נחשו מה?

../images/Emo13.gifנחשו מה?../images/Emo13.gif

ילדתי.. בתאריך 27.8.08 בשבוע 37+2 נולד הילד המקסים שלי בלידה ארווווווווכה במיוחד משהו כמו 16 שעות כולל זירוזים..(הלידה עצמה 2 דק' בלי קרעים או תפרים...) הסיפור המלא בהמשך... רק מעדכנת שהיום חזרנו הביתה,הילד נולד 3330 גר' ויש לו שיער על הראש! ואפילו כהה..תמונות בהמשך..

../images/Emo140.gif יו איזה יופי, מזל טוב מזל טוב ../images/Emo140.gif

כל כך שמחה בשבילך, המון נחת מהקטן והגדול, שמחה שיש לו שיער...
ובנימה אישית, אפשר לקנא? אני 4 ימים אחריך בתל"מ ואין כלווום בפתח, טוב בסוף כולם יולדים. שוב המון מזל טוב

גם אצלי לא היה כלום..

זה אחרי 3 סוגי זירוז...פשוט היה סיבוכים,אני אכתוב בערב את הסיפור לידה..

mAmA MiSiSiPi

New member
דיייי יש לילדים שלנו יום הולדת ביחד !!!

מזל טוב יפתי עשית לי חיוך מאוזן לאוזן שתזכי לגדל את שני בנייך באושר נחת בריאות וכל טוב שרק אפשר לבקש עבורכם. אמא לשניים ? אני לא מאמינה....

טובה37

New member
וואי וואי וואי

איזה בובון יפיפה מזל טוב מתוקה הרבה נחת ושתגדלי אותו למצוות איך תומר הגיב על התוספת החדשה?

אלKטרה

New member
נייטי!! ילדה יפה שכמוך, את אמא לשניים??

הרבה מזל טוב מתוקה, איזו תמונה מאושרת! את נראית ממש ילדה!! אני בשוק שאת אמא לשניים

b o t t e n

New member
../images/Emo2.gifאתם בעצמכם עוד שני ילדודסים...../images/Emo49.gif

מקווה שההמשך יהיה קל ורגוע.

memko

New member
ואוו מזל טוב!!!! בהפרש של 5 ימים מתומר אה?!

איזה יופי, מזל טוב, ממש חשבתי עלייך אם ילדת כבר או לא.....כיף לך שאת אחרי. אני מניחה ששם תגידי רק ביום רביעי? בהצלחה בברית!!

באמת רק בברית...../images/Emo13.gif

ואכן 5 ימים הפרש,ועדיין לא חגגנו לתומר יומולדת,מחר אנסה להכין כבר עוגה! ותודה על הברכות כמובן! בקרוב אצלך..

שבלול 555

New member
../images/Emo124.gifננננטטטטלייייייי../images/Emo65.gifמזל טובבבב../images/Emo65.gif

איזה כיף לשמוע..... שתזכי לגדל את הבנים המדהימים שלך
בהרבה נחת אושר וסיפוק. איזה תמונות מדהימות,
משפחה יפייפיה.

shlala1

New member
וואו מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

נטלי, המון המון מזל טוב, שתזכו לגדל אותם בנחת. מחכה לקרוא את סיפור הלידה שלך נשמע שהייה מעניין שם, ולשמוע איך תומר המתוק הגיב . והתמונות יפיפיות הוא מתוק

תומר כבר נכנס למיטה שלו..../images/Emo3.gif

וחוץ מזה חיבק אותו וליטף..והאכיל(שויין עזר להחזיק תבקבוק..) למתעניינים-בקבוק שאוב..
אני גם שואבת(זה הכי נחמד) אבל לא יוצא מספיק אז מביאה גם סימילאק וגם מניקה.. הפרצופון אוכל כל 4 שעות,וגם אז אני מעירה אותו,חרופר אמיתי..

בוליפלג

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווווו נטלי../images/Emo2.gif

יאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה יופייייייייייייייייייייייייייייייייייי הוא משגע
ואת נראית תשושה למדי בתמונה שלאחר הלידה...אני חסרת סבלנות לקרוא את סיפור הלידה. מי
מה
מו קרה
יו - איזו שמחה
מזל טוב מותק
את אמא לשניים
לא יאומן

שושית123

New member
וואו מזל טוב!!!! איזה יופי!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אתם נראים פשוט מתוקים כולם, והבובון הקטן ממש יפה!
ספרי, ספרי איך היה!

למעלה