הוא כתב את זה לפני...
I Im The Sun New member 6/12/05 #22 ../images/Emo41.gif../images/Emo103.gifממשיך מכאן../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif חלום לפעמייייםםםםםם חלומותתת מתגשמיםםם! אז המילה שלי היא: "לפעמים".
../images/Emo41.gif../images/Emo103.gifממשיך מכאן../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif חלום לפעמייייםםםםםם חלומותתת מתגשמיםםם! אז המילה שלי היא: "לפעמים".
¥ ¥EleVatioN¥ New member 6/12/05 #27 יםםםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo129.gif של דמעותתתתתתתתתתתתתתת בשתייי עייניייייייייייייייייייייייייייייייייי
יםםםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo129.gif של דמעותתתתתתתתתתתתתתת בשתייי עייניייייייייייייייייייייייייייייייייי
N NAJ New member 6/12/05 #28 אני... "לאורך הים אין גלים יש עולם שנשבר לרסיסים על המזח..." המילה שלי זה:עולם... מוקדש לזכרה של עפרה החזה
אני... "לאורך הים אין גלים יש עולם שנשבר לרסיסים על המזח..." המילה שלי זה:עולם... מוקדש לזכרה של עפרה החזה
O One Falling Star New member 7/12/05 #35 טוב כיוון שאנשים מרמים פה חופשי ומשתמשים בהטיות של מילים ( ) שושנה שושנה שושנההההה ירחח נישא אל ענןןןןן ענן
טוב כיוון שאנשים מרמים פה חופשי ומשתמשים בהטיות של מילים ( ) שושנה שושנה שושנההההה ירחח נישא אל ענןןןןן ענן
N NAJ New member 7/12/05 #39 אני! יומולדת שמחחחחח יוולדת שמחחחח יומולדת שמחחח יומולדת שמחחח! שמח מוקדש לנומי!
I Im The Sun New member 7/12/05 #40 זה יוםם שמחחח../images/Emo42.gif יום שלב אינו שוכח!! (זה מטלנובלה בע"מ ז"ל ) שוכח