טארוטהולית.

odelit18

New member
../images/Emo13.gif טארוטהולית.

אני מכורה לקלפים!!!!! אני אוהבת את זה מאוד ונהנית מחווית הפתיחה, גם כשהדברים לא תמיד ורודים. אין לי בעיה לשלם על פתיחות ועל ייעוץ ואני אוהבת את ה"מכשפולית" הפרטית שלי. בכל יום אני שואלת מספר שאלות באתרו של אורי רז (למרות שאין לי מושג כיצד לפרש את הפריסות) ואני פשוט אוהבת את זה! הסיבה העיקרית שאני חולקת זאת עמכם היא מכוון שמפריעות לי הבורות והדעות הסטריאוטיפיות הרווחות בקרב הסביבה הקרובה שלי בכל הנוגע לקריאה בקלפים. אין לי את מי לשתף במשיכה הזו שלי מאחר ובכל פעם שאני מדברת על פתיחה זו או אחרת כולם חוששים שתשתבש עליי דעתי ואני ארוץ פתאום עירומה ברחובות. אז אני מודיעה בזאת לכולם (למרות שקהל היעד העיקרי בוודאי לא יקרא זאת) שאני לא מתכוונת להתאשפז במוסד לחולי נפש בזמן הקרוב. ואתם יודעים מה, אם אני משוגעת, אז אתם משוגעים ביחד איתי וידיעה זו מנחמת אותי מאוד. אז תודה לכם שאתם כאן
ואני מתכוונת להעמיק את האובססיה הזו אף יותר, להשתתף בפורום וללמוד את הקלפים. אשמח לכל עזרה ולכל עצה בלימוד. תודה
אני מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו.

עצה ראשונה

הקלפים נותנים לנו הזדמנות לפגוש את עצמנו, לטוב ולרע. העצה הראשונה היא לראות את האחר (חברים, משפחה וכו') כמראה של מי שאת. לדוגמה, אם את פוגשת אצל האחרים בורות: "מפריעות לי הבורות והדעות הסטריאוטיפיות הרווחות בקרב הסביבה" וזה מפריע לך כמו שכתבת, אז זה הזדמנות להתבונן פנימה אל תוך עולמך הפנימי ולגלות אולי בך יש איזה בורות. אה, כן ועוד עצה: לבדוק כל עצה שאת מקבלת ולראות אם היא מתאימה לך. אם כן, אמצי אותה לליבך. אם לא, זרקי לפח... בהצלחה מעוז

odelit18

New member
אני מאמצת את שתיהן

אכן קיימת אצלי בורות. הידע שלי בקלפים הוא מועט ומתבסס בעיקר על מאמרים ופירושים שקראתי ברשת. זו הסיבה שאני רוצה ללמוד לעומק. לדוגמא, בפריסה קלטית (והרקע הוא זוגיות) יצאו לי הקלפים הבאים: 1. מה עוזר או בעד: חמישה גביעים. 2. מה חוסם או נגד: שמונה מטבעות. 3. שיעור רוחני לשואל בהווה: כח. 4. בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני: אס חרבות. 5. עבר קרוב כארבעה חודשים: נער מטבעות. 6. עתיד קרוב כארבעה חודשים: שמונה מטות. 7. דימוי וזווית אישית: חמישה מטבעות. 8. זווית הראיה של החברה: מרכבה. 9. רוצה אבל פוחד: תשעה גביעים. 10.סיכום, יכולת, כיוון הרוח: אוהכים. הפירוש שאני הבנתי מהפריסה הזו הוא שאני כנראה נמצאת בתהליך של לימוד, וככה רואה אותי החברה. מה שיכול לעזור לי זה היכולת שלי להפסיד כשצריך. הדימוי העצמי שלי בנושא הזוגיות לא משהו כרגע ואני מפחדת מהצלחה או משגשוג של מערכות יחסים(??????). אני בכיוון?

מכיוון שאני בור

מכיוון שאני בור בפריסה הקלטית ומשתמש רק בקלפי אושו זן טארות, אני לא יכול לעזור לך :) אבל אולי מישהו אחר יכול? יום טוב מעוז

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

את משתמשת במילים כבדות כמו "מכורה" ו- "אובססיה" ואולי מכאן מגיעה ההתנגדות. בכל דבר בחיינו כאשר אנו מתמכרים ואובססיבים כלפיו ישנה רתיעה וביקורת מהחברה. אני מאוד אוהבת את הקלפים שלהם, מחוברת אליהם לחלוטין. אבל לשאול כל יום מספר שאלות ? כמה שאלות כבר יש לשאול ? :) ויתרה מכך, היכן ההחלטה האישית שלך ? אני לא חושבת שאת צריכה להתאשפז אבל אולי להיות פחות מכורה... :) בכל אופן את מוזמנת אלינו בשמחה ואהבה לפורום. ללמוד, לשאול, להבין וככל שתרצי. במידה ואת מעלה פריסות כדי ללמוד מהן - נא לכתוב את פירושך המלא על פי העמדות. מה את מבינה מכל עמדה/קלף ואנחנו ננסה לעזור ככל שביכולתנו על מנת שתלמדי ולא רק תקבלי פירוש אסנת.

אודלית - ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif....

