לכול מי שמחפש...... את הפרקים הם נימצאים באימיול 2 הפרקים
P pika18 New member 24/5/05 #1 ../images/Emo13.gifלכול מי שמחפש...... את הפרקים הם נימצאים באימיול 2 הפרקים
N noolynool New member 24/5/05 #2 הפרקים החדשים?? למה אני לא מוצאת אותם... הפרק הראשון כבר היה אמור להיות האימיול , לא?
S Shane11 New member 24/5/05 #3 פשוט תכתבי בחיפוש ../images/Emo27.gif Queer as folk 501 ואת תמצאי. אני גם עד אתמול לא מצאתי אבל כתבו כאן איך למצוא וכבר יש לי את הפרק הראשון ומחר אני יראה אותו.
פשוט תכתבי בחיפוש ../images/Emo27.gif Queer as folk 501 ואת תמצאי. אני גם עד אתמול לא מצאתי אבל כתבו כאן איך למצוא וכבר יש לי את הפרק הראשון ומחר אני יראה אותו.
א אילנינה New member 24/5/05 #4 עזרה... שלום, אפשר לשלוח לי במייל איך בדיוק אני יכולה להו..ד את הפרקים? המייל של הוא: [email protected] תודה , אילנית.
עזרה... שלום, אפשר לשלוח לי במייל איך בדיוק אני יכולה להו..ד את הפרקים? המייל של הוא: [email protected] תודה , אילנית.
N noolynool New member 24/5/05 #8 תודה... עוד שאלה קטנה - שני הפרקים יורדים כקובץ אחד? כי ככה מצאתי באימיול 501-502 ... זה ממש מבאס ככה... כי ייקח יותר זמן עדי שיירד.
תודה... עוד שאלה קטנה - שני הפרקים יורדים כקובץ אחד? כי ככה מצאתי באימיול 501-502 ... זה ממש מבאס ככה... כי ייקח יותר זמן עדי שיירד.