מישהו?[=

Mrs Jackass

New member
../images/Emo13.gifמישהו?[=

אממ במקום הכפר מוזיקה בניצנים שביטלו, עושים משהו דומה אבל בחיפה וזה יהיה למשך כל הלילה..משהו כמו רוקע"צ וסינרגיה גם יהיו. זה בחינם,אבל צריך להזמין כרטיסים..כנראה זה יהיה השיטה עם הפלאפונים. זה ב-21 לספטמבר..מה שאומר יום אחרי חופש של ראש השנה. אגב, עדיין לא ניתן לרכוש כרטיסים. אז..מישהו בא? חחחחח?

NaaMuna

New member
למה חיפה למה../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif

תהנו,מי שהולך..

hannyoi

New member
כמעט בטוח הולכת..

חייבת לראות את סינרגיה.. למרות שזה רחוק לי חח אני מבאר שבע אבל יש הופעות טובות אז נלך.. =]

The Rattlesnake

New member
הכל מפורט פה!

(בתור חיפאי אני לא מתכוון לפספס את זה!) לאחר שהמלחמה גרמה לביטולים רבים, ובין היתר גם לכפר המוזיקה בניצנים, יוקם אירוע המוזיקה הגדול, באופן חד פעמי, בעיר חיפה. האירוע, שנקרא COCA-COLA LIVE, יתקיים כמופע הצדעה לצפון וכמחווה לבני הנוער ויכלול 16 שעות רצופות של מוזיקה, בהשתתפות מיטב האמנים ביניהם: נינט טייב, בית הבובות, מוקי, אביב גפן, משינה, היהודים, עברי לידר, הפרוייקט של עידן רייכל, שי גבסו, הראל מויאל, אייל גולן, דין דין אביב, הדורבנים, עידן יניב וסינרגיה. הפסטיבל יתפרס על שטח של כ-100 דונם, המיועד ל-40 אלף צופים הצפויים להתארח. בנוסף יוקמו דוכני מזון, בתי קפה, פאבים, דוכני אומנויות ועוד. שערי האירוע יפתחו ב- 21 לספטמבר, במעגן הדייג בחיפה. החל מהשעה 16.00 ועד 8.00 בבוקר למחרת.

למעלה