לכולם!

../images/Emo13.gifלכולם!

וול, כמו שאתם רואים מוניתי למנהלת הפורום במקום המנהלים הקודמים, ואני רוצה להגיד שאני מקווה שאני אמלא את התפקיד בהתאם לסיפוקכם. ברגע שאחזור הביתה (אני לא בבית כרגע) אני אשנה פה כמה דברים ואעדכן מלא דברים שלא היו מעודכנים המון המון זמן (כגון סקר וכו'). כמה דברים עלי: קוראים לי טלי, אני בת 15 ו10 חודשים (באפריל יש לי יום הולדת), אני מרעננה. אני לומדת בכיתה י' בתיכון אוסטרובסקי ברעננה- ואני במגמת תקשורת! הדמות האהובה עלי היא פז, ומהבנות קיטי
כמה דברים שיש לי להגיד: עקב השעות המרובות שאני מבלה בבית ספר, יש לי פחות זמן על המחשב. אבל אני אכתוב הודעות ואעדכן את הפורום בכל זמן שאוכל להיות על המחשב! אז מקווה שיהיה לנו כיף, טלי

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo12.gifטלי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif תודה לאל

שהחליפו מנהלים
וגם לי יש יומולדת באפריל
טוב טלי אני שרון
ואני מקווה שתהיי מנהלת טובה
ב-ה-צ-ל-ח-ה
שרון

popit

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifממזזללל'''טטט!!

טלי!!! מזל טוב!!! סוף סוף, מישהו לקח יוזמה, אני מקווה שתצליחי פה יותר(אני דיי בטוחה בזה, האמת)... ויודעים מה? אני חוזרת!כי זה פורום כזה חמוד עם אנשים כאלה חמודים!(עזבו אני במצברוח חמוד) ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

StainedCow

New member
וואו!

אני סו פאקינג שמחה שהחליפו את החארות בך. אני מקווה שאת כבר מכירה אותי, כי אני הייתי+חזרתי פה לפורום, אם לא, אני נגה. המונמון בהצלחה, ואני בטוחה שתצליחי הרבה יותר טוב מהמנהלים הקודמים! רק מסקרן אותי לדעת, מי מה מו איך ולמה?

תודה אבל,

אני חושבת שלמרות מה שהיה עם המנהלים הקודמים הם כן השקיעו בפורום וניסו לעשות, פשוט שלא הלך להם. אז בבקשה לא לקרוא להם בשמות (חוץ מבשמות שלהם
)

StainedCow

New member
אממ..

גם אם זה ישמע לך ילדותי, אני אגיד את זה: אם הם לא היו מתחילים בשפה המתנשאת הדוחה שלהם, לא היה כל צורך להשתמש בה ובקללות. אבל הם התחילו, תסיקו מסקנות כולכם לבד אני לא צריכה להסביר.

AsHtOn GiRl 3

New member
חחחח גמני רוצה רוצה לדעת

מי מה מו איך ולמה? הם פרשו או שהעיפו אותם

mor kutcher

New member
מזל טוףףףף!!!!

איזה נחמדדדדדדדד!! אני בטוחה שתעשי כאן אחלה עבודה... נייס טו אב אול אוף יו באק!!!

axnholic

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

אם לא שמתם לב (ולא שמתם לב) אני כבר לא כאן. רציתי לפתוח פורום חדש של מופע שנות השבעים, פורום באמת טוב. עכשיו את הרסת הכל! סתם סתם.. מזל טוב ובהצלחה. הייתי פשוט חייב לכתוב את ההודעה הזאת. זהו הישג היסטורי ופתיחת עידן חדש. משבח אותך על עשיית משהו בנידון הפורום ולא רק דיבורים. י(/ת)חי המלכה החדשה :)

AsHtOn GiRl 3

New member
חחחחח אני שמתי../images/Emo23.gifשאתה כבר לא

כאן
ולא התגעגעתי
חחחח סתם בטח שהתגעגעתי

mor kutcher

New member
שחר, שרון ונגה-

וולקאם באקקקקק!!!! ממש התגעגעתי לכולכםםםםםםםםםם!!!!! עכשיו הפורום באמת יתחיל להיות פורום נורמלי....

למעלה