נחש אות

adidasabc

New member
../images/Emo13.gif נחש אות ../images/Emo13.gif

__ __ __ __ __ __ __ / __ __ __ __ / __ __ __ __ __ __ __

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifלא נראה לכם שקצת הגזמתם עם המשחקים?

בכל העמוד יש כבר שלושה משחקי 'זהו אותי' ו'מי אני?' זה קצת מעצבן לדפדף בעמוד ולראות שרובו מורכב מ-
. זה לא שאני לא נהנה להשתתף בזה אבל תשמרו את המשחקים האלה למתי שהעונה תגמר ואז יהיה פה קצת יותר משעמם, כרגע אנחנו בשיא העונה אז בואו נשאיר את העמודים בשביל שיחות על הפרקים האחרונים.

ילד רע 16

New member
אם אין לך דעה משלך באמת עדיף לא לומר כלום.

רק בגלל שזה לא מתאים למישהו מהפורום נפסיק עם זה? שכחתי לציין כמה דברים: א. אני לא נגד ניצן, זו הודעה שמופנית לכלל. ב. יש אופצייה של כיווץ הודעות לחלק קטן ומסויים אחרי שהשרשור עובר מספר מסויים של תגובות - שאותו אתם יכולים להגדיר. תשתמשו בזה. זה מעולה. ג. מי שלא טוב לא - שלא ייכנס לכאן, שלא יישחק. ד. ואם "אל תכנסו" מוגזם מידי, אני אמליץ לא לשחק - כי... לבוא, להשתתף בכל הפעילויות, לקחת חלק בפינות, להנות כאן ולכתוב את זה - זה לא בדיוק הגיוני. הצעד הראשון שמשתמש כזה ייעשה הוא פשוט לא להשתתף. אני מקבל את זה שזה יכול להציק, אבל אי אפשר למנוע את ההנאה של כולם. כבר הבהרתי שגם אחריי לא ינטשו - יש הרבה פינות ופעילויות לעשות כאן, וגם ככה לא מדברים הרבה על הפרקים, ואתה גם משתתף. מה הבעיה בכך?

adidasabc

New member
זה לא שאין לי דעה, זה שאני מסכים איתו

שכדאי להשאיר את זה לתקופה שהפורום יתחיל להתרוקן

ילד רע 16

New member
תמוה ומשונה מאוד "להשאיר דברים",

לְמי משאירים? לְמה משאירים? ולמה בכלל? גם אם הפורום יתרוקן או לא - מי שרוצה - שיהיה כאן, מי שלא לא. נראה לך שהפינות הן מה שיצליחו להחזיק את הנוטשים להעתיד בפורום? אם כן, אני שמח להבהיר ולהדגיש - יהיה עוד הרבה על מה לפתוח פינות. זה לא שלא נמשיך עם כל הפינות הללו גם אחריי. עובדה שמאז פתיחת הפורום אנחנו כל יום משחקים את זה, ופותחים המון פינות וכותבים הודעות. זה לא ייעלם מהר, ולא כ"כ מהר. אם אנשים יעזבו, זה לא יהיה קשור לפינות. אנשים בינתיים פה בזכות הסדרה, בזכות שמהנה כאן, ואני מניח שהגרעין החזק גם יישאר, ביניהם אני - זו הבטחה, לפחות בשביל עצמי. אני בכלל לא חושב על התרוקנות הפורום. אני אמשיך לשחק ולהציע פינות. בכל מקרה, אם זו דעתך - אני מקבל אותה אבל לא מסכים עמה.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifזה לא קשור להסתרת תגובה

אין לי בעיה לראות הודעות של זהו אותי, אבל הקטע שזה דוחף הודעות לעמודים קודמים. ואני גם נהנה לשחק בזה, אבל לא חייבים להמשיך את זה במחזוריות כזאת מתמשכת, אפשר לשחק בזה עד שהשירשור לא קופץ יותר ואז לעשות הפסקה קטנה ואולי להמשיך בה עם משחק אחר שיהיה טיפה גיוון.

