יום שלישי

How I Disappear

New member
92 במת' [רק גיאו' אבל ..] !! ../images/Emo47.gif

1: פיזיקה, היה משעמם חח והייתי קצת עייף .. 2: תנ"ך, ראינו את המשכו של הסרט של ג'רמיה [חח ירמיהו כאילו] 3-5: מתמטיקה, משפט תלס הקלול ביותר, בכלל פרופורציה זה אחד הנושאים הקלים .. אחרכך היה אמור להיות שעתיים רובוטיקה ואני וחבר רצינו להבריז אבל בסוף ביטלו לנו חח אז יצא עוד יותר טוב
והספרתי היום .. די קצר, אני מקווה שאני אצליח להסתדר עם זה

Its Royki

New member
הברזתי../images/Emo189.gif

היה איזה יום שלח עם משו שקשור ל 4 קילומטר ומנהרה חשוכה אז ויתרתי. הלכתי לחלק פלאיירים אחרכך ניסיתי לישון צהריים,כמעט נרדמתי
ואז קיבלתי שיחת טלפון ממישו שהכניסה אותי להיי

Its Royki

New member
בעצם זאת לא טעות!

אמרתי שהשיחה הכניסה אותי להיי אי אפשר לומר השיחה הכניס.

hadarinke

New member
טיול של"ח D: ../images/Emo69.gif

במקום ללכת לאיזה מוזאיון מעפן לחצי שעה ואז חופשי צעדנו 5שעות. עכשיו סיימתי להשלים שעות שינה

Its Royki

New member
אז טוב שלא באתי?

שיני שום יצאה איתכם? לידע כללי: שיני שום=המחנכת הרוחנית שלנו

עוד יום מבוזבז לערימה?

אבל, דוחים את המבחנים - משמע אני לא נכשלת בהיסטוריה. וקיבלתי 96 באיזה בחן/עבודת כיתה/משהו כזה בספרות. ו... נמנמ. המורה הביצ' למתמטיקה החליטה שהיא לא רוצה לבדוק לי את המבחן, יופי.

DevilGirl92

New member
../images/Emo198.gif

המורים רוצים לראות 'אישורים' להיעדרויות......איזה מצחיקים..... 'אישורים' למבחנים שפספסתי........
הם מתבלבלים ביני למישהי שמזיז לה.... מי הם בכלל שאני צריכה לתת להם 'אישור' איפה הייתי....שילכו להזדיין.... עוד כמה ימים צריך לבחור מגמה......שיהיה.... נכנסה איזו אחת לתת לנו נאום עד כמה חשוב להשקיע עכשיו, ושבטח בגילנו יש דברים מעניינים יותר אבל 'ככה עובד העולם' וצריך לקבל את זה ולעבוד קשה, לעשות מה שצריך... well guess what? אני לא מתכוונת לתת לחבורת אידיוטים שכמוך לנהל את החיים.... אני אעשה מה שאני רוצה, and if you don't like, it's not my fucking problem.......

pRimaVeriTaVIV

New member
ממעמקים קראתי אלייך, בואי אליי

עוד פעם הגעתי ב7:37 במקום 7:30 והמורה למת' כבר הייתה
אני חושב שאין ברירה ואני אצטרך להתחיל לצאת בשעה נורמלית... למה התחלת להגיע בזמן, למה?! שעה ראשונה: היסטוריה. היא אמרה שהיא הולכת לבקש איזה 3 ימים בפסח שנלמד היסטוריה
אבל לפי מה שהיא אומרת זה לא חובה ואם זה לא חובה אז אני לא אבוא... תכלס כבר חצי שנה אני בא לשיעורי היסטוריה ולא למדתי מזה כמעט כלום אלא בעיקר מלמידה למבחנים, אז למה סתם לקום מוקדם?
שעה שלישית היה אמור להיות ביוטכנולוגיה והתבטל אז הקדימו מדעי החברה והלכנו הביתה ב12:30
מחר מתחילים פסיכולוגיה
אולי אפילו יהיה מעניין? חח חבר אמר לי שאני יכול להיות פסיכולוג וזה לא היה לגמרי בצחוק
וזהו
חצי שבוע עבר מהר
מחר ספורט ובכל זאת אין לי כוח גם כי עד עכשיו לא דיברתי עם המורה לספורט כי לא היה כדורעף וכנראה מחר אני אצטרך לעשות את זה אבל בלי קשר נראה לי שאני אבקש לא להשתתף כי אני חולה ואין לי כוח ואני גם ככה בקושי נושם
אולי אני אנצל את הישיבה לדבר איתו...><

PerfectSP

New member
מבחן בהיסטוריה../images/Emo178.gif ../images/Emo190.gif

ברוך שפטרנו מעונשו של זה!

למעלה