יום ראשון+שני

asaf105

New member
../images/Emo13.gifיום ראשון+שני

אוףףף אני מבואס!!! קיבלתי היום את המבחן במתמטיקה, קיבלתי 87
איזה באסה!!!
במיוחד כשאני יודע שיכלתי לקבל 107 תקשיבו מה היה היה במבחן בונוס של 20 נקודות המורה שהיתה במבחן, היתה כל כך מפגרת, פשוט מורה סתומה!!! חתיכת רוסיה מטומטמת בשם אירינה יגורוב, המחשבון שלה נעלם באמצע המבחן, אז לאורך כל הזמן היא דיברה איפה המחשבון שלה, עברה בין כולנו כדי לראות מי גנב את המחשבון, עשתה סיפור לגמרי לא יכלתי להתרכז בכלל במבחן, ועוד יצא לי המקרה הטוב, שהצלחתי לסיים את המבחן בדיוק בדקה האחרונה, גם היא זאת ממש מקפידה על הזמן, מי שלא יגיש לה בזמן היא לא היתה מקבלת, חתיכת סתומה בגלל שלא יכלתי להתרכז התבזבז לי זמן ולא נשארה ליד קה אפילו להסתכל על הציור של הבונוס(זה היה תרגיל בגיאומטריה) ואגב כבונוס זה היה תרגיל כל כך קללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שכל מי שהיה פותר אותו היה מצליח לכן הייתי חייב לקבל 107, אוףף אירנה יגורוב חייבת למות!!!!ארורה את אירינה!!!

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif../images/Emo45.gif :\

מזכיר לי שכתבתי כתבה על סטיגמות לתחרות . ^^

asaf105

New member
חעחע

לא התכוונתי אולם לסטיגמות XD אבל פשוט יצא שהיא מורה רוסייה, והיא מטומטמת פשוט

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifוואו , 87 XD

נמוך ביותר. עם בונוס או בלי , זה ציון מעולה אז תשתוק P:

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifחחחחחחחחחחח אתה יודע

כמה מתפללים לציון כזה? תסתכל תמיד על החצי כוס המלאה , תגיד תודה שלא קיבלת 60-70 ומשהו :) צריך לקחת הכל בפרופורציות. כמו שיש תילדים שמתבחיינים שקיבלו 92 ויתחילו לחפש אם המורה אולי טעתה בחישוב..יאללה :\

noam270

New member
יום רביעי../images/Emo41.gif

יום מעצבן, כמו כל יום רביעי שהיה עד היום
והיה מבחן במתמטיקה, והלך לי כל כך רע שכמעט בכיתי, כי זה חומר כל כך פשוט ורק במבחנים אני יוצאת טיפשה...
עברתי קבוצה בחמש יח"ל באנגלית, והאמת שעכשיו זה יותר נחמד, למרות שאת האנגלית שלי אני לא לומדת בביצפר...
שעתיים ביולוגיה מייאשות וארוכוווווווווות מדי!
אבל בשיעורים האלה יוצאים המשפטים הכי שנונים כמו: "לימפוציט זה האנזים החדש!" עזבו, סיפור ארוך ומוזר
איך היה היום שלכם?

למעלה