יש לי רעיון!

goro123

New member
../images/Emo13.gifיש לי רעיון!

טוב אני יודע שזה לא קורה לעיתים קרובות אז הפעם אני ינצל את זה! בוא נעשה תחרות פרסטיג' קלאס! כל אחד ימציא איזה פרסטיג' קלאס שהוא רוצה(העיקר שיהיה מאוזן) וישרשר אותו להודעה פה! אז מה אתם אומרים? מתאים לכם לעשות דבר כזה? דרך אגב לא נדמה לי אני מתאים להיות שופט אז עדיף מישהו אחר שיותר מתמצא ממני(למרות שאני מתמצא
) חשבתי כבר על פרסטיג' של לוחם/גנב שמשתמש בגרזן ענק ומקבל SNEAK ATTACK אבל נתקעתי אני צריך להמציא לו עוד יכולות...

l o r e

New member
כוחות לפרסטיג':לוחם גנב עם גרזן ענק

דרגה 1: גרזן ענק - הלוחם גנב עם גרזן ענק מקבל גרזן ענק דרגה 2: התקפת חמיקה - הלוחם גנב עם גרזן ענק מקבל התקפת חמיקה דרגה 3: גרזן עוד יותר ענק - הלוחם גנב עם גרזן ענק מקבל גרזן ענק אף יותר דרגה 4: עוד התקפת חמיקה - הלוחם גנב עם גרזן ענק מקבל עוד התקפת חמיקה דרגה 5: יכולות לא מאוזנות - הלוחם גנב עם גרזן ענק מקבל יכולות לא מאוזנות לפי שיקול דעתו

Nihau

New member
נדמה לי שללוחם\גנב קוראים ברברי

ויותר מדוייק- קוראים לזה ברברי שודד קברים של כל מי שאינו משבט הברברים שלו. משהו כמו קונאן.

Thessalian

New member
ניטפוקים נדרשים-עד-מאוד

אני מניחה שאם הוא לוחם-גנב, יהיה לו שריון מתכת, בגלל הלוחם. ואז הוא צריך לקבל גם חפץ קסם "שריון מתכת 2- שלא עושה רעש", וכמובן שאם אין לו את זה, הלך לו כל ה"sneak", כי אינלו אפשרות להתגנב סתם ככה. כולם ישמעו אותו ו/או יראו את הגרזן, שטרחת לציין כי הוא ענק. והמאוזן - איפה?

goro123

New member
..החלטתי בסוף לוותר על הגנב

ולעשות רק פרסטיג' ללוחמים כי ככה גם יותר קל להמציא יכולות.. נוו ומה אתם אומרים על הרעיון של התחרות??? האם אתם בעד ?

ogmios

New member
4000 נק"נ וחרב +1 +3 נגד דרקונים!

או לחילופין תיק ותקליט.

DIDGIN

New member
כתבתי כאן פעם כבר איזה PrC

ואפשר למצוא אותו בארכיון (Geomancer). אני עובד על אחד נוסף, של קפואריסט. למען האמת הוא כבר די גמור, אני פשוט מתעצל לכתוב הכל. אולי אני אעלה אותו לכאן לכבוד התחרות.

DIDGIN

New member
כמו שאמרתי, אני עצלן

כמעט כל הPrC כתוב לי כבר חוץ משתיים-שלוש יכולות, ואני מתעצל לכתוב אותן.

goro123

New member
איזה רעיון ענק !!! קפואריסט!

איך אני לא חשבתי על זה?! אני בקפוארה כבר 4 שנים... מחכה לראות איך יצא לך אז תפרסם את זה כמה שיותר מהר!

למעלה