ילדי חו"ל יש לי שאלה אליכם

thebomb2

New member
../images/Emo13.gifילדי חו"ל יש לי שאלה אליכם

מה המצב? אני בן 17 גם בארץ הייתי כמה פעמים בחו"ל (דגש על ארה"ב כמה פעמים) מהכמה פעמים שהייתי שם ומהאנשים שאני מכיר שם (לא בגילי..אבל בכל זאת..גם יש להם ילדים) החיים לא ממש..אני לא יודע איך להגדיר את זה..פתוחים/ זורמים /כיפיים/ חופשיים/ חמים כמו בארץ וזאת הייתה התתרשמות הראשונית שלי מהפעמים שהייתי שם. אז רציתי לשאול אתכם את זה.. האם המעבר היה טוב? כיף לכם יותר מהארץ? משתעממים? איך החיים שלכם? כמו ב OC וכל סדרות הנוער האלה שיש כל היום ים, שמש, כיף? או שהכל רגיל..אתם יודעים.. לתאר לי איך זה. ממש מעניין אותי לדעת כי יש משפחה שאני מכיר שרוצים לעלות לארץ ונראה לי מוזר ומובן.. אז רציתי לשמוע את הצד השני.. סורי על החפירה..תודה.. (הדברים מופנים מההתרשמות שלי בייחוד מארה"ב לא מארצות אחרות אבל מי שבא לו להגיב מארצות אחרות יותר ממוזמן..)

I3lackM

New member
שום דבר זה לא כמו בסדרות הטלויזיה...

במיוחד לא OC.

I3lackM

New member
סדרת טלויזיה על נערים שלא עושים כלום חוץ...

מלרכל, ללכת לים ולהזדיין

Emc2

New member
אההה... כמה לא מעניין בעליל

מי בכלל רואה סדרות כאלה אחרי גיל 14?

I3lackM

New member
כנראה שאנשים שרוצים לדעת...

"איך זה לגור בחו"ל" חבל הא? :\

AngeIDust

New member
יופי תודה רבה

זה שאצלנו רק התחילו לשדר את זה לא אומר שיש לך זכות להרוס לי את הסדרה! (אני לא סובלת אותה, לפחות זה מעודד אותי שהיא תמות)

MissCunningham

New member
רק התחילו לשדר?

טוב שהסדרה לא נגמרה כבר לפני חצי שנה!!! וכן, גם אני לא סבלתי אותה במיוחד. כל פרק את רוצה להעיף לאטמה לטלוויזיה בגללה.

AngeIDust

New member
לא

רק עכשיו התחילו לשדר את זה בערוצים שיש לי (עד עכשיו זה היה בכבלים שאין לי)

Emc2

New member
זאפ לראשון... זה מתחיל מיד!

ערוץ 6 זה כל כך לצפונים

Emc2

New member
שאמרתי 14 לא התכוונתי פיזית

התכוונתי נפשית, ככה שמותר לך לראות, אין סיבה להתרעם. או בשפה שתביני: כפערה בחייאת דינדילאק! למה מה את עושה עלי אוונטות? רוצה לראות? תראי וזהו. לא צריך שכל הצ'כונה ושיכון ד' ידעו מזה! אה, ותעשי קפה.

למעלה