יש לנו "לול" !

מצב
הנושא נעול.

שנטי בת

New member
../images/Emo13.gifיש לנו "לול" !

יש לנו "לול" !
היום קנינו טרמוס...צריכים מחר להעביר את הזרע למדיקל בהרצליה.. אז יש לנו לול חדש....רוצים לראות ? (המילה הזו קצת מצחיקה אותי......לול.....לול...)

שנטי בת

New member
האמת.. קצת מבוהלת..

יש לנו "לול" !
היום קנינו טרמוס...צריכים מחר להעביר את הזרע למדיקל בהרצליה.. אז יש לנו לול חדש....רוצים לראות ? (המילה הזו קצת מצחיקה אותי......לול.....לול...)
האמת.. קצת מבוהלת..
מהטרמוס שאני שואלת את עצמי אם הוא בסדר.. הרופא אמר מה אפשרי ועשינו כדבריו...אני מקווה שהכל בסדר !...... היינו אצלו היום - מסר אישור להעברת הזרע המוקפא..עוד יומיים אני אהיה אצלו שוב.
ובכלל, בזמן האחרון לחוצה מאוד בעבודה כי מתמודדת עם המידע לבד בלב ואף אחד שם לא יודע למה אני מתוחה .. ובשבוע שעבר ביקרנו אצל קלריסה. חתמנו על המסמכים..

גולה1

New member
מזל טוב על הלול ומקווה שאואטוטוטו

האמת.. קצת מבוהלת..
מהטרמוס שאני שואלת את עצמי אם הוא בסדר.. הרופא אמר מה אפשרי ועשינו כדבריו...אני מקווה שהכל בסדר !...... היינו אצלו היום - מסר אישור להעברת הזרע המוקפא..עוד יומיים אני אהיה אצלו שוב.
ובכלל, בזמן האחרון לחוצה מאוד בעבודה כי מתמודדת עם המידע לבד בלב ואף אחד שם לא יודע למה אני מתוחה .. ובשבוע שעבר ביקרנו אצל קלריסה. חתמנו על המסמכים..
מזל טוב על הלול ומקווה שאואטוטוטו
גם תאכלסו אותו בעוברים קטנים ויתפתחו ויגדלו לילדים מקסימים. בהצלחה

אדוינה

New member
היי שנטי!

יש לנו "לול" !
היי שנטי!
לול מרשים יש לכם . ושאלה: אם אתם מטופלים של אסותא (קלאריסה),אז מדוע אתם מעבירים את הזרע למדיקל? וגם הרבה איחולי הצלחה וחג שמח!

שנטי בת

New member
תשובה

היי שנטי!
לול מרשים יש לכם . ושאלה: אם אתם מטופלים של אסותא (קלאריסה),אז מדוע אתם מעבירים את הזרע למדיקל? וגם הרבה איחולי הצלחה וחג שמח!
תשובה
אנחנו מטופלים של פרופ' לסינג והוא עובד עם קלריסה ...נוסעים לקייב עם פרופ' עמית (בע"ה). שניהם עובדים יחד..לסינג ועמית.. הטרמוס בסדר גמור והעברנו בהצלחה את הילדודס העתידיים למדיקל בהרצליה..

אני לא מבין בתרמוסים...

יש לנו "לול" !
אני לא מבין בתרמוסים...
אבל לפי התמונה זה קצת נראה כמו תרמוס לקפה אם משאבה. זכרי התרמוס אמור להכיל בתוכו חנקן נוזלי ואת הזרע וב"ה גם עוברים בדרך חזרה והיא צריכה לעמוד השינויים של לחצי ברומטרי בעט הטיסה. אני מקווה שהרופא שלכם ראה את זה לפני כן ואישר שזה אכן כזה. גם חברת התעופה חייבת לאשר את אם אני לא טועה. שוב אני לא מבין בתאמוסים כאלה ויכול להיות שאני סתם מדבר שטיות אבל בכל זאת כדי לבדוק את הנושא. המון המון בהצלחה עם הלול

שנטי בת

New member
מלח שלום

אני לא מבין בתרמוסים...
אבל לפי התמונה זה קצת נראה כמו תרמוס לקפה אם משאבה. זכרי התרמוס אמור להכיל בתוכו חנקן נוזלי ואת הזרע וב"ה גם עוברים בדרך חזרה והיא צריכה לעמוד השינויים של לחצי ברומטרי בעט הטיסה. אני מקווה שהרופא שלכם ראה את זה לפני כן ואישר שזה אכן כזה. גם חברת התעופה חייבת לאשר את אם אני לא טועה. שוב אני לא מבין בתאמוסים כאלה ויכול להיות שאני סתם מדבר שטיות אבל בכל זאת כדי לבדוק את הנושא. המון המון בהצלחה עם הלול
מלח שלום
זה בעלה של שנטי. שלום לכולם באותה הזדמנות . אני לראשונה כאן. הטרמוס נועד להעביר זרע מוקפא מבלינסון למדיקל בלבד. משם הם מעבירים לקייב וימתין לנו שם. שיהיה לך חג שמח וכשר. תודה לכם שאתם כאן.

הצחקת אותי

יש לנו "לול" !
הצחקת אותי
יקירתי הרגת אותי מצחוק, לא מבינה כלום בטרמוסים אבל שלכם נראה מפואר. אין מה להגיד הילדים יגיעו לעולם בסטייל. את לא לבד עם כל המחשבות והלחצים יש לך את כולנו כאן. מקווה שהלחץ ירד ממליצה בחום על דיקור לי זה עוזר מאוד ומאחלת לך המון המון המון הצלחה ושלילדים יהיה את חוש ההומור של אמא.

3דוגית

New member
אני במסלול אחר -רק תרמוס מפלסטיק

יש לנו "לול" !
אני במסלול אחר -רק תרמוס מפלסטיק
אני מעבירה לפדיוס וקפוא אולי זה שונה. בהתחלה בקשו שאביא תרמוס רק של חברת "תרמוס" מאנגליה, כי זה הכי הרמטי. ואחכ נתבקשתי לשכור את המיכל הרגיל, בתוספת מכתב מפורט מה יש בו, באיזה כמות וכו. אני מציעה לכם, לבדוק שוב- למרות שאולי אצלכם העיניין שונה. בכל אופן, הרבה בהצלחה ושנשמע בשורות טובות.

ROSMARY

New member
היי שנטי

יש לנו "לול" !
היי שנטי
לא מבינה ב"לולים" אבל שלכם נראה בומבה של טרמוס - כלומר את יכולה לשים שם בית ספר שלם של ילדים !!! כשהייתי עושה טיפולי הפריה באסותא - ראיתי טרמוסים שם אבל קטנים לעומת שלך . אבל ------- הכי חשוב - שיהיה לך המון המון הצלחה . מכל הלב , וחג שמח , רוזמרי

מצב
הנושא נעול.
למעלה