מה מצבנו??

Any991

New member
../images/Emo13.gifמה מצבנו??../images/Emo13.gif

שלום לכולם, עבר קצת זמן מאז סיום פרק השמיניסטים בחיינו וכולנו אזרחים/חיילים אז מה חדש אתכם? 1. משרתים/מתגייסים בקרוב? 2. אם כן לאן והאם אתם מרוצים? (כיף בצבא?) 3. איך מעבירים את הזמן עד הגיוס? 4. באיזה פורום/מים אתם גולשים עכשיו בתפוז במקום פורום שמינסטים? 5. ביליתם בחו"ל לפני הגיוס/מתכוונים לבלות/איזה לבלות - אני בשבוע שני של טירונות? שמחתי להיות כאן בפורום למרות שזה היה יחסית קצר-מקווה שכל אחד מכם יעשה את מה שהוא רוצה ומאמין בו-נתראה בפורומים אחרים כאן ואולי גם במציאות, מי יודע. (DeadlyRose השולטת-את חייבת לנהל פורום אחר-חסר שמורשת ניהול הפורומים לא תישמר) וכיאה למסורת הנוטוריקונים שלי:

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo13.gif

1. משרתים/מתגייסים בקרוב? מתחיל קורס (טרום צבאי) עוד 3 חודשים 2. אם כן לאן והאם אתם מרוצים? (כיף בצבא?) מודיעין (בעצם החיל היחידי שיש בו קורסי טר"צ..) ומרוצה מאוד, זה התנדבותי וזה הכי התחום שלי 3. איך מעבירים את הזמן עד הגיוס? האמת שממש משעמם לי ואני מתחרפן יותר ויותר עם הזמן... מנסה למצוא איך להעסיק את עצמי.. עובד לפעמים אצל אמא שלי 4. באיזה פורום/מים אתם גולשים עכשיו בתפוז במקום פורום שמינסטים? בעייתי הסיפור, כרגע בשום פורום 5. ביליתם בחו"ל לפני הגיוס/מתכוונים לבלות/איזה לבלות - אני בשבוע שני של טירונות? גם ביליתי וגם מתכוון!
לפני חודש הייתי בפריז לכמה ימים עם החלק היותר מבוגר של המשפחה, לא בשבילי... אבל עוד חודש אני טס עם אחותי לארה"ב לשבועיים ויהיה אש!

netapet2

New member
כיף?

1. משרתים/מתגייסים בקרוב? בספט' 2. אם כן לאן והאם אתם מרוצים? (כיף בצבא?) לא יודעת עדיין XD 3. איך מעבירים את הזמן עד הגיוס? עובדים :p 4. באיזה פורום/מים אתם גולשים עכשיו בתפוז במקום פורום שמינסטים? כל מיני 5. ביליתם בחו"ל לפני הגיוס/מתכוונים לבלות/איזה לבלות - אני בשבוע שני של טירונות? אהיה באנגליה, [ואילת, מוחעחעחחע]

DeadlyRose

New member
איזה תותח, יא אללה ../images/Emo9.gif

1. משרתים/מתגייסים בקרוב? מתגייסת עוד 3 חודשים בערך 2. אם כן לאן והאם אתם מרוצים? (כיף בצבא?) חמ"ן ככל הנראה 3. איך מעבירים את הזמן עד הגיוס? עבודה, עבודה, עבודה וטיפה חיים
4. באיזה פורום/מים אתם גולשים עכשיו בתפוז במקום פורום שמינסטים? מתגייסים והתנדבות בצה"ל 5. ביליתם בחו"ל לפני הגיוס/מתכוונים לבלות/איזה לבלות - אני בשבוע שני של טירונות? נוסעת לאילת עוד שבועיים ובסוף אוגוסט כנראה גיחה קצרה ליוון
בנוגע לניהול הפורומים, תפנה להנהלה, לא אליי
שמור על קשר

yaa40

New member
פסדר למה לא?

1. משרתים/מתגייסים בקרוב? ממש ממש לא בקרוב. אוקטובר 2012. מכינה קדם צבאית ב-4 לספטמבר. 2. אם כן לאן והאם אתם מרוצים? (כיף בצבא?) לא החלטתי עדיין. לא קיבלתי מנילה אפילו. עדיין לא השלמתי תהליכים של מיון איתור והתאמה. 3. איך מעבירים את הזמן עד הגיוס? מכינה 10 חודשים ואחרי זה עבודה וחו"ל יכול להיות. 4. באיזה פורום/מים אתם גולשים עכשיו בתפוז במקום פורום שמינסטים? לא יודע... 5. ביליתם בחו"ל לפני הגיוס/מתכוונים לבלות/איזה לבלות? לא יודע נו... יש מכינה עוד שישה שבועות...

Any991

New member
../images/Emo8.gif

1. משרתים/מתגייסים בקרוב? יש עוד זמן 2. אם כן לאן והאם אתם מרוצים? (כיף בצבא?) 3. איך מעבירים את הזמן עד הגיוס? The work must go on 4. באיזה פורום/מים אתם גולשים עכשיו בתפוז במקום פורום שמינסטים? פורומי צבא ו20+ 5. ביליתם בחו"ל לפני הגיוס/מתכוונים לבלות/איזה לבלות - אני בשבוע שני של טירונות? הכי טוב בארץ

למעלה