כל דבר שאנחנו עושים ברמה יום יומית ובתדירות גבוהה הופך לחלק מסדרת יומנו. ואז כשיש ברצוננו להוריד מינון או להפסיק יש תחושה של חסך. זה נכון על כל כך הרבה דברים בחיים כמו למשל לאכול הרבה שוקולד ופתאום להפסיק, לראות טלנובלה יום אחר יום ובאחד מהימים אין, ללכת יום יום ברגל ופתאום אין, לשמוע מוזיקה כל היום ואז יש שקט ועוד ועוד (אני לא מתייחסת לאותם דברים שיש בהם גם השלכות פיזיולוגיות). אני מציעה לך להוריד את המינון. ראשית לא מציעה לך לשאול את אותה השאלה יום אחר יום, הרי אין ברצוננו לבחון את הקלפים אלא לקבל הכוונה, ואם לא השתנה משהו בחיינו שיכול להשפיע על תוצאות הפריסה אין מה לפרוס שוב. אם זה לשם לימוד אז יש מקום לבצע פריסות מרובות ומומלץ ליצור בדיה לשם התרגול. מאחלת לך הנאה בחווית הטארוט. אורקולית

odelit18

New member
תודה לכם

טוב, אולי באמת קצת הגזמתי בביטויים
, עכשיו אני מבינה שזה נשמע רע אבל הסיבה בעצם שאני שואלת מספר שאלות ביום היא לשם לימוד. כשאני מרגישה צורך בהכוונה וכשאני נמצאת בפרשת דרכים אני פונה לקוראת בקלפים מקצועית וזה קורה אחת למספר חודשים בערך. אני פשוט מוקסמת מריבוי המשמעויות שיש לקלפים והאופן שזה בא לידי ביטוי בסמלים, צבעים, אותיות וכדו'. זה כמו לנתח שירים או סיפורים. בקשר לפריסה שהעלתי אני אנסה לתאר מה הבנתי מהקלפים: 1. מה עוזר או בעד: חמישה גביעים. 2. מה חוסם או נגד: שמונה מטבעות. 3. שיעור רוחני לשואל בהווה: כח. 4. בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני: אס חרבות (צפויה לי הצלחה) 5. עבר קרוב כארבעה חודשים: נער מטבעות. 6. עתיד קרוב כארבעה חודשים: שמונה מטות (פרשיית אוהבים????) 7. דימוי וזווית אישית: חמישה מטבעות - (אני יודעת שהקלף מתאר עוני, חולי, אנרגיות נמוכות) 8. זווית הראיה של החברה: מרכבה - (החברה אולי רואה אותי בתהליך של למידה) 9. רוצה אבל פוחד: תשעה גביעים - (תשעה גביעים מתאר שביעות רצון, אני כנראה שואפת ורוצה זאת אך חוששת מכך) 10.סיכום, יכולת, כיוון הרוח: אוהכים - (בלבול, פרשת דרכים???) אני לא בטוחה במה שהבנתי והקלפים שלא ציינתי, אני לא יודעת אילו פירושים לייחס להם. בנוגע לקלף הכוח, זהו היכולת לגבור על מכשולים, בעיות, יצרים בדרכים דיפלומטיות וברכות, אולי זה מה שאני צריכה ללמוד. וואוו עכשיו אני מבולבלת...

מה הייתה השאלה ששאלת את הקלפים

ובבקשה תני קצת רגע - הגדרת זוגיות כרקע הינה מופשטת מידי. אני אנסה לפרש. אורקולית

odelit18

New member
הרקע לשאלה

יש שני גברים בחיים שלי. אחד מהם זמין לי מבחינה רגשית אך לא פיסית ועם השני קיימת ידידות טובה, אך אני רציתי יותר. החלטתי לרדת משניהם, כי אני לא רואה עתיד לאף אחד מהקשרים הנ"ל או התפתחות בכיוונים שאני רוצה. השאלה שלי לקלפים היא כללית בעצם, מה עובר עליי בתחום הרגשי הזוגי? תודה לך על היענות.

מיזוג ומיתון....

זה מה שחסר לך. את מרגישה מסכנה ואומללה בכל הקשור לזוגיות מאידך הסביבה רואה בך כמשהי שהינה ראויה לזוגיות אולם תקועה בגלל קונפליקט, כאילו אין בך השליטה לצאת ממצב זה אולם לא כך הדבר. עליך להיפטר מקבעונות ישנים וללמוד שכוחניות אין מקומה בזוגיות. ברגע שתשתחררי מזה תגיעי להקלה. כן צפויים לך בעתיד הקרוב הזדמנויות לקשרים. נסי להימנע מדפוסי שולט נשלט וכוחניות אלא לבוא לקשר מתוך רצון להתמזגות. בהצלחה. אורקולית

odelit18

New member
זה יפה תודה

את תוכלי אולי להגיד לי איזה קלף מביע מה?

קלפים לפירוש

זה מה שחסר לך. את מרגישה מסכנה ואומללה בכל הקשור לזוגיות (5 מטבעות)מאידך הסביבה רואה בך כמשהי שהינה ראויה לזוגיות אולם תקועה בגלל קונפליקט(המרכבה), כאילו אין בך השליטה לצאת ממצב זה אולם לא כך הדבר. עליך להיפטר מקבעונות ישנים וללמוד שכוחניות אין מקומה בזוגיות(הכח). ברגע שתשתחררי מזה תגיעי להקלה(אס החרבות). כן צפויים לך בעתיד הקרוב הזדמנויות לקשרים(שמנה מטות + האוהבים). נסי להימנע מדפוסי שולט נשלט וכוחניות אלא לבוא לקשר מתוך רצון להתמזגות(הכח+האוהבים).

למעלה