לכי..

1דניאל 1

New member
../images/Emo132.gifפחחחחחחחחחחחחח

אני מקנאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חחחחחחחחחחחחחח בדיחה טובה... כולם לצחוק.. ענבר סיפרה בדיחה... חחח..

הרגת אותי..

חוש ההומור מתפרץ מהראש!!!!!! מחר אני אביא שקית..שהוא לא יתפזר.. ואל תתפוס גובה...נראה לי שהשעה עושה את שלה..

קנאיייי!!!

שאני חכמה ואתה לאא.. קנאי קנאי קנאי.. אוך..אני לא ארד לרמה שלך... טוב..השיחה מתדרדרת...לך תמצא לך את החברים שלך!

1דניאל 1

New member
חחחחחח אני עוד קנאי..

לפחות אני לא יושב כל היום מול הספרים ולומד וחורש....... לכי לכי ללמוד יש מחר בוחן... חס וחלילה שלא תקבלי 99..אוי... לכי לכי לחברייך הספרים.....חחחח בר אילן..

אויש נשמה...

כמה שאתה לא מזיז לי..כמה רואים שאתה לא מכיר אותי בגרוש, כמה רואים שאתה משועמם.. וכמה רואים שבמחשב אתה יכול להגיד המון דברים...מה שבמציאות אין לך טיפת אומץ...וכמה רואים שתתחרט על הכל... אבל על הכל מותק.. אז תתחיל לחשוב טוב טוב על מה שאתה אומר... ואתה מזיז לי את ה$%&^$##$%^$%&

1דניאל 1

New member
סעי סעי מפה

סעי סעי מהפ אם את חושבת שאני אתחרט את טועה!!! סעי סעי..

באמת שאני עכשיו הולכת...

ונראה טוב טוב אם לא תתחרט על זה... ואני הולכת..כי..אני לא כמוך מול המחשב כל היום.. יש לי חיים..!... אגב...עם איזה קבוצה אתה???????????

1דניאל 1

New member
נכון את צודקת...

אני מול המחשב-נכון! מה אכפת לך!? אהה ואני אתכם..תשאלי את עסקה או את דפנה.. ואם חשבת ל"העיף אותי" אז...עסקה בבצפר כל יום..

אתה איתנו?????

דניאל סיפר בדיחה... עכשיו תחשוב טוב טוב אם להתחרט או לא כדי שתיהיה לך קבוצה.. "חשבתי להעיף אותך"...למה שתיהיה איתנו אם ככה אתה מתנהג, אה?! אנחנו אמורים להיות קבוצה...לעבוד ביחד ולהגיד פרוייקט סיום.. אז אני לא בטוחה שתיהיה איתנו............. עכשיו אנחנו יודעים טוב טוב אם אתה מתחרט או לא... הזהרתי אותך..

1דניאל 1

New member
חחחח...תזכירי לי מי התחיל?

כולה שאלתי אותך אם את פה ואם את פה...אז מה אני צריך לעשות בעבודה..? אז מה הקטע שלך? נכון...אנחנו צריכים להגיש פרוייקט סיום...אם נתחיל ככה איך זה ייגמר?!

למעלה