יום ראשון

PerfectSP

New member
../images/Emo201.gif ../images/Emo190.gif

פעם אחט רק היה לי טיול לירושלים בבצפר!XD כנראה כי אני גרה בירושלים
[הטף במקלדט נהרסה לי אז אני כוטבט עם ט <<" זה נראה כזה מפגרXD]

hadarinke

New member
כככככXD

זה כלכך מצכיק , חח סתם וואי אני צריכה לכככך את הרגון כי יש לי ליכה :p חח סתם

PerfectSP

New member
XDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

חזרה לי הת' אחרי ניקוי יסודי של המקלדת!

How I Disappear

New member
מבחן בהיסטוריה מזורגג XD

שעה ראשונה- לשון, מורה סתומה . שעה שניה- היה אמור להיות מערכות ספרתיות אבל היה לו משהו יותר חשוב אז שעה חופשית שהתכוננו להיסטוריה שעה שלישית- היסטוריה, מבחן, השאלות היו קצת קלות אבל לא היה לי מה להרחיב עליהן כלכך אבל לאנורא >< שעה רביעית- תנ"ך, היה נחמד שעה חמישית- מערכות ספרתיות, חצי מהשיעור הוא רק דיבר איתנו שעה שישית- לשון, יואו המורה הזאת לא נורמלית !! אני כולה כותב ליד איזה משפט בספר את המילה "מורכב" [כי זה כאילו משפט מורכב] ומי שישבה לידי הסתכלה על זה אז המורה הזאת [שצועקת כאילו רצחתי את אמא שלה] צועקת עליי לעבור מקום ואני מסביר לה שכולה כתבתי את זה וזה לא עניין אותה ואז היא אומרת שמי שישבה לידי מדברת עם מי שמאחוריה [אחות שלה, הן תאומות] והיא בכלל לא הייתה קשורה בקיצוווווווור למורה הזאת יש הזיות מרוב סיגריות שהיא מעשנת כל יום 10 פאקטים של 10 חבילות סיגריות

../images/Emo13.gif

היה דיי גיי בבית ספר: שעה שנייה:[ככה זה כשיש פטור מספורט!
] תנך. הכלבה לקחה לי את הפלאפון!!! והיא העבירה את זאת שישבה לידי, סוף סוף. ו... כן. שעה שלישית: תעבורה
חשבתי שאני עומדת למות. שעה רביעית: הייתי אצל היועצת/מנהלת בקשר למחר. שעה חמישית: מתמטיקה. השלמתי בתנך
מעבדת אלטרה: המשכתי את הפרוייקט. וכולם כבר הביאו את הדברים ככה שהיא ממש צפוף וכולם הציקו לי כי אני כבר עשיתי מלא. מעבדת מבוא: המשכתי את הפרוייקט בלי שהוא ישים לב וסתם לא עשינו כלום. אחרי זה נסעתי לקניון וקניתי נגן[fuze] ואוזניות[K414P]. והתרוששתי לגמריי. אבל היי, למי אכפת. אני שמחה. בעיקר מהאוזניות

pRimaVeriTaVIV

New member
לילילילי

שעה ראשונה: איף!!! לא היו אוטובוסים ואיחרתי
לא יכולתי להיכנס מאחורה כי השומר ה^*#^*#@$)% בא משם והעיף את כולם. אב הבית (
) ריחם ופתח את השערים לשנייה, אבל בכלל לא ניסיתי להיכנס לערבית כי המורה הזאת זונה ולא הייתה מכניסה אותי בחיים שעה שנייה: ערבית כמובן
יהיה עוד בוחן, נודניקית שעה שלישית-רביעית: אנגלית. המורה הזאת מספיק מעצבנת, עכשיו היא גם כל פעם בעצבים מחדש
היא כועסת על כולם בשבועות האחרונים, לא יודעים מה יש לה... בכלליות היא מורה גרועה, חוץ מזה שהיא גם מטומטמת ולא יודעת את החומר
אני כבר לא יכול להגיד אפילו שהיא נחמדה
נמאס. לפחות קל לי עם החומר, מקווה ששנה הבאה אני אלמד עם המורה השנייה-כפרעליה שעה חמישית: לשון. הידד למערכת הפועל?
אין לי כוח יותר לבי"ס, בא לי חופש
16 ימים לחנוכה
יום חמישי טיול שנתי->יום שישי חופש!
ביי

hadarinke

New member
למסירה:הורים.

תקחו אותם הם יודעים לעשות קפה! לא הלכתי לבצפר כי ישבתי על המחשב עד 12 ולא התעוררתי, אז שקמתי מצאתי את המחשב בלי מסך :mad: אז היום שחזרתי מבצפר /טפתי כלים ואז רצתי להתקשר לאבא ואמרתי לו ששטפתי כלים ושאני הולכת לעזור לאמא עם הקניות, ושאלתי איפה המסך, חחח הוא החביא אותו בתוך הארון בגדים שלו P:

למעלה