האמת.. קצת מבוהלת..יש לנו "לול" !![]()
היום קנינו טרמוס...צריכים מחר להעביר את הזרע למדיקל בהרצליה.. אז יש לנו לול חדש....רוצים לראות ? (המילה הזו קצת מצחיקה אותי......לול.....לול...)
מזל טוב על הלול ומקווה שאואטוטוטוהאמת.. קצת מבוהלת..
מהטרמוס שאני שואלת את עצמי אם הוא בסדר.. הרופא אמר מה אפשרי ועשינו כדבריו...אני מקווה שהכל בסדר !...... היינו אצלו היום - מסר אישור להעברת הזרע המוקפא..עוד יומיים אני אהיה אצלו שוב.
ובכלל, בזמן האחרון לחוצה מאוד בעבודה כי מתמודדת עם המידע לבד בלב ואף אחד שם לא יודע למה אני מתוחה .. ובשבוע שעבר ביקרנו אצל קלריסה. חתמנו על המסמכים..![]()
היי שנטי!יש לנו "לול" !![]()
היום קנינו טרמוס...צריכים מחר להעביר את הזרע למדיקל בהרצליה.. אז יש לנו לול חדש....רוצים לראות ? (המילה הזו קצת מצחיקה אותי......לול.....לול...)
תשובההיי שנטי!
לול מרשים יש לכם . ושאלה: אם אתם מטופלים של אסותא (קלאריסה),אז מדוע אתם מעבירים את הזרע למדיקל? וגם הרבה איחולי הצלחה וחג שמח!
אני לא מבין בתרמוסים...יש לנו "לול" !![]()
מלח שלוםאני לא מבין בתרמוסים...
אבל לפי התמונה זה קצת נראה כמו תרמוס לקפה אם משאבה. זכרי התרמוס אמור להכיל בתוכו חנקן נוזלי ואת הזרע וב"ה גם עוברים בדרך חזרה והיא צריכה לעמוד השינויים של לחצי ברומטרי בעט הטיסה. אני מקווה שהרופא שלכם ראה את זה לפני כן ואישר שזה אכן כזה. גם חברת התעופה חייבת לאשר את אם אני לא טועה. שוב אני לא מבין בתאמוסים כאלה ויכול להיות שאני סתם מדבר שטיות אבל בכל זאת כדי לבדוק את הנושא. המון המון בהצלחה עם הלול![]()
![]()
הצחקת אותייש לנו "לול" !![]()
אני במסלול אחר -רק תרמוס מפלסטיקיש לנו "לול" !![]()
היי שנטייש לנו "לול" !![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.