ילדים יקרים...

meiritamir

New member
../images/Emo13.gifילדים יקרים...

אז היות והרבה זמן לא יצא לי באמת להיות פה, אני בעד שרשור היכרות מחודש. שוב, כמובן בתקווה שיעל היקרה לא תכעס ותמחק. שם, גיל, מגורים, תחביבים, עיסוקים, תמונה אם יש.

Danihell1

New member
אתה גם מוזמן לכתוב מי אתה וכאלה :)

ולא נראה לי שהיא תמחק, כי יש פה חדשים (אני חושבת) וגם הפורום לא יותר מדי פעיל. בכל מקרה.. שם: דניאל גיל: 18 מגורים: חור בדרום תחביבים: ג'י, כבר מלא זמן לא עניתי על השאלה הזאת. נעבור ל.. עיסוקים: מוזיקה (כולל הופעות וזה..אגב, מישהו הולך לאורפנד בפסח?), מד"א, פאבים, פורומים ושטויות. אה ושכחת להוסיף גם: איי סי קיו: 152531985 ותכתבו ,כי אין לי הרבה אנשים מהפורום וזה..:(

meiritamir

New member
טוב, נו, גם אני צריך.

שם: טמיר, כן, עם ט'. גיל: 20 מגורים: הרצליה קיפוח תחביבים: גיטרה, ספורט (והמון), בנות, מוזיקה, טלוויזיה וכו' וכו'. עיסוקים: חובש קרבי בצה"ל - בעיקר לקיחת דם, מחטים וכו'. יש לנו רופאים מילואימניקים חביבים, נותנים לנו לעשות תפרים וכו' - דברים שאסור, אתם יודעים. תמונה - תטופל בהמשך, צריך משהו עדכני, לא? אייסיקיו: 25773276 יאללה, תמשיכו.

svety

New member
הא מיאו ../images/Emo9.gif

אנוכי אורית, אבל אתם יכולים לקרוא לי סווטי. בת 18 וחצי [כמעט], חיילת בצה"ל ובאופן כללי סתם טיפשת. תחביבים? אעעע כן נו זה. מוזיקה, ספרים, סרטים, אלכוהול, פוליטיקה... עיסוקים? מממ. קורס ח.ע. רוסי כבוווווווד!
תמונות אין

TarwenR

New member
שלי :]

שם:נדיר (או נסיכה פינית או נסיכת האופל
) גיל: באפריל 16 מגורים: הלסינקי (משגב) תחביבים: מוזיקה, גיטרה עיסוקים: גיטרה, מוזיקה, פינלנד יש תמונה בשרשור מפגש

powermetal1

New member
Me

שם: ליאון גיל: 17 מקום מגורים: חור ליד גדרה תחביבים:גיטרה, מוזיקה,סרטים עיסוקים: גיטרה!!! NO PICTURE

אני...

שם: רגינה (וולפי) גיל: 17 (שהרבה התפלאו עליו...) מגורים: חור בדרום צמוד לזה של דניאל. תחביבים: לקרוא, לכתוב, לצייר ולנגן. עיסוקים: כנ"ל? 2 תמונות שלי אפשר לראות בגלרייה של הפורום.

scudnick

New member
המ. נו טוב.

שם: ניר חוליו הוטניק גיל: עוד מעט 14. קטין
מגורים: רמה"ש תחביבים: מוזיקה, מחשב, טרקטורים. עיסוקים: WTF?

|:

שם:אוי נו באמת, תבינו לבד! גיל:16 וכמעט וחצי P: מגורים: גם חור בדרום! P: ליד אשדוד :) תחביבים:טי וי, בס, מחשב, ולהיפגש עם החברה P: עיסוקים: זה לא דיי אותו דבר כמו תחביבים מלבד גם דברים שלא אוהבים? כמו תלמיד? P: תמונה יש בשרשור מפגש

kisama

New member
גם אני רוצה ^-^

שם: שירה, קאגו, ג'ינג'ית.
גיל: 14 [למרבה הפלא עוד לא מספיק גדולה לשתות אלכוהול, אבל זה לא פריע לי. אני שיכורה גם ככה.
] מגורים: יישוב קטן ומסריח במרכז. תחביבים: לצייר, לקרוא, גיטרה, לרכוב על סוסים, מוזיקה. עיסוקים: OO; כנ"ל. תמונה י ש בשרשור המפגש D:

mooska

New member
שלי

שם: ניסן מגורים: רחובות עיסוקים: חבר בלהקת פאוור מטאל די מתחילה תמונה:

kisama

New member
שרשרתי למקום הלא נכון ^^;

בכל אופן כתבתי אותו. :]

נממ? ../images/Emo4.gif הו וול, לטס בי נייס.

שם: נועה גיל: 15 מגורים: חור באמצע שום מקום. (ליד נתניה.) תחביבים: מוזיקה, ציור, כתיבה, ספרים, קולנוע, זיוני שכל. עיסוקים: כנ"ל? תמונה יש גם בשירשור פורים וגם בגלריות אז תסלחו לי אם אני לא מפרסמת עוד אחת. *מגלגלת עיניים*

jKiTTiE

New member
=]

שם: מור או בן דור =] גיל: 15 מגורים: מושב ליד רחובות תחביבים: מוזיקה ספורט <אקסטרים בעיקר =]> מכות <בעיקר פוגואים> יםם הבית השני שלייי חברים ו..זהו נראלי חיחי =] עיסוקים: ללמוד בבצפר מחורבן בעעע אבל בעיקר להנות מהחיים כי חיים רק בפעם אחת וצריך להנות כמה שיותרררר =]] אייסיקיו: 193818549 תמונה--> עם ידיד שלי בפורים אני לא מתלבשת כה פקצי חחח אבל פורים אז תבינו =]

meiritamir

New member
בואנה, ילדים...

אתם גורמים לי להרגיש כמו הסבא של הפורום, עם כל הגילאים האלה. מה יהיה?!

למעלה