הטיפול היה שכל אחד מהם גר בחדר אחר, כשרצו סקס נפגשו לסקס בחדר שלה. והיתה שם אהבה וכבוד הדדי. אולי זה סוד הגן הנעלם, ואולי האדם הוא כמו חיית השדה, הקיבוע עושה בזוגיות תהפוכות. בוקר טוב בלנקה

paloma blanca

New member
../images/Emo13.gif

לא מדובר בחדרים נפרדים כי אם בדירות נפרדות לדוגמא אחד מרצה באוניברסיטה בדרום והאישה במרכז. או שאחד בחול מטעמי עבודה והשני בארץ וכו'.

טאKילה

New member
אהה אוקיי

אז מה הגדולה פה? לא חושבת שזה סוד הגן הנעלם, זו זוגיות נעלמת.

paloma blanca

New member
../images/Emo6.gif

הם טוענים שמהרחק הוא שעושה את הגעגוע ומלבה את אהבה והתשוקה. יחד עם זאת לכל אחד יש את השקט שלו ואת המרחב. אבל לי זה לא מסתדר. איזו מין זוגיות זו? ואולי אני חושבת במושגים ישנים ?

אלמרה

New member
דווח לי כי התפרסם היום בעיתון

שמי שהמציא את נעלי NIKE AIR תפס את אימו במיטה עם ראש עריית ת"א שהיה אז אדון רוקח... כלומר כבר אז היו דברים מעולם ומנהגי סדום ועמורה היו מאז ומתמיד בכל מקום אלא שפשוט אז לא דברו על כך ולא היתה רשת האינטרנט כדי לדווח... לשאלה הפראקטית מי מתרחק ממי לצורכי העבודה וברשות מי נותרים הילדים - אין צורך להכביר מילים אני מניח כי גם כאן העולם כמנהגו. ואני שממלא השבוע תפקיד אבא ללא הפסקה ומסיע לבית הספר את בני הצעיר ומחזירו מחוג כדורסל, עושה זאת באהבה אבל מניח שזו לא מנת חלקם של כל האבות וההפסד כולו שלהם. סוד הגן הנעלם? לא ברור לי אם ישנו כזה, אני מתרפק על ומסיקה טובה Songs from the secret garden ונהנה. מומלץ מאוד.

לא רק עם רוקח

גם עם בכיר בעירייה , ילדה לו בת,,שאח"כ אותו בכיר ואשתו אימצו אותה..ואת האמא אשפזו אשפוז כפוי. ודאי שמאז ומעולם היו פרשיות אהבים וניאוף..בצרפת זה היה אפילו אופנתי שלכל אישה נשואה יהיה מאהב... גם אז דיברו ולא באינטרנט.... בכל אופן תמיד עדיף מוזיקה...לשיר ולרקוד

למעלה