משעמם לי!!!

../images/Emo13.gifמשעמם לי!!!

שהיצטרפתי לפורום חשבתי שיהיה כיף!!! חשבתי שכל פעם שיהיה לי משעמם אני יכנס לפורום! אבל... אני רואה שטעיתי! אני ניכנסת לפורום ומשעמם לי עוד יותר!! אולי תעסיקו אותי ותראו לי שזה לא נכון!!! כי אם זה ימשיך ככה אני יצא מהפורום! כן..כן... זה איוםםםםם סתתתםםםםםם ביי לכולםםםם אני מקווה שאני טועה!

r3fl3ct10n

New member
אתלא טועה...

באמת יש פה בזמן האחרון חוסר חיים קל.. פעם היית עושה רפרש והיו עוד 30-40 נושאים חדשים פשוט יש מחסור במוזה כרגע..

מיכל- בלי איומים!

ומצידי תלכי...- סתם מה קורה (זאת מוריה שריקי למקרה שלא קלטת..) ופשוט תנסי לעניין את עצמך- כנסי נגיד לצאט או משו כזה...

היי מוריה ממצב?

ממצב?? תודי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 נכון משעמם??? לא משנה..את לא תביני..סתםםםםםםםםםםםםםם בייי (ראית את ההודעה ששלחתי לך לפלאפון?????) -מיכל-

tamarhp

New member
מצטערת

הפורום לא נועד לשעשע אנשים משועממים. תפסיקו להתלונן שהוא משעמם!!! אם תצטרפו לדיונים הרציניים, תעלו נושאים חדשים, תנסו להבין מה הולך פה ולא לרטון כל היום, אולי אז תרגישו יותר טוב בפורום!

שרוך

New member
אהה או קיי כל מיל הנכון עם תוספת

בס"ד אני מסכים עם תרמ אבל הנה הוספה אישית לגב' מיכל אני משתעשע מהפורום לדבר עם חברי הפורום זה קומדיה אחת גדולה בעיקר שיש הרבבה מסתולים בפורום שמדברים עד השעות הקטנות של הלילה ( בערך 5 בבוקר ) זה לא נקרה כייף ? למי שמשמעמם לו מוזמן לעלות נושא רציני לדיון ( לשרשר ) אני רוצה לעלות נושא אבל אני מפחד שהוא לא רציני לכןם בנתיים אני יושב בשקט ולא פותח שרשור אבל מיכל למה את יושבת בשקט תתחילי לחשוב על שרשור רציני ותעלי אותו !! מחכה לראות מה מצאת לנו שרוך

tamarhp

New member
תראו,

אנחנו משתעשעים פה, חלקנו, אבל זו לא המטרה של הפורום! אם מישהו משתעמם פה, הוא לא יכול להאשים אותנו!

סליחה..

סליחה..לא היתכוונתי להרגיז אותך פשוט אני רוצה שתספרו לי בדיחות!

שרוך

New member
אהה לכי לאתר בדיחות לא פה!!

בס"ד הי מיכל כתבת שאת לא רוצה לעצבן נכון? אז מה זה אמור להיות המשפט "לא התכונתי להרגיז אני רוצה שתספרו לי בדיחות"? אישית המשפט הזה מרגיז!!! את רוצה לשמוע בדיחות לכי לאתרים עם בדיחות רוצה קישורים? או יש לי חבר מצוין שיודע לספר בדיחות או אפילו לכי למופע סטנדאפ !! רוצה המלצה על משהו מיוחד? שרוך

שרוך

New member
*מסמיק* ולא כדי שזה יקרה במציעות

בס"ד הי לכולם מה קורה ככה עוד דבר שלא ידעתם עלי אני לא בא להפחיד אנשים אבל אומרים עלי שאני צהוב עם דם שמרוקאי וכל אחד יבין מה שהוא רוצה ! שרוך נ.ב רבקה אני לשם שינוי אוהב אותך שאת רגוע אבל בשאר הזמן אני מחבב אותך

שרוך

New member
לאאא ממש לא זהו שאת רוב הזמן לא ככה

בס"ד הי לכולם רבקה לא רצוי שתיהיה עצבנית כי ככה אני מחבב אותך ואני לא רוצה שאת תיהיה רגוע ! כי אז אני... שרוך

שרוך

New member
מחר את תדעי ויש לי שאלה

בס"ד הי רבקה מחר את תדעי ויש לי שאלה אבל לאיסי לא נעים על השרשור הרי אנחנו לא גנבי שרשורים נכון? שרוך

את משועממת מיטבעך

מיכל את משועממת תמיד וזה לא הפורום משעמם את תמיד משועממת בכל זאת מזל-טוב-------------א ב י ת ר ש תישלחי לדן ד"ש

למעלה