ילד רע 16

New member
אתה סותר את עצמך.

אם תשתמש בשיטה שהצעתי - לא תפספס את שאר ההודעות האחרונות. אם אתה נהנה זה מצויין. אחרי שהשרשור לא קופץ או עוד הרבה לפניי אנחנו פותחים הודעה חדשה. אני חושב שרק בימים האחרונים חזר גל הפינות והמשחקים. אני לדוגמא - הרבה זמן לא עשיתי את פינת החולייה החלשה, ומקווה להמשיך אותה גם אחריי שתסתיים העונה, כמובן. כל השאר הם מהנים מאוד, לא חושב שצריך לסיים איתם. לסיכום, הייתי מציע הצעת פשרה - מי שזה מפריע לו יכול לא להשתתף, יכול לחשוב על פינות אחרות, ויכול להשתמש בשיטה שהצעתי ולא לפספס שום דבר. אי אפשר למנוע הנאה של אחרים. הפורום פורח, אני עדיין מאמין שהשיא יגיע בעונה השנייה. מי שרוצה - שישתתף, שיהנה, שיציע, שישחק. זה לא אמור להפריע לאף אחד. אם זה באמת חורה ומפריע לכם - אפשר להציע הפסקה קצרה בין הפינות, אני מודה שזה הפך מוגזם בימים האחרונים, אבל זה אחריי שהרבה זמן לא הייתה כ"כ הרבה פעילות.

sn22

New member
חחחח.. אבל זה מה..

אבל זה מה שמפעיל את הפורום

adidasabc

New member
אבל הוא צודק, עדיף לשמור את זה לעוד כמה

שבועות, כשהפורום לא יעסוק כל כך ב"הנפילים".

ילד רע 16

New member
גם אחריי הפרק האחרון לא יהיו עסוקים כאן כ"כ

ב"הנפילים". ציפיתי שכל אחד מהפרקים האחרונים ייקבל כאן לפחות 100 תגובות, כנראה שזה רחוק מידי. אני בטוח שעם העונה השנייה ייכנסו לכאן המוני אנשים, אבל בינתיים זה מה שקורה בפורום. אני לא רוצה להשתמש במונח "להחיות את הפורום" יותר מידי כי זה נשמע כפוי ומאולץ, אבל כל הפינות הם באמת להנאה ולכיף, ולא סתם להפגת השעמום או כדי ש"הדפים יזוזו ויכתבו הרבה הודעות כל יום".

Yarinv

New member
כשהנפילים תשודר בערוץ הילדים

סביר מאוד להניח שקהל הגולשים כאן יגדל. בכל מקרה זה הקהל ערוץ הילדים...

ילד רע 16

New member
למה בכל מקרה? אתה יורד על הסדרה בהתחמקות?

אני עדיין אזכיר ש"השמיניה" פרחה מאוד בערוץ הילדים ושיכולים להצטרף הרבה מאוד אנשים קצת יותר חכמים מהאסוציאציה שקשורה לקהל יעד כחושבים על "ערוץ הילדים". בכל מקרה, אין לי ספק שגם ילדים יצטרפו, ואני עדיין בספק אם רובם לא "גילה" את הסדרה. הרעיון בלהעביר את הסדרה לערוץ הילדים הוא בשעות השידור בעיקר - שהן מותאמות יותר לילדים ונוער, 20:30 (פריים-טיים) וערוץ בית של yes - בהחלט מביא פחות רייטינג. בכל מקרה, העונה עשתה את שלה והצליחה בגדול לדעתי. עובדה שיש עונה שנייה, הרבה דיבורים וכתבות, והמון צופים בה. yes וערוץ הילדים מנסים להוציא מזה יותר (כמובן, מסחטת רייטינג על חשבון כולנו) - ואפשר יותר.

למעלה